Καλωσήρθες λοιπόν - είμαι η ...ομοιοπαθής με το μονόφθαλμο γαλλάκι που μιλούσαμε έξω από το ιατρείο.έχω ένα pug. Πήγα ήδη στην Παπαιωαννου και μου σύστησε άμεσα χειρουργείο και στα 2 μάτια. τα κάτω βλέφαρα γυρίζουν προς τα μέσα με αποτέλεσμα οι τριχουλες που έχει να τραυματίζουν τον κερατοειδή. ενώ ο γενικός κτηνίατρος που είχα και ερχόταν στο σπίτι μου έδινε απλά κολλύριο και απλά την τελευταία φορά που ήρθε μου έγραψε να πάρω τη lacrimune. έτσι αγχώθηκα και είπα να πάω μόνη στην Παπαιωαννου να τη δει.
Όχι δεν μου χει τύχει. Εξωτερικά στο βλέφαρο? Βάλε φωτό να δούμε. Πόσο καιρό την έχει, μεγαλώνει, αλλάζει, πόσων ετών είναι ο δικός σου?@vrmode καλησπέρα.
Μήπως έχεις αντιμετωπίσει ή ακούσει για περίπτωση ελιάς στο βλέφαρο ; Έχει μια ο δικός μου και αναρωτιέμαι αν πρέπει να απευθυνθώ σε οφθαλμίατρο.
Το ίδιο πρόβλημα με τον προιν αδέσποτο σκύλο μου τον τελευταίο μήνα, εντρόπιο και στα δυο μάτια. 3 χρονών ο σκύλος, το είχε απο κουτάβι και έπρεπε να γίνει ώστε να μην βλαφτεί ο αμφιβληστροειδής από το τρίψιμο των τριχών. οταν καταλάβαμε πως το πρήξιμο δεν ήταν από αλλεργία άλλα είχε εντρόπιο επισκέφτηκα Παπαϊωάννου και Λιάπη.έχω ένα pug. Πήγα ήδη στην Παπαιωαννου και μου σύστησε άμεσα χειρουργείο και στα 2 μάτια. τα κάτω βλέφαρα γυρίζουν προς τα μέσα με αποτέλεσμα οι τριχουλες που έχει να τραυματίζουν τον κερατοειδή. ενώ ο γενικός κτηνίατρος που είχα και ερχόταν στο σπίτι μου έδινε απλά κολλύριο και απλά την τελευταία φορά που ήρθε μου έγραψε να πάρω τη lacrimune. έτσι αγχώθηκα και είπα να πάω μόνη στην Παπαιωαννου να τη δει.
Ο Αργος είναι τεσσάρων ετών, είναι εξωτερικά στο βλέφαρο όπως έχουν αρκετοί άνθρωποι και έχει μεγαλώσει λίγο. Θα προσπαθήσω να βγάλω φωτογραφία αν και δεν ξέρω πόσο καλά θα βγει.Όχι δεν μου χει τύχει. Εξωτερικά στο βλέφαρο? Βάλε φωτό να δούμε. Πόσο καιρό την έχει, μεγαλώνει, αλλάζει, πόσων ετών είναι ο δικός σου?
ωχχχ λες να δοκιμάσω και αυτή? σε ευχαριστώ πολύ!Το ίδιο πρόβλημα με τον προιν αδέσποτο σκύλο μου τον τελευταίο μήνα, εντρόπιο και στα δυο μάτια. 3 χρονών ο σκύλος, το είχε απο κουτάβι και έπρεπε να γίνει ώστε να μην βλαφτεί ο αμφιβληστροειδής από το τρίψιμο των τριχών. οταν καταλάβαμε πως το πρήξιμο δεν ήταν από αλλεργία άλλα είχε εντρόπιο επισκέφτηκα Παπαϊωάννου και Λιάπη.
μεγάλες διαφορές στη τιμή και στη ώρα εξέτασης. Θα σου προτείνω άλλή μία γιατρό, μετα απο πολύ τρέξιμο και ψάξιμο, αν θα ήθελες να δοκιμάσεις και να συμβουλευτείς. κατά την γνώμη και εμπειρία μου αξίζει πάρα πολύ, ενδιαφέρον για τον ασθενή περισσότερο από τα χρήματα και ανάλυση στο τι συμβαίνει - ενδελεχη εξεταση!!!
Animal Eye Care- Αγγελακοπούλου Εύα
693 951 2143
Παπαϊωάννου αναλυτική πολύ! αλλά με μεγάλες διαφορές στο τι έχει τελικά το σκυλί και στη τιμή!ωχχχ λες να δοκιμάσω και αυτή? σε ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα! πονεμένη πολύ!@MALURO ξέχασα να πω, όλη μας η οδύσσεια με τα μάτια εδώ: ΕΛΚΟΣ ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΗ
@nefeli_xa Γράψε μας λίγα περισσότερα τι ακριβώς είχε, τι έκανε, θεραπείες/σκευάσματα/χειρουργείο, πόσο κόστισε κλπ. γιατί η υπόθεση μάτια είναι πονεμένη...
Σε ευχαριστώ πολύ !! καλή ανάρρωση, πολύ πιθανόν να ξαναμιλήσουμε για την αποθεραπεία.Παπαϊωάννου αναλυτική πολύ! αλλά με μεγάλες διαφορές στο τι έχει τελικά το σκυλί και στη τιμή!
