Οσο σε εχω ακομα κοντα μου , Ζαίρα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ρε @kasi δεν ξέρω ποιόν να πρωτοθαυμάσω, εσένα, την Ζαΐρα ή το "κινέζικο μπισκοτάκι" του @d-friend (y)(y)(y). Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά τι κορίτσι σου!!
Κι εγώ το ίδιο έπαθα. Συγκινήθηκα με το κείμενο της @kasi εξίσου και με το καταπληκτικό ποιήμα του @d-friend. Να είστε καλά να χαιρεστε τα αγαπημένα σας πλάσματα.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Κατι μπηκε στο ματι μου και ειναι και οι αλλεργιες... σνιφ!
Χαιρομαι που δεν ειμαι μονη που θεωρω το καλυτερο φιλαρακι μου το σκυλο μου. Κι ας μην τολμω να τα παραδεχτω στους ανθρωποφιλους.
Σαν τα ψηλα βουνα!!! <3

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.398
Χαιρομαι που δεν ειμαι μονη που θεωρω το καλυτερο φιλαρακι μου το σκυλο μου.
Πλάκα κάνεις ε; :)

Κι ας μην τολμω να τα παραδεχτω στους ανθρωποφιλους.
Και στους φίλους και στους συγγενείς. Και το έχουν εμπεδώσει άπαντες (y)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Καλημερα.. ευχαριστουμε πρωτα για τις ευχες σας και για τα καλα σας λογια!
καλα @d-friend , κυριολεκτικα εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν το διαβασα. Εγινε ηδη το copy/paste σε φακελο!

Ρε παιδια, γυρισα χτες βραδυ σπιτι και εκει που αναβεις τσιγαρο οταν ολοι εχουν (επιτελους) κοιμηθει και κανεις τον απολογισμο της μερας ερχονται οι σκυλοι και αραζουν στα ποδια σου.. τι γαματη στιγμη. Τα κοιταζα και τα 3 και σκεφτομουν οτι μηπως υπερεβαλα απο την τοση αγαπη μου για αυτην?... Μα καθολου :D!
Νταξει τα γουστα περι ομορφιας ειναι υποκειμενικα, ομορφη την βλεπουμε με τα ματια της καρδιας μας. Εμενα μαρεσει γιατι μοιαζει με τσακαλι ,υαινα..κατι τετοιο αγριο. Τον Σαγκα πχ τον κρατησαμε γιατι ειναι και καλο παιδι και κουκλος! ο τυπος ειναι "γκομενος" που λεμε, αθλητικη κορμαρα, ομορφο κεφαλι, και πολυ καλο παιδι..μα πολυ καλο παιδι! Νταξει, αρσενικος.. τη βιολα του.. Η υπακοη ειναι κατι που δουλευται και μεγαλος μαμακιας... Η Ζαιρα δεν ειναι μαμοθρεφτη, γουσταρει να ειναι και ανεξαρτητη. Τα βραδια με τον καυσωνα οταν οι αλλοι εκει κολημενοι πανω μας, μεσα στο σπιτι, αυτη αραζει εξω μονη της για παρτη της. Στις διακοπες οι αλλοι κοιμουνται γυρω μας εκεινη ψαχνει να βρει ενα σημειο που μπορει να επιβλεπει και αραζει παλι για παρτη της. Θελει την ησυχια της και την δροσια της..
Τωρα θα φυγουμε διακοπες, οι αλλοι 2 στη μια ωρα ταξιδι με το αυτοκινητο θα την πεσουν για υπνο, αυτη θα ειναι ξυπνια κοιτωντας την διαδρομη μεχρι να φτασουμε, κοιμαται μονο στην επιστροφη, 10 χρονια τωρα καθε φορα! ..πες μου, πως το καταλαβαινει η ατιμη?
Την Μενια την κρατησαμε για τον χαρακτηρα των μποξερ μα κυριως γιατι ειναι καλα με τα παιδια και μα το θεο ειναι παρα πολυ, καλοκαρδο σκυλι, φυλαει, εκπαιδευσιμη, δυνατη.
Σιγα σιγα μαθαμε και τα σπορ των σκυλων αμε.... ετρεχα η τρελη με την Μενια χαζοκαναμε λιγο ipo, γυρναγα σπιτι και οτι καναμε στο μαθημα πηγαινα και τα εκανα στην Ζαιρα, ενω η Μενια ηταν καλη, η Ζαιρα καλπαζε, 5 μαθηματα η Μενια να κανει φους στα 2 μαθηματα η Ζαιρα νατο φους! Παρακαλια στην Μενια να ανταλλαξουμε μπαλακι (θυμασαι @zouzounos ? :ROFLMAO:) η Ζαιρα με την πρωτη.. βρε γαμω το κερατο μου! λυσα να δαγκωσει, λυσα για το μπαλακι, με τσαμπουκα, να μου αντιμιλαει κι ολας!
Πηγα ατζιλιτι με τον Σαγκα, πολυ καλος.. αα να τα λεμε, καλυτερη η αλλη ομως γιατι παντα με κοιταζε στα ματια! Αλλα που να την τρεξω 8 χρονων..
Φυσικα εχει και αυτη τα κουσουρια της.. ουου πολλα! εχει κανει και τις μαλακιες της και τα εχει ακουσει ασχημα. Οταν στην βολτα θελει να την σκαπουλαρει να κανει τα δικα της, κανει οτι και καλα θελει παιξει με μπαλακια, ξυλα, μπουκαλια και μου φερνει οτι βρει.. ξεσηκωνει τα αλλα 2 και μολις αρχισουν οι αλλοι να παιζουν σου λεει ασχολησου εσυ με αυτα που κανουν σα μωρα και αυτη την κανει με ελαφρα.. πονηρη, με κανει να γελαω. Τα ξεσηκωνει για μαλακιες και αυτη εχει παντα τον σκοπο της, να στρεψει αλλου την προσοχη μου να κανει αυτο που εχει στο μυαλο της.

