Στο κτηνιατρειο δεν εχουν? εγώ για ενα γατάκι απο εκει ειχα πάρει και μαλιστα ακυρη βραδυνη ώρα.Το σκέφτηκα κι εγώ και εκεί θα καταλήξω αν δεν βρω αύριο.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Με βοηθάτε πάρα πολύ!
Στο κτηνιατρειο δεν εχουν? εγώ για ενα γατάκι απο εκει ειχα πάρει και μαλιστα ακυρη βραδυνη ώρα.Το σκέφτηκα κι εγώ και εκεί θα καταλήξω αν δεν βρω αύριο.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Με βοηθάτε πάρα πολύ!
Δεν ξέρω αν έχουν. Δεν πρόλαβα να πάω σήμερα. Αλλά δεν νομίζω να έχουν γιατί όταν το πήγα να το δει ο κτηνίατρος δεν μου ανέφερε τίποτα τέτοιο. Μου είπε να του δώσω ένα παιδικό τύπου νουνού kid. Υπάρχει κι άλλος ένας κτηνίατρος στην περιοχή, θα πάω και εκεί αύριο και βλέπουμε. Κατά τα άλλα ανοίξαμε λίγο περισσότερο τα ματάκια και στηρίζουμε για λίγο το κεφάλι. Να το πάρω σαν πρόοδο αυτό;
Απο οσο μπορω να θυμαμαι το τι κακα βγαινουν σε μορφη κρεμας πιστευω οτι συμβαινει στο οτι τρεφεται με υγρη τροφη ακομα δηλ.δεν παιρνει στερεα τροφη για να σφιξουν.Οσο για το χρωμα ισως ειναι απο την αλλαγη του γαλακτος. Αστο και σε σημερα μεχρι να το συνηθησει το στο στομαχι του, και βλεπουμε. Παντως αν σε ανησιχει ενα τηλ. στο κτηνιατρο ποτε δεν βλαπτει,για αυτο τους εχουμε αλλωστε.Γεια σας παιδιά!
Χθες πήγα στο δεύτερο κτηνιατρείο που έχουμε στην περιοχή και μου δώσανε γάλα σε σκόνη. Μου είπανε ότι είναι για κουτάβια, για γάτες και γενικά για μωρά ζώα. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λέτε κι εσείς. Του έδωσα πρώτη φορά χθες το βράδυ και άλλες δύο φορές από το πρωί. Την τελευταία φορά που ήπιε ενεργήθηκε αμέσως χωρίς καμία βοήθεια! Θέλω όμως να σας ρωτήσω. Τα κακάκια του ήταν υγρά, όχι διάρροια, πιο πολύ σαν κρέμα έμοιαζαν και είχαν καφεκίτρινο και σε κάποια σημεία μαύρο χρώμα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Συγνώμη αν σας αηδιάζω αλλά θέλω τη συμβουλή σας.
Σήμερα τον ζύγισα και είναι περίπου 400 γραμμάρια. Λέω περίπου γιατί κουνιόταν συνέχεια και δεν είχα σταθερό αποτέλεσμα. Η κτηνίατρος μου είπε πως σε 10 μέρες περίπου θα μπορούμε να του δώσουμε panacur.
Για δώστε μου τα φώτα σας!
Αυτο δεν ισχύει, υπάρχει milbemax για κουταβια που μπορείς να το δώσεις απο 2 εβδομάδες ή 500γρ και ειναι πολυ πιο αποτελεσματικό απο τις πάστες.Συνήθως σε τόσο νεαρά κουτάβια δεν δίνουν χάπι αλλά πάστα (πχ. Banminth). Πολύ άσχημα νέα μας έφερες![]()
Εσύ θα ξέρεις καλύτερα, αλλά οι δικοί μου κτηνίατροι παστούλα συστήνουν κάθε φορά σε κουτάβια. Ίσως χάρην ευκολίας;Αυτο δεν ισχύει, υπάρχει milbemax για κουταβια που μπορείς να το δώσεις απο 2 εβδομάδες ή 500γρ και ειναι πολυ πιο αποτελεσματικό απο τις πάστες.