Ο Ζόνκε!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Να σας γνωρισω τον Ζόνκε (για καποιους ξεχωριστους.... Νικήτας! ;) )

ΟΝΟΜΑ: LEEURIF UMBUSE ZONKE
ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 22-07-2014 (δηλ 11 μηνων τωρα)
ΦΥΛΟ: αγοραρος! (για να ειμαι η βασιλισσα της καρδιας του! )
ΦΥΛΗ: ροδεσιανο ριτζμπακ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: μεγαλο κ#λοσκυλο ο μπαγασας!

Ο 2ος ολοδικος μου σκυλος. Ο πρωτος ειναι στο προφιλ (οι παλιοι ξερουν) κ μη με ρωτησετε γιατι ειναι ακομα εκει. Τα παντα θελουν το χρονο τους...

Ήρθε στη ζωη μου μετα απο ψαξιμο. Τα βασικα χαρακτηριστικα που ηθελα να εχει ο σκυλος μου ηταν να αντεχει τη ζεστη(δεν παλευεται η Κρητη), να ειναι αθλητικος(να με ακολουθει με το ποδηλατο) και θαρραλεος(ο προηγουμενος ηταν φοβικος κ δεινοπαθησα). Παθουσα απο πετ σοπ ο προηγουμενος σκυλος, μαθουσα πλεον, πηγα απο εκτροφειο. Ελπιζω να βγει υγιης. Τιποτ' αλλο.

Το ονομα του στα σουαχιλι σημαινει: "αυτος που τα εχει ολα". Τον ειχε ονομασει η εκτροφεας κ το αφησα. Έκανα 2 εβδομαδες να μαθω να το λεω!
Αντιπροσωπευει επαξια το ονομα του! Τα εχει ολα! Ειναι ατρομητος, θαρραλεος(δεν χαμπαριαζει λεμεεεε), πεισματαρης κ επιμονος μεχρι σπασαρχ.......ς, κυριαρχικος (θα του τα κοψω του κερατά) δαγκανιαρης(φτηνα γλυτωσαν τα δοντια του απο την ταναλια), αεικινητος (αθλητικο δεν ηθελα; παρτα τωρα!), φιλικοτατος με ολα κ ολους(ακομα...) εκτος τις γατες (αυτες ειναι πλασματα του σατανα). Μια κ τα εχει ολα λοιπον, εχει κ αυτο: ειναι αλλεργικος σε καλαμποκι, καροτο(σχεδον σιγουρο) και τσιμπιματα εντομων. Τρωμε barf και βραστο (αναλογα τις συνθηκες κ τις προμηθειες) και τελος οι αλλεργιες. Όσο για τα εντομα; Η σιτρονελα, αγαπημενη φιλη!

Ότι κ αν ηξερα απο εκπαιδευση, οτι εμπειρια κ αν ειχα απο τον προηγουμενο ή σκυλια που μαζευα ανα καιρους, αυτος με εκανε κ τα ξεχασα ολα! Μου αλλαξε τα φωτα! Εφιαλτικη κουταβισια ηλικια!Ειδα κ αποειδα κ πηγαμε σε εκπαιδευτρια. Παραδεχτηκε οτι ειναι δυσκολο σκυλι κ θελει ιδιοκτητη με τσαγανο. Ε, προσπαθησα απο εδω , το πηγα απο εκει, αρνι το εκανα το μ@λ@κισμενο!Πλεον ειναι γλυκυτατος, υπακουος, φιλικοτατος χωρις δαγκωματα, ηρεμος και κυριος οπου κ αν παμε! Ουτε κ εγω δεν το πιστευω. Νομιζω οτι με κοροιδευει!!!!Οτι κατι μου ετοιμαζει κ θελει χρονο! :p

Μην πειτε,ε; Απο λογια χορτασατε! Για δειτε κ φωτος!

PA030776.JPG PA030787.JPG PA030780.JPG PB290888.JPG PB290879.JPG P2011071.JPG P4281193.JPG P4281184.JPG P4281181.JPG P5011221.JPG

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Κατα-υπερ-κούκλαρος! Φτου του και τα σχετικά! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Είναι υπέροχος. Να είναι καλότυχος και να ζήσει δίπλα σου ως τα βαθυά του γεράματα!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ενταξει ε!! ειναι και πολυ παιδι!!! :love::love::love::love::love::love:
να σου ζησει!! να περνατε τελεια!
Δυσκολος ε?? ..που και να μην ειχες εμπειρια δλδ..
αυτο με τις αλλεργιες στα εντομα δεν το καταλαβα..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ελένη μου,

Το (επόμενο) μήνυμά μου θα είναι μακροσκελές... και θα συνοψίζεται στα εξής:

WOW !!!

Υ.Γ. Πολύ σωστός... βαρύ κόκαλο... έξω καρδιά... "ξαδελφάκια" με τον δικό μου...

Υ.Γ.2. Θα επανέλθω - το υπόσχομαι - με την "Ωδή για τον Ζονκε"!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
χαίρομαι ιδιαίτερα skylakos. Είχα βάλει ένα νοητικό σελιδοδείκτη για σένα και ανέμενα την έλευση του σκύλου σου. Καλή ζωή λοιπόν να έχετε ρε συ. Να το χαρείς να το λιωσεις στο ποδήλατο.

Και τι ωραίο ζώο ρε παιδί μου!
(παθαίνω κάτι με αυτό το χρώμα)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Γερός να είναι και να ζητε μαζί όμορφες στιγμές. .....να σου ζήσει Σκυλακος :):):giggle:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
ενταξει ε!! ειναι και πολυ παιδι!!! :love::love::love::love::love::love:
να σου ζησει!! να περνατε τελεια!
Δυσκολος ε?? ..που και να μην ειχες εμπειρια δλδ..
αυτο με τις αλλεργιες στα εντομα δεν το καταλαβα..
Τα τσιμπιματα, δεν μενουν απλα τσιμπιματα, τον πρηζουν κ χρειαζεται ενεσιμη κορτιζονη για να ηρεμησουν. 2 φορες το επαθε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Επιτέλους...μας έκανες την τιμή!!!
Να σου ζήσει ο αγόραρος και περιμένουμε να το δούμε κι από κοντά το κρητικάτσι.
Δεν ματιάζουμε να ξέρεις :p

• Like
Reactions: Orilis