Μετα απο αυτη, μαζεψα πολλα, ισα με 20-30. Κι αν γινομαι κουραστικη - γιατι γινομαι και το ξερω, που λεω υιοθετησε ενηλικα απο το δρομο, απο καταφυγιο, σκυλια απο δευτερο χερι παρατημενα, ειναι γιατι γνωρισα ετουτη! Ειναι το δικο μου σημειο αναφορας στα σκυλια.. της το οφειλω. Ειχα συναντησει αλλη μια ετσι, σπιρτο σαν τη Ζαιρα, αλλα εκεινη δεν μπορεσα να την κρατησω.. μετα ηρθε το Ζαιρακι :love: δε θα την εχανα για τιποτα!
Οσα ενηλικα μαζεψα κολαγαν πανω μου σα βδελα, μες τα ματια! Εχουν αναγκη να δεθουν και να δωσουν αγαπη. Αυτο ειναι τα σκυλια, ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου.

τελευταιες, μη μου τη ματιασετε :p 26284_10150178337060099_4065062_n.jpg

61674_10150279673735099_6090239_n.jpg

και μια οικογενειακη :love: 3.jpg

Να ειστε καλα που μπορω και μοιραζομαι ολα αυτα μαζι σας!!!

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Μακαρι οι ιδιοκτητες σκυλων να ηταν σαν και εσενα,να χαιρεσαι ολη την παρεα.
Πρεπει να εχει κατι απο μορφολογικο γερμανικο ποιμενικο,ετσι εξηγουνται ολα.:whistle::D:cry:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αυτα τα σκυλια "αδελφες ψυχες μας"! Τι θα ειμασταν χωρις αυτα? Πιστευω οτι μας αλλαζουν- μας καθοριζουν την πορεια μας. Τοσα που μας διδασκουν- τοσα συναισθηματα που μας προκαλουν. Δεν θα ηθελα να μου λειπει ουτε ενα απο αυτα!

Να σου ζησει πολλα χρονια ακομα!

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Νομίζω η πιο ωραία παρουσίαση που έχω διαβάσει.
Και σίγουρα ένας τέλειος σκύλος. Υπέροχη!
Ο σκύλος που σε κάνει κάθε μέρα περήφανη! :love:

Kasi να τη χαίρεσαι για πάρα πολλά ακόμα, καλά χρόνια!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
απίστευτο κείμενο και παρουσίαση!!( αν και ο τίτλος σε ανατριχιάζει κομματάκι- μέχρι να διαβάσεις το πρώτο ποστ) :rolleyes:
και η περιγραφή του χαρακτήρα της...ζηλευτή!!!
τυχερή είσαι..και το ξέρεις....:love:
να είστε όλοι καλά για πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμα..:love:

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Συγκινητικο το κειμενο σου! Ειναι προφανες οτι και ολοκληρο τετραδιο να σου διναμε, δεν θα ηταν αρκετο να την περιγραψεις γιατι ειμαι σιγουρη πως οσα νιωθεις δεν μπορουν να αποτυπωθουν με λογια ;)

Να την χαιρεσαι και να την αγαπας με ολη σου την καρδια!

