Ο Κουκι το Shih Tzu μου!

Dialexti

Member
9 Απριλίου 2014
13
15
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γεια σας απο τη Θεσσαλονίκη! Είμαι η Διαλεχτή και πριν απο ένα μήνα απέκτησα το πρώτο μου κατοικίδιο!!! Η αλήθεια είναι οτι είχα άλλα 2 αλλά όχι μέσα στο σπίτι και ομολογώ οτι δεν τα χάρηκα όσο θα ήθελα!
Τον μικρό μου τον χάρισαν μαζί με τη προίκα του και πραγματικά όσους μήνες και αν έψαχνα για το σωστό σκυλί για το γιο μου, τελικά μας βρήκε εκείνο !!! Είναι υπέροχος, ήρεμος, παιχνιδιάρης, λατρεύει τις βόλτες στη θάλασσα και ιδιαίτερα κοινωνικός! Πλέον έχω 2 αγόρια στο σπίτι μου και δε σταματάμε για πολύ τα παιχνίδια και τα γέλια!

Χάρηκα που έγινα μέλος στη παρέα σας :)

1617612_639214726149785_621015687_o.jpg 10264668_10203874853727157_600269749_n.jpg 10311853_10203874853687156_1161483041_n.jpg

Dialexti

Member
9 Απριλίου 2014
13
15
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η κοπέλα που το είχε λόγω κάποιον οικογενειακών προβλημάτων και έλλειψης χρόνου έψαχνε κάποια οικογένεια που θα τον αγαπήσει όσο εκείνη και θα του προσφέρει μια καλή ζωή. Εγώ εδώ και μήνες έψαχνα κάποιο μικρόσωμο και ενήλικο σκύλο απο τις αγγελίες των αδέσποτων γιατί έχω έναν 4 χρόνο γιο με ειδικές ανάγκες και η συναναστροφή με τους σκύλους του κάνει καλό. Οπότε επικοινώνησα μαζί της και ήμουν τυχερή, αν και αρκετά αγχωμένη στο πως θα τα πάνε τα αγόρια μεταξύ τους! Τελικά όλα καλά και είμαστε στην αναμονή για τον καλό καιρό για να ξεχυθουμε στις παραλιακές βόλτες οι 3 μας :):)

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
αν είναι δυνατόν ρε σύ, σε ρωτάω το όνομα του σκύλου ενω το έχεις γράψει ήδη στον τιτλο του θέματος!!!

έλεος. Σορυ ε; Το γήρας γαρ...:p

• Like
Reactions: ChineseCrested

Dialexti

Member
9 Απριλίου 2014
13
15
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
αν είναι δυνατόν ρε σύ, σε ρωτάω το όνομα του σκύλου ενω το έχεις γράψει ήδη στον τιτλο του θέματος!!!

Χαχαχαχαχαχα ...Χαλαράάάά ;)

Salonika σε ευχαριστώ! Επιτέλους βρήκα μια σκυλοσυνάδελφο :love::love::love:

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Διαλεχτή να χαίρεσαι και τα δύο σου αγόρια! :)
Ακούγεται πολύ ωραίος χαρακτήρας ο Κούκη και όντως προεδρική φιγούρα!
Καλές βόλτες!

Vaggelo να είσαι πιο προσεκτική γιατί με δεδομένο το (λόγω ηλικίας :p) σεβασμό στο πρόσωπου σου παρασύρεις και εμάς που είμαστε νέα παιδιά! :ROFLMAO:

• Like
Reactions: vaggelo

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Είναι γλύκας!!!!
Πολύ καλά παιδιά τα σιχτσουδάκια!!!!
Να τον χαίρεστε και να περνάτε όμορφα μαζί!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου!!! Κούκλος ειναι από τις πολλέεεεεεες φωτο που μας εβαλες :p

(από τη σχολή εχω να ακουσω σαν όνομα το Διαλεχτή... τι μου φερες στο μυαλό...αααχ μεγαλωσα)

Dialexti

Member
9 Απριλίου 2014
13
15
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Και σαν περήφανη μάνα θα το ομολογήσω.... σήμερα για πρώτη φόρα, σήκωσε το δεξί του ποδαράκι και κατούρησε σε μια κολόνα... Μόνο τα δάκρυα δεν τρέξανε!!! :love::love::love::love::love::love:

• Like
Reactions: Anniegr

salonika

Active Member
14 Οκτωβρίου 2013
30
2
θεσσαλονίκη
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Και σαν περήφανη μάνα θα το ομολογήσω.... σήμερα για πρώτη φόρα, σήκωσε το δεξί του ποδαράκι και κατούρησε σε μια κολόνα... Μόνο τα δάκρυα δεν τρέξανε!!! :love::love::love::love::love::love:
σε νιωθωωωωω :love::love::love::love:

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Αυτό που όταν σηκώνουν πρώτη φορά πόδι κοντεύουμε να τα κάνουμε πάνω μας κι εμείς, να μην το πούμε παραέξω.. :oops: (Της αδερφής μου προσπαθούσε να μιμηθεί τα μεγαλύτερα και στην αρχή δεν του 'βγαινε η ισορροπία και σήκωνε το μπροστά ο τενεκές :p)

Να τον χαίρεσαι τον άντρακλα :D

MarilenaG

Well-Known Member
29 Μαρτίου 2014
121
48
ειναι κουκλακι!!! να χαιρεσαι και τα 2 σου αγορακια Διαλεχτη!

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Καλώς ήλθατε!

Η μεσαία φωτογραφία στο πρώτο μήνυμα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!

Να χαίρεστε όλη την οικογένειά σας.