Ο Ζόνκε!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Να σου ζησει @skylakos να χετε μια ομρφη συμβιωση αρεα! Φαινεται απο τις φωτο "σπιντας" και με "σπιρτοζικο βλεμμα"! Νομιζω θα τα περασετε περιφημα! Καλες ποδηλατοβολτες να χετε!

• Like
Reactions: skylakos

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
ΖΟΝΚΕ - ΑΓΑΛΜΑ!!!
Μια κυρία με Ridgeback απο την Κρήτη. Τι συνδιασμός!!!
Γοητευμένος:)

• Like

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Είναι πάαααρα πολύ όμορφος!!! Επαθα πλάκα :love: Να σου ζήσει και να περάσετε πολλά υπέροχα χρόνια παρέα!

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Τρομακτικά όμορφος! Να το χαίρεσαι!
Υ.Γ. Στα Χανιά τον πήγες για εκπαίδευση? (και αν ναι σε ποιον?)

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Skylakos κούκλος! :love:
Ε, προσπαθησα απο εδω , το πηγα απο εκει, αρνι το εκανα το μ@λ@κισμενο!Πλεον ειναι γλυκυτατος, υπακουος, φιλικοτατος χωρις δαγκωματα, ηρεμος και κυριος οπου κ αν παμε! Ουτε κ εγω δεν το πιστευω. Νομιζω οτι με κοροιδευει!!!!Οτι κατι μου ετοιμαζει κ θελει χρονο! :p
Και πλέον σωστός κύριος! (y)

Πολλά και καλά χρόνια!!

Και από αυτιά δεν πάτε και εσείς πίσω ε; :D

• Like

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Αν και δεν ειμαι "φαν" της συγκεκριμένης φυλης ομολογώ πως μαγεύτηκα απο τον μικρο σου!Να τον χαίρεσαι και να ζησετε πολλα απροβλημάτιστα χρονια μαζι!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Να τον χαίρεσαι τον μικρο και να σε συντροφεύει πάντα σε όοοολες τις βόλτες με ποδήλατο ή χωρίς!!! :):)

(μόλις "ανακάλυψα" μέσα από αυτό το θρεντ πόσο καιρό έμεινε κλειστό το φόρουμ... ακου 11 μηνών)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Τα ridgeback είναι για μένα τα πιο όμορφα σκυλιά του κόσμου!! Ο μόνος λόγος που θα πλήρωνα για να αποκτήσω σκύλο ειλικρινά :love::love: Απο σήμερα δηλώνω stalker σου και θα παρακολουθώ την κάθε σας κίνηση χαχαχαχα Ευτυχώς για σένα μένω Αθήνα οπότε δεν κινδυνεύετε άμεσα..:cool:Πραγματικά πανέμορφος! Το όνομα ναι μεν σημαίνει κάτι πολύ όμορφο όπως λες..αλλά καταλαβαίνεις ότι θυμίζει την κουρτίνα 2 :p Να τον χαίρεσαι τον όμορφο!!