Υ.Γ. Ασε να την λενε ασχημη και κοπροσκυλο και οτιδηποτε αλλο. Μοντελακι ειναι! :love:

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Καπου πολυ παλια ειχα ανοιξει κι αλλο ενα θεμα παρουσιασης ολων των σκυλων μας, αλλα δεν πειραζει, της αξιζει ενα ολο δικο της!
Παω για σεντονι, που δεν με πειραζει αν δεν θελετε να διαβασετε, αλλα θελω καπου να ειναι γραμμενα ολα αυτα και εδω νιωθω σπιτι μου..

Η Ζαίρα μου λοιπον...
Πριν 10 περιπου χρονια, ηταν χρονιαρα, με βρηκε και αποφασισε να με υιοθετησει. Μα το ειχε παρει αποφαση, και οταν μπηκα στο λεωφορειο για να φυγω αρχισε να τρεχει απο πισω του...
Ειχα παει για δουλεια εκεινη την ημερα, την πετυχα οταν κατεβηκα απο το λεωφορειο , την χαιδεψα και με ακολουθησε μεχρι το γραφειο, της εδωσα να πιει γαλα - ηταν το μονο που ειχαμε στο ψυγειο και με περιμενε μεχρι να σχολασω...
Οταν την ειδα να τρεχει πισω απο το λεωφορειο κατεβηκα στην επομενη σταση, δεν ειχα ουτε λουρια ουτε τιποτα μαζι μου και το κοψαμε με το ποδι απο πλατεια Αγιας Σοφιας στο Ψυχικο μεχρι Ανω Κυψελη. Το "διπλα" της θα το ζηλευε και ο πιο εκπαιδευμενος σκυλος..
Θα την μαζευα να της βρω ενα καλο σπιτι.. την πηγα στον κτηνιατρο για τσεκ εμβολια κτλ, ηταν λιγο αδυνατουλα και της ανοιξε μια κονσερβα να την κερασει μεχρι να γυρισω απο το atm , μολις ανοιξα να βγω, παρατησε την κονσερβα να ερθει μαζι μου.. και τοτε αποφασισα οτι ειχε βρει το σπιτι της, εμενα!
Μα πως να την αφηνα..
Ετσι ξεκινησε η μεγαλυτερη και καλυτερη φιλια της ζωης μου!

Το Ζαιρακι, δεν ειναι σκυλι ομορφο (αν και στα ματια μου :love: ) δεν κλεβει δλδ τις εντυπωσεις, απο τα σκυλια μου παντα την προσεχουν τελευταια, μπορει και να μη της δωσουν σημασια, μου το λενε και καταμουτρα δλδ, "δεν μαρεσει", "τι αυτια ειναι αυτα" και αλλες τετοιες βλακεις.. Αν με ενοιαζε το φαινεσθαι θα ειχα χασει την καλυτερη σκυλα που συναντησα ποτε. Και οσοι την γνωρισαν απο κοντα και την εζησαν εστω και λιγο θα συμφωνησουν μαζι μου και με το παραπανω.
Γιατι συναντησα πολλα σκυλια μετα απο αυτην, αδεσποτα, ημιαιμα , καθαροαιμα, εκπαιδευμενα ή οχι. Η Ζαιρα με εκανε να μπω στον κοσμο του σκυλου και να τον λατρεψω!

