Ούτε λίγα, ούτε πολλά; Τα 14 κουτάβια της Ναβάρας

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αυτος ειναι ο Βορεας,αλλα μαλλον επρεπε η Βουδας η Οβελιξ να λεγεται,και τα αλλα ετσι επρεπε να ειναι αλλα ειναι πολλα και θα αργησουν λιγο,αυτος οταν πιανει ρωγα λες και ειναι αρμεκτικη μηχανη ρουφαει.και λογω εκτοπισματος δεν παει κανενας διπλα και παλευει μονος του με την ρωγα.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
δεν έχεις βάλει νουμεράκια?
πως τα ξεχωρίζεις?

μην μου πεις πως τα έμαθες όλα..

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εχω μια λιστα με χαρακτηριστικα,ολα εχουν διαφορετικα χρωματα και συνδιασμους,δεν χρειαζομαι ουτε λουρακια(που μπερδευονται)ουτε τιποτα τα ονοματα τα χρειαζομαι μονο για το ζυγισμα,τα χαρτια,εξελιξη κ.τ.λ.,δεν βλεπω λογω υπαρξης τον λουριων ουτε αριθμων,παιρνω ενα στα χερια μου κοιταω την λιστα και το βρισκω.
Ο Οβελιξ ειναι περιπτωση, πως ξεφυγε ετσι ενας θεος ξερει,κοιματε πολυ και τρωει πολυ,αλλα ειπαμε ειναι κανονικος,της Ροξυς στην προηγουμενη γεννα που ηταν 7 ειχαν βαλει ακομη πιο πολυ βαρος,αυτα ειναι 14 τα διπλα ακριβως δηλαδη.
Εδω και 3 μερες τρωνε πολυ κοτα με λιγο ρυζι και καροτα(ο Οβελιξ οχι ακομα),ηθελα να ξεκινησω αργοτερα,αλλα Η Ναβαρα ξεκινησε να τα δινει ωμο,τους πηγε 2 κοματια στηθος και τα βυζαινανε,μια θυληκια ειχε ρουφηξει μια πετσα μεχρι το στομαχι ,συζητησα με τον γιατρο και μου ειπε να αρχισω να δινω,μαλλον αγανακτησε η Ναβ.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.082
Athens
Η Ναβαρα ξεκινησε να τα δινει ωμο,τους πηγε 2 κοματια στηθος και τα βυζαινανε,μια θυληκια ειχε ρουφηξει μια πετσα μεχρι το στομαχι ,συζητησα με τον γιατρο και μου ειπε να αρχισω να δινω,μαλλον αγανακτησε η Ναβ.
Από μικρά στα βάσανα! :D

