Ο Ζόνκε!

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Λες να γνωριζομαστε;;;;;; Πως λενε το σκυλο σου;
Το γράφει στο αβαταρ
ΕΡΜΗΣ
Τότε μου έλεγαν τα παιδιά που συχνάζουν εκεί πως τους έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί πρώτη φορά έβλεπαν γπ ελεύθερο που να είναι ήρεμος.
Πάντως έχω να πάω πολύ καιρό εκεί.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ελένη, συγγνώμη, δεν εννοούσα ότι ο συγκεκριμένος Ζόνκε (και ο κάθε Ζόνκε, που σέβεται τον εαυτό του) τα πάει καλά...
Ούτε στον δικό μου αρέσει το κρύο... καθόλου θα έλεγα...
Α! Ειπα κ εγω οτι εθιξες το σκυλο μου! :p

Απλά, ήθελα να πω ότι η φυλή έχει εκτραφεί σε μέρη που οι "intradays" (οι μέγιστες θερμοκρασίες το πρωί και οι ελάχιστες το βράδυ) πηγαίνουν από +50 σε -10... και έχει επιβιώσει...
Οντως, εχουν εκτραφει για να αντεχουν σε ακραιες θερμοκρασιες, ειτε υψηλες ειτε χαμηλες. Παντως αντεχουν σημαινει, οπως ειπες, επιβιωνουν. Μη νομιζετε οτι ειναι χαλαρος στη ζεστη κ καθεται κατω απο τον ηλιο με 40 βαθμους C, απλα ισως συνερχεται γρηγοροτερα απο καποια αλλα σκυλια.

• Like
Reactions: johnk

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Το γράφει στο αβαταρ
ΕΡΜΗΣ
Τότε μου έλεγαν τα παιδιά που συχνάζουν εκεί πως τους έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί πρώτη φορά έβλεπαν γπ ελεύθερο που να είναι ήρεμος.
Πάντως έχω να πάω πολύ καιρό εκεί.
Δεν θυμαμαι γμτ τετοιο λυκο.... Να κανονισουμε να βρεθουμε. Ντροπη κ στους 2 μας!

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Λογικό να μην θυμάσαι. Παίζει να έχω να πάω κάνα χρόνο. Εσύ τότε δεν είχες τον σκυλακο σου. Θα έρθω κάποιο από τα επόμενα απογεύματα. Αν δεις να σκάει μύτη σκούτερ με οδηγό που φοράει κόκκινο κράνος και συνοδηγο γερμανικό ποιμενικο, μίλα μου ;)

• Like
Reactions: skylakos

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Σκούτερ με συνοδηγό γπ;;; @manolo πώς το έχεις καταφέρει αυτό;; Και έχουμε μήπως φωτογραφικά ντοκουμέντα;; Δυστυχώς, όσο και να το έχω προσπαθήσει, η Τασία ούτε με σουβλάκια δεν πλησιάζει καν τη βέσπα :giggle: [σκέφτομαι σοβαρά την αγορά μηχανής με καρότσα]

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Έχω. μόλις βρω χρόνο θα βάλω στο θέμα του Ερμή για να μην χαλάμε το παρόν.
Εγώ πάντως δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Μισή ώρα μου πήρε να του το μάθω. Τώρα μόλις του πω για βόλτα ανεβαίνει πάνω και με περιμένει.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αργησες αλλά μας την εκανες την εκπληξη!!!!! :D
Κουκλι ειναι,να τον χαιρεσαι και να εχετε ομορφες στιγμες μαζι...
Χμμμμ.σε παιδεψε ε;;; Βρωμοσκυλα,τι να πεις;;; :p

• Like
Reactions: skylakos