Ουρει σταγονες αιμα!!!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Καλημερα σας...
Η μικρη μου 5 μηνων τωρα..αρχισε το Σαββατο καποιες φορες να ουρει κανονικα και καποιες να βγαζει ορισμενες σταγονες αιμα..
Εχει πολυ ορεξη και για βολτες και για παιχνιδι κανονικα..
Μιλησα με το γιατρο και μου ειπε να του τη παω σημερα..οτι εφοσον εχει ορεξη δεν πρεπει να ειναι κατι πολυ σοβαρο..Ισχυει?
Ξερετε τι και ποσες εξετασεις κανουν σε αυτες τις περιπτωσεις? μου ειπε ενας γιατρος οτι παει περιπου στα 10 ευρω η εξεταση και συνηθως κανουν 4-5 εξετασεις και ισως αν χρειαστει υπερηχογραφημα..
Ξερω οτι εχει αναφερθει παρομοιο θεμα..απλα ηθελα να μαθω για τις εξετασεις που γινονται!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Υπάρχουν κτηνίατροι που διαθέτουν τον εξοπλισμό για τον υπέρηχο, απ' ό,τι ξέρω. Συνήθως όμως (σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία) σε στέλνουν σε κλινική ζώων. Αν χρειαστεί να πας στην κλινική της Παιανίας και ΟΧΙ στο Πικέρμι ;)
Περαστικά στη μικρή, κράτα μας ενήμερους.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Και ο δικος μου που το παω εχει κλινικη..ειναι αυτη που ειναι στην εθνικη διπλα στη renault..απλα πηγαινει εκει μονο για χειρουργια και σοβαρες καταστασεις..
Απλα αν το πηγαινα εκει σαββατοκυριακο χρεωνουν την επισκεψη 75 ευρω(νομιζω παρα πολλα)..και ενας συναδερφος του απο εκει μου ειπε αφου εχει ορεξη κτλ..να το παω τη δευτερα στο γιατρο μου...
Θα δουμε σημερα το μεσημερακι που θα την παω..μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο..!!!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Παντως καλυτερα να εισαι υπερβολικη παρα να χαλαρωσεις. Ετσι εχασα το γατο μου. Ειχε νεφρα μου ειπαν εγκεφαλικο και οταν ειπα εξετασεις αιματος μου ειπαν υπερβολη. Δεν εκανα. Οταν καταλαβαμε τι ηταν ηταν πολυ αργα. Οι τυψεις δε θα με αφησουν ποτε. Οχι οτι εσυ εχεις κατι τετοιο αλλα καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω παρα να τρεχεις μετα. Σε καταλαβαινω με τα λεφτα οσο δε φανταζεσαι αλλα τα σκυλακια μας αξιζουν και να σπαταλησουμε κατι παραπανω! Περαστικουλια και περιμενουμε νεα!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Γι αυτο μου ειπε να περιμενω μιας και ο γιατρος μου χρεωνει 25 ευρω στο ιατρειο του..Παντως της παιανιας θα το εχω στο νου μου για καταστασεις Σαββατοκυριακου..
Σε ευχαριστω πολυ cloe!!!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Παντως καλυτερα να εισαι υπερβολικη παρα να χαλαρωσεις. Ετσι εχασα το γατο μου. Ειχε νεφρα μου ειπαν εγκεφαλικο και οταν ειπα εξετασεις αιματος μου ειπαν υπερβολη. Δεν εκανα. Οταν καταλαβαμε τι ηταν ηταν πολυ αργα. Οι τυψεις δε θα με αφησουν ποτε. Οχι οτι εσυ εχεις κατι τετοιο αλλα καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω παρα να τρεχεις μετα. Σε καταλαβαινω με τα λεφτα οσο δε φανταζεσαι αλλα τα σκυλακια μας αξιζουν και να σπαταλησουμε κατι παραπανω! Περαστικουλια και περιμενουμε νεα!
Μα ομως δεν το εκανα απο θεμα χρηματων..και δεν ειναι σιγουρο οτι θα χρειαστει υπερηχο..
Ο ιδιος ο γιατρος μου ειπε οτι αφου το ζωο ειναι ζωηρο δεν πρεπει να ειναι κατι πολυ σοβαρο και να του το παω τη δευτερα μη πληρωνω κερατιατικα..
Φυσικα αν εβλεπα τη μικρη σε αθλια κατασταση θα τη ειχα παει αμεσως!!!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Δεν το ειπα για κακο. Πολλοι ανθρωποι αντιμετωπιζουν οικονομικα προβληματα και τα 40 ευρα δεν ειναι αμελητεο ποσο:D. Απλα επειδη εχω καει πολλες φορες απο γιατρους το λεω! Πηγαινε την να δεις αλλα αμα δεις να συνεχιζει να εχει αιμα η να μυριζει σαν ψαρακι η να διψαει σαν τρελη βουρ σε αλλο γιατρο!! Περαστικααααααααα!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Δεν το ειπα για κακο. Πολλοι ανθρωποι αντιμετωπιζουν οικονομικα προβληματα και τα 40 ευρα δεν ειναι αμελητεο ποσο:D. Απλα επειδη εχω καει πολλες φορες απο γιατρους το λεω! Πηγαινε την να δεις αλλα αμα δεις να συνεχιζει να εχει αιμα η να μυριζει σαν ψαρακι η να διψαει σαν τρελη βουρ σε αλλο γιατρο!! Περαστικααααααααα!
Το ξερω καλε οτι το ειπες για να βοηθησεις...και φυσικα τα 40 ευρω δεν ειναι ευκαταφρονητο ποσο..απλα το ειπα απο την αποψη οτι αν ηταν τοσο χαλια η κατασταση θα εδεινα στην αναγκη και τα 75 ευρω..
Α και κατι αλλο...αντρας ειμαι..επειδη ανεφερες πριν να μην ειμαι υπερβολικη..χεχεχε!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Περαστηκουλια σας!