ανέφερε 4 διαφορετικά θέματα που κανένας άλλος ειδικός οφθαλμίατρος γιατρός δεν τα ανέφερε ξεχωριστά αλλά τα συμπεριέλαβαν στην λέξη ''σοβαρό εντρόπιο''.
Λιαπής - γνώστης - απόμακρος ''μια ματιά είδε το πρόβλημα'' και μου είπε δυο λέξεις.
δεν εξήγησε τίποτα αν και ρώτησα.
Γρήγορα περαστικά εύχομαι εμείς είμαστε στην αποθεραπεία τώρα.
ευχαριστούμε πολύ!! εύχομαι γρήγορα καθαρά και λαμπερά ματάκια!Σε ευχαριστώ πολύ !! καλή ανάρρωση, πολύ πιθανόν να ξαναμιλήσουμε για την αποθεραπεία.
Tα 650-900 ήταν στο Λιαπή?Καλησπέρα! πονεμένη πολύ!
από 650-900 το κάθε μάτι στον πρώτο γιατρό (πως θα πάει η αναισθησία τι θα αντιμετωπίσουμε στο χειρουργείο) πράγματα μπερδεμένα για το μυαλό μου εκείνη την στιγμή πανικοβλήθηκα τον φιλοξενούσα ήδη έναν μήνα και ήταν τεράστιο το κόστος. δεύτερος γιατρός 1000 ευρώ εντρόπιο σοβαρό ευτυχώς δεν είχε βλαφθεί ο αμφιβληστροειδής ούτε ξηροφθαλμία. αλλά έπρεπε να γίνει!
μέχρι τότε αλοιφή στα μάτια VitApos να το προστατεύει.
υιοθέτησα τον σκύλο γιατί η φιλοζωική μόνο πιο δύσκολη μπορούσαν να κάνουν την διαδικασία εκείνη την στιγμή ιδικά ψυχολογικά. και συνέχισα.
η γενική κτηνίατρος μου ακύρωσε κάποια από αυτά του πρώτου γιατρού και έτσι πήγα και σε τρίτο. εκεί που κατέληξα για είδα την εξέταση και πείστηκα. και η τιμές από την κτηνίατρο μου και μετά ήταν 250 ευρώ το μάτι και κάποια χρήματα (80 τελικά) του αναισθησιολόγου.
θέλω και εγώ πολύ να μάθω...Tα 650-900 ήταν στο Λιαπή?
Τα 1000 στην Παπαϊωάννου?
Τελικά έκανες επέμβαση στην Αγγελακοπούλου? Με τα 250 + 80? Τι ακριβώς έκανε/έκοψε?
Παπαϊωάννου (650-900 το μάτι) το κακό ήταν πως λόγο του ιού δε μπορούσα να είμαι στην εξέταση μαζί του (πολιτική της κλινικής τους).Tα 650-900 ήταν στο Λιαπή?
Τα 1000 στην Παπαϊωάννου?
Τελικά έκανες επέμβαση στην Αγγελακοπούλου? Με τα 250 + 80? Τι ακριβώς έκανε/έκοψε?
Να σε ρωτήσω, δηλαδή στην Παπαϊωάννου δεν μπορούσες να ρωτήσεις πράγματα να μάθεις γιατί μου φάνηκε αρκετά συνεργάσιμη, απλά ήταν όλα πολύ αργά. Έκατσα 4 ώρες για μια γνωμάτευση.Παπαϊωάννου (650-900) το κακό ήταν πως λόγο του ιού δε μπορούσα να είμαι στην εξέταση μαζί του (πολιτική της κλινικής τους).
Λιαπής 10 λεπτή εξέταση, ''έχει εντρόπιο - το χειρουργείο 1000 ευρώ'' και διαφορές στις γνωματεύσεις που με έστειλαν και σε 3 γιατρό.
Κατέληξα Αγγελακοπούλου λόγο της εξέτασης που είδα και εμπιστεύτηκα περισσότερο.
5 χιλιοστά περίπου έκοψε από κάτω και έκανε τα ράμματα πολύ κοντά στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων που επιτέλους φάνηκε, είναι ακόμη πολύ πρησμένα για να σας πω πως έχουμε 100% επιτυχία.
2 και κάτι ώρες το χειρουργείο.
όλα καλά έχουν πάει αλλά ξέρετε θα ηρεμίσω μόλις βγει ο κώνος και φύγει το πρήξιμο εντελώς.
Σίγουρα οι γιατροί που πήγα ήταν και είναι από τους καλύτερους πιστεύω (έψαξα πολύ),
εγώ εμπιστεύθηκα εκείνον που είχα την δυνατότητα να κάνω ερωτήσεις και να πάρω επιστημονικές απαντήσεις.
όχι όχι ήταν πολύ επεξηγηματική στο τηλέφωνο, μου ανέλυσε όλα τα θέματα που είχε δει κατά την εξέταση και εκείνη. απλά είχα στο μυαλό μου να πάω και για δεύτερη γνώμη (Λιαπής) και εκεί που δεν συμφώνησε ήρθε και η τρίτη που συμφώνησε με την δεύτερη αλλά με πιο λεπτομερή εξέταση. κάπως έτσι πήγε αν μπορώ να σας το εξηγήσω καλά.Να σε ρωτήσω, δηλαδή στην Παπαϊωάννου δεν μπορούσες να ρωτήσεις πράγματα να μάθεις γιατί μου φάνηκε αρκετά συνεργάσιμη, απλά ήταν όλα πολύ αργά. Έκατσα 4 ώρες για μια γνωμάτευση.