Ουρει σταγονες αιμα!!!

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Κουταλες, ουροσυλεκτες, χαρτομαντηλα.......:shock::shock:Τι αλλο θα κανω γι'αυτο το σκυλι Θεέ μου. Ρεζιλι των ανθρωπων εχω γινει.
Περιοδο εχουμε σταθερη 7/1 η πρωτη και 7/6 η δευτερη.

Last edited:

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
Πέντε μηνών? Λίγο μικρή δεν είναι Εύη? Νομίζω οι έξι μήνες δεν είναι το ηλικιακό όριο?
λεω μηπως ξερω γω?υπαρχουν και σκυλακια που αδιαθετουν 5 5,5 μηνων και αλλα 18 μηνων(οπως εμενα η ναγια)

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Τη πηγαμε εχτες στο γιατρο..Απεκλεισε λογω ηλικιας πετρες κτλ...και 99% λεει ειναι καποια απλη κυστυτιδα..φανταζομαι η γνωστη ουρολοιμωξη..
Της πηρε αιμα και θα εχουμε τα αποτελεσματα τη τεταρτη το μεσημερι..Και μας εδωσε μια αντιβιωση να ξεκινουσε απο τωρα...
85 ευρω πηγε η ιστορια μαζι με την αντιβιωση..δεν μπορω να κρινω αν ειναι ακριβα η νορμαλ...
Εχω μια απορια ομως....
οταν γυρισαμε σπιτι με τη μικρη..της εδωσα και το χαπι της αντιβιωσης και προσεξα οτι και στα 2 αυτια της ειχε πεταξει κατι σπυρακια..λετε να ειναι αλεργικο? σημερα παντως το πρωι ηταν καπως καλυτερα τα αυτακια της...

Last edited:

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
augmentin? Πιθανόν να ήταν αντίδραση σ' αυτό το πράγμα...
Γιατί δίνουν σχεδόν πάντα αυτή την αντιβίωση?
Περαστικά σας!
Α πολυ πιθανον αυτη να ηταν..ενα ασπρο κουτι με κατι ασπρα χαπακια..χαχα!!!
Σε ευχαριστουμε γιατι περασα ενα σαββατοκυριακο μαζι με τη κοπελα μου κολαση!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ενα ασπρο κουτι με κατι ασπρα χαπακια..χαχα!!!
αχαχαχαχαααααααα κατατοπιστικότατος! :D :D :D
Η augmentin είναι πενικιλλίνη και οι αλλεργικές αντιδράσεις συγκαταλέγονται στις βασικές της παρενέργειες σε σκύλους και ανθρώπους. Στη θέση σου θα ρωτούσα το γιατρό μου αν πρέπει να διακόψω τη χορήγησή της.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι παιδια πιστεψτε με προσοχη στην πενικιλλινη!!!!

Oι αλλεργικες αντιδρασεις απο την πενικιλλινη μπορουν να προκαλέσουν απειλή για την ίδια την ζωή του ατόμου-ζώου .

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
αχαχαχαχαααααααα κατατοπιστικότατος! :D :D :D
Η augmentin είναι πενικιλλίνη και οι αλλεργικές αντιδράσεις συγκαταλέγονται στις βασικές της παρενέργειες σε σκύλους και ανθρώπους. Στη θέση σου θα ρωτούσα το γιατρό μου αν πρέπει να διακόψω τη χορήγησή της.
θα δω το μεσημερι που θα γυρισω πως ειναι τα αυτακια της και θα δω τι θα κανω..
Απλα ξερεις τι..δεν ειμαι σιγουρος αν τα εβγαλε μετα αφου της πηρε αιμα ο γιατρος..κατι σαν αντιδραση του οργανισμου..γιατι τα ειδα με το που της εδωσα το φαρμακο..προλαβαινει να βγαλει σπυρακια απο το φαρμακο μεσα σε ενα λεπτο?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις τώρα τηλέφωνο και να τον ρωτήσεις , γιατί άμα συμβαίνει στα σκυλιά το ίδιο με τους ανθρωπους , οι κινήσεις πρέπει να είναι πολύ σύντομες σε περίπτωση που πάθει αλλεργικό σοκ ...
Κάτι που δεν είναι καθόλου δύσκολο όταν προέρχεται από αντιβιώσεις .. και ειδικα απο πεννικιλινη ...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Τωρα να ρωτησω. Στην ουρολοιμωξη κανουν καλλιεργεια αιματος η ουρων?!:confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Στους ανθρώπους κάνουν γενικές εξετάσεις αίματος για να φανεί το επίπεδο φλεγμονής και καλλιέργεια ούρων για να φανεί από ποιο μικρόβιο προσεβλήθη ο εκάστοτε ασθενής.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ααα. Εμ καλο δε θα τανε να κανουν και ουρα να δουνε ποιο ειναι το βακτηριο μηπως δωσουν ποιο εξειδικευμενη αντιβιωση αντι να δωσει πενικιλλινη γενικα? Αν θυμαμαι καλα πενικιλλινη ειναι ευρεως φασματος και σκοτωνει και τα κλα μαζι με τα κακα. Λεω εγω.. κανας γιατρος?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Το ξέρω Άννα! Ακριβώς γι' αυτό γίνεται ο έλεγχος στους ανθρώπους! Η ουρολοίμωξη ειδικά χρειάζεται συγκεκριμένη αντιβίωση ανάλογα με το βακτήριο (ή μικρόβιο, τα μπερδεύω). Παρ' όλα αυτά στα σκυλιά όλο τη συγκεκριμένη δίνουν. Μπορεί να υπάρχει και λόγος!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Xε το βακτηριο ανηκει στα μικροβια, οπως ιοι και μυκητες βαλε και τα πρωτοζωα. Καλο θα ηταν να μας πει ενας κτηνιατρος γιατι δινουν πενικιλλινη οχι κατι πιο ειδικο. Γιατι τα ευρεως φασματος δημιουργουνε πιο ευκολα ευαισθησια σε επικειμενες ουρολοιμωξεις γιατι μαζι με τα "κακα" βακτηρια σκοτωνονται και τα "καλα".

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα αν ηταν augmentin..παντως στο ιντερνετ που κοιταξα δεν ταιριαζουν το κουτι που εδωσε ο γιατρος με το κουτι του augmentin..οταν παω σπιτι θα το δω και θα σας πω..
Με εχετε ανησυχησει λιγακι και ανυπομονω να γυρισω στο σπιτι...
Μα εδωσα τετοια διευκρινηση και δεν καταλαβατε τιποτα...τι να πω...ασπρο κουτι με ασπρα στρογγυλα χαπακια..:):):)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μην ανησυχεις. Στους ανθρωπους το ιδιο κανουν. Δε θα παθει κανα κακο! απλα κανε την ερωτηση στο γιατρο γιατι δεν εκανε καλλιεργεια και πες μας τι σου ειπε! Δε θελαμε να σε ανησυχησουμε πατερα γαλλακιου:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87