Η Esmeralda ειχε μεχρι τωρα κανα δυο φορες κυστιτιδα!
Με μια εξεταση ουρων και αιματος διαπιστωθηκε- εκανε αγωγη με αντιβιοση και αυτο ηταν!
Αλλα ηταν και χαλια γενικος!

Παρε μαζι σου και ενα δειγμα ουρων!
Το μαζευεις ειτε απευθεας στον ουροσυλεκτη που το βαζεις ακριβος απο κατω της, την ορα που ουρει- η, οταν ετσι δεν κανει τιποτα, επειδη ανησυχει για τις περιεγες κινησεις, παιρνεις μια μεγαλη κουταλα (για σουπες)- και της την κρατας απο κατω της!

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Αν το σκυλι ειναι κοντο, θυλικο και κατουραει μονο στο γκαζον του κηπου, δηλαδη δεν εχεις ελπιδα να δεις τι κατουραει, την πατησες;;;;;:confused:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αν το σκυλι ειναι κοντο, θυλικο και κατουραει μονο στο γκαζον του κηπου, δηλαδη δεν εχεις ελπιδα να δεις τι κατουραει, την πατησες;;;;;:confused:
Παίρνεις ένα μεγενθυντικό φακό και βλεπεις ..!!:D:D

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Σοβαρα μιλαω, το εχω αγχος. Και η Λαρα μου δεν ειναι τοοοσο κοντη ωστε να θελει μεγενθυτικο φακο Κακιά Συμφορουμίτησα. :mad::mad::)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Φανταζομαι οτι αμα αφου κατουρισει τη σκουπισεις με ενα μαντηλακι θα δεις αν μενει σταμπα στο μαντιλι. Τι λεμε θεε μου:D:D ?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σοβαρα μιλαω, το εχω αγχος. Και η Λαρα μου δεν ειναι τοοοσο κοντη ωστε να θελει μεγενθυτικο φακο Κακιά Συμφορουμίτησα. :mad::mad::)
Ναι .. με χαρτομαντιλο ειναι μια καλη ιδαια!!:D:D

Εγω το κανω στον δικο μου γενικα για να ειμαστε καθαροι ..:D:D αλλα μετα την βολτα ..
Εσυ πρεπει να το κανεις μετα την καθε ουρηση...;)