Απο την μερα που της ανοιξα την πορτα μου, δεν με αφησε ποτε απο τα ματια της και απο το βημα της. Για αυτην ειδικα δε χρειαστηκε να ζητησω βοηθεια εκπαιδευτη ποτε γιατι ηταν προθυμη να μαθει τα παντα. Παντα προθυμη και καλοπροαιρετη να κανει αυτο που της ζητησω. Μαθαινε παρα πολυ ευκολα και στους τροπους της κυρια! εγω ημουν η αγαρμπη και η ασχετη, στην ουσια αυτη με μαθαινε. Μεγαλη δασκαλα! Ανεχτηκε και συγχωρεσε τα λαθη μου, ο,τι την εμαθα λαθος οταν επεστρεφα να το διορθωσω το δεχτηκε ολο απο την αρχη και το ξαναμαθε σωστα. Με προσεχει σαν τα ματια της. Το βλεμμα της ψαχνει το δικο μου, συνεννοουμαστε με τα ματια πια.
Κερδισε την ελευθερια της με το σπαθι της και παραπανω! Το Ζαιρακι δεν χρειαζεται λουρι και 10 χρονια δεν με εχει απογοητευσει, ειτε ειμαστε σε σκυλοπαρκο , ειτε στο καφε, ειτε για ψωνια... Μπορω να περπαταω μαζι της και να νιωθω την ανασα της στο γονατο μου, οσο πιο πυκνος ο κοσμος τοσο πιο κοντα μου μη τη χασω. Μπορει να με περιμενει εξω απο μαγαζι για ωρες με το βλεμμα καρφωμενο στην πορτα. Οταν κολυμπαω στην θαλασσα με προσεχει σα τα ματια της, αν δε κολυμπαει διπλα μου, που το γουσταρει σε τρελα, με παρακολουθει απο την παραλια σε καθε μου ανασα..αν κανω οτι πνιγομαι (κανω και τετοιες μαλακιες) γινεται δελφινι να ερθει διπλα μου γαυγιζοντας μεχρι να με φτασει, μολις αρχισω να γελαω και καταλαβει οτι κανω πλακα μου τα χωνει ασχημα!! Μα καθε φορα ομως τρεχει!
Πανεξυπνη, το σκυλι στροφαρει που λενε, εχει αντιληψη.
Μια φορα θυμαμαι- δε θα το ξεχασω ποτε! ειχαμε υιοθετησει και τον Σαγκα, ξεχασα την τσαντα μου στο παρκο που τα ειχα παει βολτα, οταν το καταλαβα αρχισα να τρεχω πισω με πολυ αγχος οτι την ειχαν ηδη παρει.. ο Σάγκα ηταν χαρουμενος οτι ξαναπαμε βολτα, η Ζαιρα δεν ξερω τι απο την ανησυχια μου καταλαβε μα στο δρομο ετρεχε διπλα μου και γυρναγε και με κοιταζε κοντανασαινοντας. Φτανοντας στο παρκο ετρεξε διπλα στην τσαντα μου και με κοιταζε κουνοντας τοσο δυνατα την ουρα σα να μου λεει εδω ειναι ακομα!
Θαρραλεα της το αναγνωριζω και αυτο, θα εδινε και τη ζωη της για μενα. Φορες που ενιωσα κινδυνο βγηκε ατρομητη μποστα να με προσεξει. Πολυ καλο prey , καλα drive (τα μαθαμε και αυτα αλλα ηταν αργα...) , ευκινητη και γρηγορη στα νιατα της σαίτα, δεν την επιανε κανεις! Κατσικι στα σκαρφαλωματα, ανεβαινει οπου της πεις. Α ρε Ζαιρα! να ηξερα οσα ξερω σημερα τοτε που σε μαζεψα, θα ειχαμε διαπρεψει σε πολλα ρε γαμωτο!!!
Αλεπου στην πονηρια! Ακουγεται στην κουζινα καποιος να μασουλαει απο πιατακι του γατου και φωναζω "ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΦΑΙ??" και εμφανιζονται οι 2 μπουφοι (ας το παρω σαν ειλικρινεια καλυτερα :p ) με σκυμενα τα κεφαλια και η Ζαιρα την εχει κανει απο την αλλη , τυπου εγω δεν ξερω τπτ! μα μωρη :love: ! σε εχω δει απο το τζαμι παναθεμα σε οτι εσυ ετρωγες και οι αλλοι περιμεναν στη σειρα!

