Ο Μάρλεϋ κι εμείς

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Είναι ύπουλος, παίρνει το αθώο του βλέμμα και ξεγελάει. Δηλαδή, η πρώτη φωτογραφία στην πολυθρόνα είναι χαρακτηριστική του συνδυασμού είμαι-καλός-και-ήσυχος και σφυρίζω-αδιάφορα. Και, εντάξει, είναι όμορφο αγόρι (αντικειμενικά :cool: ) και συμβάλλει κι αυτό...

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο

Αχ! :D Είχαμε θετικές εξελίξεις σήμερα και είπα να μοιραστώ τη χαρά μου! :mrgreen:
Στο μάθημα σήμερα χάιδεψαν το αγόρι μου!!
Ακούγεται πολύ ασήμαντο και αστείο, αλλά για μας ήταν τρομερή πρόοδος! Τον χάιδεψαν κάμποσοι, και γυναίκες και άντρες (άκουσον άκουσον!). Στον εκπαιδευτή μάλιστα κούνησε και ουρίτσα! Οι περισσότεροι χάιδεψαν και κεφάλι (τρομερό!). Φορούσε φίμωτρο, βέβαια, και μιλάμε για σχετικά μικρά χάδια, τίποτα τρελό και ενθουσιώδες, αλλά για μας είναι μεγάλο βήμα, στα προηγούμενα μαθήματα δεν πολυάφηνε και σίγουρα όχι τόσους πολλούς, σίγουρα όχι άντρες, σίγουρα όχι τόση ώρα.

Έχω χαρεί πάρα πολύ με το μωρό, πάμε πολύ καλά, σαφέστατα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά έχουμε κάνει μεγάλα βήματα. :mrgreen:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πραγματικα χαιρομαι πολυ για τον Μαρλευ. Ειναι μια δυσκολη περιπτωση αλλα πραγματικα ηταν πολυ θετικα βηματα. Ισως ειναι που τωρα το θελεις πραγματικα πολυ και κανεις τα παντα. Ελπιζω να εχουμε συνεχεια θετικα νεα. Αφου εγινε το πρωτο βημα ολα θα ειναι καλα. Απλα να θυμασαι οτι αφηνεις σε αφηνει. Δηλαδη ποτε μην πεις οτι "τωρα ειναι οκ οποτε δεν χρειαζεται αλλη προσπαθεια" και αυτο ισχυει για ολα τα σκυλια. Μπραβο Δαφνη :) Βαλε μας και καμια καινουρια φωτο του μωρου οποτε μπορεσεις γιατι πραγματικα στην ομορφια δεν ξεπερνιεται αυτος ο σκυλος.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δαφνη πραγματικά εισαι παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς που πνίγονται και τα παρατάνε εύκολα με κάποιο "δυσκολο" σκυλι!!! Μακάρι να εχεις διαρκώς ευχαριστα νέα, όσο αμελητέα και αν σου φαίνονται, κάθε βήμα ειναι σημαντικό!!!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Δεν περιγράφεται η χαρά που ένιωσα στο μάθημα!

Απλα να θυμασαι οτι αφηνεις σε αφηνει. Δηλαδη ποτε μην πεις οτι "τωρα ειναι οκ οποτε δεν χρειαζεται αλλη προσπαθεια"
Έχεις πολύ δίκιο σε αυτό, το έκανα ήδη μία φορά και δεν το ξανακάνω.

πραγματικα στην ομορφια δεν ξεπερνιεται αυτος ο σκυλος.
Δεν τα λέω εγώ, παιδιά, δεν τα λέω εγώ! :mrgreen:
Θα βάλω, θα βάλω, έβγαλα πριν λίγες μέρες στη θάλασσα φωτογραφίες αλλά είναι με το φίμωτρο και μοιάζει με τον χάνιμπαλ... :rolleyes:

Θα βγάλω αύριο στη βόλτα, να έχουμε ωραίο φόντο :D

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Υποσχέθηκα φωτογραφίες, ορίστε λοιπόν! Δεν βγάλαμε χθες στη θάλασσα γιατί μας πήρε το σκοτάδι, αλλά τον έβγαλα στο σπίτι.

