Ο Λεων ο σκυλακος που σωθηκε απο τα σκουπιδια...

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
Καλησπερα σε ολους πριν καιρο υοθετησα ενα σκυλακο απο τα σκουπιδια που ηταν πεταμενος μεσα στον καδο απο καποιο ασυνηδειτο, ειχε 40 πυρετο και τον προλαβαμε με το κτηνιατρο στο τσακ..καναμε θεραπεια..τωρα ειναι μια χαρα ειναι 3 μηνων τον λενε λεων και ειναι πολυ παιχνιδιαρης..η ερωτηση ειναι οτι θα θελα γνωμες για το τη μιξη ειναι και το μεγεθος που μπορει να παρει,ο κτηνιατρος ειπε επισης οτι μπορει να φτασει τα 18 με 25 κιλα...Τωρα ειναι υγειεστατος και κανει παρεα στον αλλο μου σκυλακο τον μαξ..Η φωτο ειναι αυτη....

Attachments

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Καλησπέρα! Εντάξει οι τριχούλες που πετάνε στ αυτιά του είναι όλα τα λεφτά!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο και μπράβο για την πράξη σου! Για τη μίξη δε ξέρω αλλά θα τολμήσω να πω ότι έχει μέσα ένα touch από γερμανικό ποιμενικό; Για τα κιλά θα συμφωνήσω. Εκεί γύρω στα 20κάτι το κόβω κι εγώ. Να τον χαίρεσαι! :love:

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
καλησπερα ευχαριστω πολυ holywoodbrn !!καλως σε βρηκα..!!Δεν ηξερα ποτε αν θα παρω και δευτερο σκυλο επιδει ειναι μεγαλη ευθηνη αλλα οταν τον ειδα το μικρο η πρωτη σκεψη που ειχα ηταν οτι δεν θελω να τον αφησω και θα τον παρω μαζι μου..Με τον αλλο που χω τα παει μια χαρα και κανουν τρελη παρεα!!Αλλοι μου παν οτι μπορει να χει κοκερ σπανιελ,αλλοι οτι εχει απο γερμανικο ποιμενικο τωρα δεν ξερω χαχα

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Κόκερ; Εντύπωση μου κάνει. Το ένα μου σκυλάκι είναι κοκερ και δε βλέπω κάποια ομοιότητα..αλλά απο την άλλη θα μπορούσε να έχει 1002 προσμίξεις κανείς δεν ξέρει.

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
Και μενα δεν μου μοιαζει για κοκερ...Τωρα τι να πω υγειης να ναι και χαρουμενος και απο κει και περα οτι θελει ας ειναι χαχα,απλα ρωταω πανω κατω για γνωμες και απο περιεργια και για να υποθεσω χαρακτηριστικα του χαρακτηρα του..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Δεν εχει σημασια η ρατσα,ειναι φατσα και ειναι γλυκας!!!
Μπραβο σου που τον εσωσες,να περνατε ομορφα και καλως ηρθες στη παρεα!!! :D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Μπραβο σου!! Να σου ζησει και να εχετε μια ομορφη παρεα ολοι μαζι!
πολυ ωραια ουρη ο μικρος ε?? σπιρτοζος φαινεται... καλα και ο μεγαλος κουκλος!

Ρεάκι

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
101
73
36
Τι αυταρες ειναι αυτες!!!! Τα κιλακια μαλλον θα ναι πανω απο 20 βλεπω και τις πατουσιτσες οτι ειναι μεγαλες!! Ειναι κουκλος να τον χαιρεσαι!!!

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
Ευχαριστω πολυ Κασι!!εχουμε μια πολυ ομορφη παρεα ο μεγαλος ειναι ο μαξ ειναι 2 χρονων και ειναι γερμανικος ποιμενικος με μποξερ..ειναι ο μαγαλος αδερφος πλεον του μικρου και τον προσεχει!!

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
Τα αυτακια αυτα ειναι χαρακτηριστικα Ρεακι !!και μενα μαρεσουν πολυ!!οι πατουσες του οντως ειναι μεγαλες οπως και τα ποδια του μακρια και χοντρα,τωρα υποθετω οτι μπορει να γινει μεγαλος..Σευχαριστω πολυ!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Καλώς ήρθατε!

Να είστε ευτυχισμένοι μαζί!

Πρώτη φορά βλέπω ''λυκοσκυλάκι'' με κεφάλι πεκινουά και μουσούδα βέλγικου αλλά είναι γλύκας κι απ' ότι βλέπω πρωτοστατεί στις φωτό ε;

• Like
Reactions: Lavernne

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Να σου ζησει και "επίσημα" λοιπόν!
Πραγματικά ξεχωριστή φατσούλα!
Τη μίξη του Μαξ τη γνωρίζεις ή το υποθέτεις?

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Να σου ζήσει ο Λέων
Εύχομαι να περάσετε πολλά και ευτυχισμένα χρόνια μαζί!

...τον λενε λεων
ΥΓ: Μιά πολύ φιλική γραμματική επισήμανση...
Ένα ελληνικό όνομα πάντα κλείνεται!
Ο Λέων, του Λέοντος, τον Λέοντα κλπ

Τον λένε Λέοντα, λοιπόν!:)

• Like
Reactions: kasi

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
Ευχαριστω πολυ grifos !!!ναι μα και μενα πιο πολυ μου φαινεται οτι εχει κατι απο λυκοσκυλο παρα απο κοκερ,δεν ξερω...παντως ειναι πολυ πονηρος και πολυ εκπαιδευσιμος και παιχνιδιαρης!!

lakkiotis

Active Member
18 Μαϊου 2015
25
33
38
Χανια-Κρητη
Σευχαριστω πολυ lara kouklara!!Την μιξη του Μαξ την γνωριζω γιατι εχω δει τους γονεις του ο πατερας ειναι γερμανικο ποιμενικοκαι η μανα μποξερ..ειναι γλυκας και αυτος και προσεχει το μικρο πολυ!!Καλως σας βρηκα λοιπον!!!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Υπέροχο είναι το «Λέων»
Να χρησιμοποιείς και τις άλλες του πτώσεις σου ζήτησα, όχι να το «δημοτικίσεις»:p

Αλλιώς πές τον «ο Λιοντάρης»:LOL::p

• Like
Reactions: takisft