Μα ειναι μεγαλη καρδια!! και νομιζω ολα τα κανει για εκεινο το ευχαριστω. Οτι της ζητησα το εκανε, οσο την πιεσα το δεχτηκε, οτι λαθος κανω το συγχωρει, οτι ζωο της εφερα το προσεξε, του εμαθε ο,τι ηξερε. Η αγελη μου ειναι καλη και υπακουη γιατι αυτη τους εμαθε και με εμαθε να ειμαστε.. Οσο την αγαπαω μου το επιστρεφει επι δυο.. Πιστή και αφοσιωμενη. Η πιο καλη μου φιλη, παντα διπλα μου, παντου μαζι , παντα τρυφερη, ευγενικη και υπεροχη!!

Μεγαλωσε το κοριτσι μου και οσο και να της λεω οτι αυτη ειναι παντα το κοριτσι μου δε παραδιδει τα σκιπτρα..
Η Μενια μας, θηλυκο μποξερ 5 ετων πια, δε ζητησε αρχηγία, την σεβεται, αλλα ερχονται οι φορες στα παιχνιδια που ειναι πιο γρηγορη και πιο δυνατη.. η Ζαιρα στραβωνει που δε προλαβαινει να φερει αυτη το μπαλακι. Δυο φορες τσακωθηκαν οι 2 τους και η δευτερη ηταν την Κυριακη που μας περασε...
Η Ζαιρα μου χρειαστηκε χειρουργειο για ραμματα, μου το ειπε ο γιατρος, ειναι μεγαλη, δεν ειναι το τραυμα που φοβαμαι αλλα η ναρκωση... .. κατα την διαρκεια της ναρκωσης σταματησε να αναπνεει 2 φορες. Σε αυτη την μια ωρα συνειδητοποιησα τι ειναι η Ζαιρα για μενα και παρακαλουσα σε ο,τι υπαρχει να μη μου φυγει.
Ευτυχως ολα πηγαν καλα και ειναι παλι διπλα μου, στα 11.5 της να την καλομαθω ξανα..
και ολα για αυτο γραφω ολα αυτα.. γιατι της αξιζει και με το παραπανω ενα θεμα , να την γνωρισετε και σεις
(και λιγα εγραψα..)
Γνωρισα, μαζεψα και αγαπησα πολλα σκυλια, μα σαν αυτη δεν ειναι κανενα!
Στον απολογισμο στα 11.5 χρονια μαζι της φανηκα λιγη για οτι ειναι και οσα ακομα μου δινει ... <3
View attachment 59065

View attachment 59065 View attachment 59066

View attachment 59067
Ειναι μια κουκλα και ευχομαι ακομα πολλα χρονια μαζι.ποσο δυνατή η δύναμη της αγάπης των ζώων προς τον άνθρωπο.πολυ ομορφο κείμενο,συγκινητικό και φυσικα το άξιζε και με το παραπάνω η Ζαιρα το δικό της ποστ.

Last edited:

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Καλημερα.. ευχαριστουμε πρωτα για τις ευχες σας και για τα καλα σας λογια!
καλα @d-friend , κυριολεκτικα εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν το διαβασα. Εγινε ηδη το copy/paste σε φακελο!