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ακομα τρωνε πολυ ησυχα,αφου νομιζω οτι δεν τρωνε αλλα το μακρυ πιατο ζαρντινιερας αδειαζει σιγα σιγα αλλα αδειαζει.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ναι ρε συ ειναι ρηχο και μακρυ,2 τετοια φυσικα οταν μεγαλωσουν λιγο για να χωρανε ολα,πλακα πλακα 6,50 ευρω το ενα,και φυσικα οταν μεγαλωσουν τα μικρα το δαγκωνουν και ειναι για πεταμα,αλλα ειναι πολυ καλα.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
omarock... δηλαδή βάζεις στη Ναβάρα φαγητό και τους το πάει για να τα ταΐσει; Κι εκείνη αποφασίζει δηλαδή;
πες μας τίποτα για την συμπεριφορά μητέρας-κουταβιών... (αν έχεις διάθεση δηλαδή!)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Η Ναβαρα τρωει 4 φορες την ημερα τωρα με τα κουταβια,η τελευταια ειναι μεσα στο δωματιο που ειναι με τα κουταβια.
Μια απο αυτες τις φορες εβαλα την Ναβ φαγητο και εφυγα,τα μικρα κανονικα οταν αυτη επιστρεφει το παιρνουν χαμπαρι και φωναζουν,σε 2-3 λεπτα ομως δεν ακουσα τιποτα οποτε παω στο παραθυρο και βλεπω την Ναβ να τρωει και τα μικρα ειχαν σκεπασει κατι,γυριζω μπαινω μεσα και βλεπω σε 2 σημεια ειχε βαλει η Ναβ κοτοπουλο,και το ειχαν πλακωσει τα μικρα,και αυτη τρωει με την ησυχια της.
Η Ροξυ στην προηγουμενη γεννα ειχε κανει και εμετο για να ταισει τα μικρα που την εγλειφαν οταν εμπαινε μεσα απο την βολτα της.
Σημερα ειχε κρυψει ενα κομματι κοτοπουλου κατω απο το χαρτονι της μαλλον απο εχθες.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Επισης δεν τολμαει να πλησιασει κανενα απο τα μεγαλα,η Ναβ εχει ενα ματι παντα προς την κατευθινση του σπιτιου,και ετσι και κανει μονο καποιος να παει κατα εκει τον παιρνει στο κυνηγι,ακομα και τον Δαιμωνα που τον φοβαται κανονικα,το φερνει πισω καροτσακι με γρυλλισματα,και αυτος ριχνει κανα γρυλλισμα αλλα δεν ξερει γιατι τον κυνηγαει η Ναβ,ετσι και αλλιως με τα κουταβια δεν τα παει καλα.
Την τελευταια φορα οταν μπερδευοταν τα μικρα στα ποδια του εκλαιγε πηδουσε στα τεσσερα και εφευγε μακρια.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μεγαλοσαν και εγιναν σκυλακια!!

Φαβορι μου ειναι το ραβδοτουλι και το ενα καφε με την ασπρη γραμμη στην μουρη, ασπρα ποδαρακια και στηθος- και τις τρομερες ζαρες στο κεφαλι!!!!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εδω και μια εβδομαδα τα βραδια η Ναβαρα μενει με την υπολοιπη αγελη και παλι,για να ξεκουραστει σιγα σιγα και να απογαλακτιστουν τα κουταβια σταδιακα,καθε μερα ομως ερχεται τελευταια σαν να μην θελει να αφησει τα μικρα μονα τους,απο την αλλη ομως δεν την αφηνουν σε ησυχια,θα επρεπε μαλλον να κανω παλι ενα υπερυψωμενο κρεββατι για να εχει ησυχια(το ειχα κανει στην προηγουμενη γεννα της Ροξυς).
Σημερα καθως ολα τα μεγαλα επεστρεψαν η Ναβ ηταν παλι εξω απο τα μικρα,λεω αντε να ανοιξω να τα ταισει αλλη μια φορα ισως να ποναει,ανοιγω παιδια την πορτα μπαινει μεσα η μανταμ και βγαζει ενα μερος απο τα πλαταρια που ειχε φαει πριν 1-2 ωρες για να φανε τα μικρα,γαμωτο λεω θα πνιγουν τα μικρα με τα κοκκαλα και κανω να τα παρω,αφου πηρα τα χερια μου ειμαι πολυ τυχερος το αριστερο χερι δεν βλεπεται μου το γαζωσαν δεν εχω φαει σε ολη μου την ζωη τοσες πολλες και τοσο βαθιες δαγκωνιες απο σκυλο μπερδεψαν τα χερια με τα κοκκαλα ηταν και σκοτεινα σχετικα,δεν αφησαν τιποτα τα εφαγαν ολα τα κοκκαλα ευχομαι να ηταν μασημενα καλα,στο αριστερο μου χερι ο αντιχειρας ειναι πολυ χαλια τα υπολοιπα ετσι κι ετσι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Ηλία, να μιλάς με ντοκουμέντα σε παρακαλώ.
Φωτό του αριστερού σου χεριού πάραυτα :D