Τον φωνάζω από πάνω:

Το ύφος του είναι "ωχ τώρα, να δεις θα με βάλει να ανεβαίνω τις σκάλες αυτή"

Και μου γύρισε κωλαράκι:

Τι ουρά είναι τούτη?! *agapoylas*

Έφευγε η αδερφή μου και ανέβηκε στο παράθυρο να δει (το κάνει μόνιμα)

(όταν εγώ λέω ότι είναι μετάλλαξη με δεινόσαυρο... Τ-Rex τουλάχιστον. Μα δεν είναι πολύ αστείος??!)

Τον στραβώνει και ο ήλιος

Ομορφιά μου!! *agapoylas* Τι παίδαρο έχω εγώ!! :D

Να και λίγο φάτσα

Last edited:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Κουκλάκι μου!!!τι παιδι!!!θα τον ειχα κατσιασει αν τον ειχα.*agapoylas* Σμουατςςς!!!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Είναι παιδί από τα λίγα ο κερατάς... Και τι παιδί, παίδαρος! Το κάτσιασμα είναι υποχρεωτικό και φτάνει στα όρια της κακοποίησης, μέσα θα με πάνε! :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Είναι και ψώνιο ο άτιμος!!! Σαν να μην τρέχει τίποτα που τον φωτογραφίζουν, συνηθισμένος στη δημοσιότητα ο παίδαρος!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Σας ευχαριστούμε πολύ! :D
Η κεφάλα του είναι πανέμορφη και το ξέρει, αλλά αυτή η ουρά είναι πέρα από κάθε φαντασία! Τέτοια κατάσταση δεν έχω ξαναδεί, με ξεπερνάει η ομορφάδα της! *agapoylas* (ούτε μπορώ να βρω άλλο σκύλο με τέτοια ουρά, άλογο ίσως??)
Όσο για το ψώνιο, είναι ναι, πάρα πολύ, ξέρει ότι είναι όμορφος και τσαχπίνης και ποντάρει πολύ σε αυτό, αλλά με τις φωτογραφίες δεν το έχει πολύ, τσαντίζεται. Είναι θαύμα πώς κατάφερα να βγάλω τόσες, έχω βέβαια και μερικές εκνευρισμένες... :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σας ευχαριστούμε πολύ! :D
Η κεφάλα του είναι πανέμορφη και το ξέρει, αλλά αυτή η ουρά είναι πέρα από κάθε φαντασία! Τέτοια κατάσταση δεν έχω ξαναδεί, με ξεπερνάει η ομορφάδα της! *agapoylas* (ούτε μπορώ να βρω άλλο σκύλο με τέτοια ουρά, άλογο ίσως??)
Όσο για το ψώνιο, είναι ναι, πάρα πολύ, ξέρει ότι είναι όμορφος και τσαχπίνης και ποντάρει πολύ σε αυτό, αλλά με τις φωτογραφίες δεν το έχει πολύ, τσαντίζεται. Είναι θαύμα πώς κατάφερα να βγάλω τόσες, έχω βέβαια και μερικές εκνευρισμένες... :rolleyes:
εεελα βαλε και καμια τσαντισμένη!!!

Αφού παντα τον λές κέρατο και διαρκώς βάζεις φωτογραφίες που σε διαψευδουν... πρεπει να "υποστηρίξεις" τους ισχυρισμούς σου.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Φτου του ρε παιδί μου του μοντέλου! Να τον πιείς στο ποτήρι - κι εγώ θα τον κάτσιαζα Δάφνη, μη μασάς, join the Elmyra club:

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
εεελα βαλε και καμια τσαντισμένη!!!
Αφού παντα τον λές κέρατο και διαρκώς βάζεις φωτογραφίες που σε διαψευδουν... πρεπει να "υποστηρίξεις" τους ισχυρισμούς σου.
Ε δεν του φαίνεται πολύ...

Να εδώ, τα έχει πάρει εμφανέστατα (τα αυτιά του μιλάνε, αλήθεια):

Και κοιτάει από την άλλη ενώ είμαι σαφώς μες στα μούτρα του!

Να κάτι άλλες, όχι από νεύρα αλλά από μ@λάκυνση, χοροπήδαγε στο σαλόνι σαν το κατσίκι:

Να ένας κακός τρομαχτικός λύκος με σουβλερά δόντια:

(ε εδώ δεν μπορείς να πεις, κάτι σε δαιμονισμένο το έχει)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Θεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος κουκλος!!!!
Να τον χαίρεσαι,ε ιναι πραγματικά αξιολάτρευτη μουσούδα!