Ρε παιδια, γυρισα χτες βραδυ σπιτι και εκει που αναβεις τσιγαρο οταν ολοι εχουν (επιτελους) κοιμηθει και κανεις τον απολογισμο της μερας ερχονται οι σκυλοι και αραζουν στα ποδια σου.. τι γαματη στιγμη. Τα κοιταζα και τα 3 και σκεφτομουν οτι μηπως υπερεβαλα απο την τοση αγαπη μου για αυτην?... Μα καθολου :D!
Νταξει τα γουστα περι ομορφιας ειναι υποκειμενικα, ομορφη την βλεπουμε με τα ματια της καρδιας μας. Εμενα μαρεσει γιατι μοιαζει με τσακαλι ,υαινα..κατι τετοιο αγριο. Τον Σαγκα πχ τον κρατησαμε γιατι ειναι και καλο παιδι και κουκλος! ο τυπος ειναι "γκομενος" που λεμε, αθλητικη κορμαρα, ομορφο κεφαλι, και πολυ καλο παιδι..μα πολυ καλο παιδι! Νταξει, αρσενικος.. τη βιολα του.. Η υπακοη ειναι κατι που δουλευται και μεγαλος μαμακιας... Η Ζαιρα δεν ειναι μαμοθρεφτη, γουσταρει να ειναι και ανεξαρτητη. Τα βραδια με τον καυσωνα οταν οι αλλοι εκει κολημενοι πανω μας, μεσα στο σπιτι, αυτη αραζει εξω μονη της για παρτη της. Στις διακοπες οι αλλοι κοιμουνται γυρω μας εκεινη ψαχνει να βρει ενα σημειο που μπορει να επιβλεπει και αραζει παλι για παρτη της. Θελει την ησυχια της και την δροσια της..
Τωρα θα φυγουμε διακοπες, οι αλλοι 2 στη μια ωρα ταξιδι με το αυτοκινητο θα την πεσουν για υπνο, αυτη θα ειναι ξυπνια κοιτωντας την διαδρομη μεχρι να φτασουμε, κοιμαται μονο στην επιστροφη, 10 χρονια τωρα καθε φορα! ..πες μου, πως το καταλαβαινει η ατιμη?
Την Μενια την κρατησαμε για τον χαρακτηρα των μποξερ μα κυριως γιατι ειναι καλα με τα παιδια και μα το θεο ειναι παρα πολυ, καλοκαρδο σκυλι, φυλαει, εκπαιδευσιμη, δυνατη.
Σιγα σιγα μαθαμε και τα σπορ των σκυλων αμε.... ετρεχα η τρελη με την Μενια χαζοκαναμε λιγο ipo, γυρναγα σπιτι και οτι καναμε στο μαθημα πηγαινα και τα εκανα στην Ζαιρα, ενω η Μενια ηταν καλη, η Ζαιρα καλπαζε, 5 μαθηματα η Μενια να κανει φους στα 2 μαθηματα η Ζαιρα νατο φους! Παρακαλια στην Μενια να ανταλλαξουμε μπαλακι (θυμασαι @zouzounos ? :ROFLMAO:) η Ζαιρα με την πρωτη.. βρε γαμω το κερατο μου! λυσα να δαγκωσει, λυσα για το μπαλακι, με τσαμπουκα, να μου αντιμιλαει κι ολας!
Πηγα ατζιλιτι με τον Σαγκα, πολυ καλος.. αα να τα λεμε, καλυτερη η αλλη ομως γιατι παντα με κοιταζε στα ματια! Αλλα που να την τρεξω 8 χρονων..
Φυσικα εχει και αυτη τα κουσουρια της.. ουου πολλα! εχει κανει και τις μαλακιες της και τα εχει ακουσει ασχημα. Οταν στην βολτα θελει να την σκαπουλαρει να κανει τα δικα της, κανει οτι και καλα θελει παιξει με μπαλακια, ξυλα, μπουκαλια και μου φερνει οτι βρει.. ξεσηκωνει τα αλλα 2 και μολις αρχισουν οι αλλοι να παιζουν σου λεει ασχολησου εσυ με αυτα που κανουν σα μωρα και αυτη την κανει με ελαφρα.. πονηρη, με κανει να γελαω. Τα ξεσηκωνει για μαλακιες και αυτη εχει παντα τον σκοπο της, να στρεψει αλλου την προσοχη μου να κανει αυτο που εχει στο μυαλο της.

Μετα απο αυτη, μαζεψα πολλα, ισα με 20-30. Κι αν γινομαι κουραστικη - γιατι γινομαι και το ξερω, που λεω υιοθετησε ενηλικα απο το δρομο, απο καταφυγιο, σκυλια απο δευτερο χερι παρατημενα, ειναι γιατι γνωρισα ετουτη! Ειναι το δικο μου σημειο αναφορας στα σκυλια.. της το οφειλω. Ειχα συναντησει αλλη μια ετσι, σπιρτο σαν τη Ζαιρα, αλλα εκεινη δεν μπορεσα να την κρατησω.. μετα ηρθε το Ζαιρακι :love: δε θα την εχανα για τιποτα!
Οσα ενηλικα μαζεψα κολαγαν πανω μου σα βδελα, μες τα ματια! Εχουν αναγκη να δεθουν και να δωσουν αγαπη. Αυτο ειναι τα σκυλια, ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου.

τελευταιες, μη μου τη ματιασετε :p View attachment 59069

View attachment 59070

και μια οικογενειακη :love: View attachment 59071

Να ειστε καλα που μπορω και μοιραζομαι ολα αυτα μαζι σας!!!
Εισαι εξαιρετική.να τα χαιρεσαι και τα τρία.