Ο Ζόνκε!

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
(μόλις "ανακάλυψα" μέσα από αυτό το θρεντ πόσο καιρό έμεινε κλειστό το φόρουμ... ακου 11 μηνών)
Δε λες που έκανε 2 μήνες να μας παρουσιάσει αυτόν τον κούκλο! :love:

Παραλείπω να σχολιάσω ότι δεν μετρούσες μία μία τις μέρες μέχρι να μας ξανασυναντήσεις!
Ντροπή σου! :p

• Like
Reactions: ghelly

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083

Παραλείπω να σχολιάσω ότι δεν μετρούσες μία μία τις μέρες μέχρι να μας ξανασυναντήσεις!

'Οταν μετράς νεογέννητα κουτάβια που ταίζονται με μπιμπερό οι μέρες περνάνε χωρίς να τις καταλάβεις :p

• Like
Reactions: LaCat and aliki_s

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Εεεεεελα ρε!! Επιτελους! Να σου ζησει,να τον χαιρεσαι , να ειναι παντα γερος διπλα σου και να περνατε πολυ πολυ ομορφα παρεα!!! :love::love:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δε λες που έκανε 2 μήνες να μας παρουσιάσει αυτόν τον κούκλο! :love:

Ντρέπομαι πολύ και κοκκινίζω... μην κοιτάς που δεν φαίνεται:p:p

• Like
Reactions: LaCat

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Εσύ πάλι γιατί ; :p
Στην ghelly αναφερόμουν! Που τώρα κατάλαβε ότι πέρασαν 11 μήνες μακρυά μας! :D

! Το όνομα ναι μεν σημαίνει κάτι πολύ όμορφο όπως λες..αλλά καταλαβαίνεις ότι θυμίζει την κουρτίνα 2 :p Να τον χαίρεσαι τον όμορφο!!
Ή το κουτί Β! :p

Τώρα μου αρέσει περισσότερο το όνομα! :ROFLMAO:

• Like
Reactions: ghelly

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
να σου ζησει ο σκυλακος :)!

εγραψες οτι εψαχνες μια φυλη που να αντεχει τη ζεστη της Κρητης, με το κρυο της πως τα παει;
δεν ξερω για τη φυλη, αλλα τη θαυμαζω.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...εγραψες οτι εψαχνες μια φυλη που να αντεχει τη ζεστη της Κρητης, με το κρυο της πως τα παει; ...
Και με το κρύο (της Κρήτης) μιά χαρά τα πάει!

• Like
Reactions: spyv

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Το όνομα ναι μεν σημαίνει κάτι πολύ όμορφο όπως λες..αλλά καταλαβαίνεις ότι θυμίζει την κουρτίνα 2 :p Να τον χαίρεσαι τον όμορφο!!
Μα πως νομιζεις οτι αρχικα το ειχα συνδεσει για να το θυμαμαι; Με τον mr.Zonk απο το μεγαλο παζαρι! ;)

Last edited:

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Να τον χαίρεσαι τον κουκλο σου και να περνάτε καλά.
Στο πάρκο που έχεις βγάλει τις φώτο στο πρώτο μήνυμα πήγαινα και εγώ παλιότερα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Και με το κρύο (της Κρήτης) μιά χαρά τα πάει!
να σου ζησει ο σκυλακος :)!

εγραψες οτι εψαχνες μια φυλη που να αντεχει τη ζεστη της Κρητης, με το κρυο της πως τα παει;
δεν ξερω για τη φυλη, αλλα τη θαυμαζω.
Με το κρυο δεν τα παει καθολου καλα! Το φαγητο το εβγαζα στο μπαλκονι να τρωει κ μολις χειμωνιασε, δεν εβγαινε να φαει. Μου πηρε 2-3 μερες να καταλαβω γιατι δεν τρωει το βραδυ. Μεχρι που πηρε μπουκιες απο το φαγητο κ ετρεξε μεσα να τις φαει!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Να τον χαίρεσαι τον κουκλο σου και να περνάτε καλά.
Στο πάρκο που έχεις βγάλει τις φώτο στο πρώτο μήνυμα πήγαινα και εγώ παλιότερα.
Λες να γνωριζομαστε;;;;;; Πως λενε το σκυλο σου;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Με το κρυο δεν τα παει καθολου καλα! Το φαγητο το εβγαζα στο μπαλκονι να τρωει κ μολις χειμωνιασε, δεν εβγαινε να φαει. Μου πηρε 2-3 μερες να καταλαβω γιατι δεν τρωει το βραδυ. Μεχρι που πηρε μπουκιες απο το φαγητο κ ετρεξε μεσα να τις φαει!
Ελένη, συγγνώμη, δεν εννοούσα ότι ο συγκεκριμένος Ζόνκε (και ο κάθε Ζόνκε, που σέβεται τον εαυτό του) τα πάει καλά...
Ούτε στον δικό μου αρέσει το κρύο... καθόλου θα έλεγα...

Απλά, ήθελα να πω ότι η φυλή έχει εκτραφεί σε μέρη που οι "intradays" (οι μέγιστες θερμοκρασίες το πρωί και οι ελάχιστες το βράδυ) πηγαίνουν από +50 σε -10... και έχει επιβιώσει...