Ο Πέτρος συστήνεται

savvas.chatz

Member
14 Ιουνίου 2016
8
48
30
Καλησπέρα σκυλομάνες και σκυλοπατέρες! Ονομάζομαι Σάββας, μένω Αθήνα και το ζουζούνι κάτω είναι ο Πέτρος. Σας διαβάζω καιρό τώρα, πολύ πριν πάρω τον Πέτρο, έχω μάθει πάρα πολλά που δεν γνώριζα και μεγαλώνω το παιδί με περισσότερη γνωση και εφόδια.
Ημίαιμο κουκλί και ο έρωτας κεραυνοβόλος. Ταξίδεψα στην Κρήτη για να τον πάρω και απο τότε αχώριστοι. Γεννήθηκε τον Απρίλιο, ακριβή ημρομηνία δεν ξέρουμε γιατι τον παράτησαν στην αυλή μιας εθελόντριας με τροφή και νερό. Είχαμε καποια θεματάκια συμπεριφοράς που τα ξεπεράσαμε και είναι πολύ καλύτερα τώρα. Υπερβολικά λαίμαργος βέβαια, κοντευει να φάει και μένα. Ανεξάρτητος, παινιδιάρης, υπερενεργητικος, ενθουσιώδης και αγγελούδι μόνο όταν κοιμάται ή νυστάζει γιατί είμαστε μικροί ακόμα χαχα.
Καλώς σας βρήκαμε συνφόρουμιτες και συνφόρουμιτισες και καλές γιορτές!

Ο Πέτρος τις πρώτες μέρες...

Και ο Πέτρος ο μοντελος σε πιο πρόσφατες:

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κατά καιρούς σκάνε στο φόρουμ κάτι αυτιά σκέτο μεγαλείο!!! Να τον χαίρεσαι τον αυτιάγγουρα και καλώς ήρθατε!!

Δημητρης Β.

Well-Known Member
15 Δεκεμβρίου 2016
56
199
43
Καλός μας ήρθες φίλε Σάββα.
Ρε τι κούκλος είναι αυτός? Και τι αυταρες. Να σου ζήσει.
Ποιος ξέρει τι κοκτέιλ έχει γίνει από τις διασταύρωσεις για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Πραγματικά εντυπωσιακό.

savvas.chatz

Member
14 Ιουνίου 2016
8
48
30
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! Τα αυτιά μας είναι η γοητεία μας. Για τις αυτάρες τον λάτρεψα και γω. Είναι ιδιαίτερη κατασκευή χαχαχ Πιτμπουλ πάντως δεν μου θυμίζει. Θα 'θελα πολύ να μπορούσα να δω τους γονείς του. Στο δρόμο πάντως με σταματάνε και μου λένε ότι μοιάζει με νυχτερίδα, ύαινα, ελάφι, κατσίκα και γελάω. Κάθε φορά συμπληρώνεται και άλλο ζώο στη λίστα.
Και γω Δημήτρη νομίζω είναι πολλές οι διασταυρώσεις και δεν καταλαβαίνεις τι ράτσες έχει. Δεν έχει βέβαια και πολλή σημασία, πιο πολύ από περιέργεια.
HolywoodBrn κατεβήκαμε Ρόδο για γιορτές. Στην Αθήνα μένω Περιστέρι χαμηλά προς Αιγάλεω. Όποιος θέλει παρέα στη βολτα να μου πει! :D

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Καλα λες,δεν ξερω πως μου ηρθε :D...Ειχε κανεις αλλος εδω μεσα Pharaoh ή μηπως ηθελε καποτε καποιος να αγορασει ; :confused:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Με λίγο πιο μυτερή μουσούδα και χωρίς το άσπρο στο μπούστο έφερνε προς ξαδερφάκι του τσιρνέκο του @Tri

• Like
Reactions: mareco

savvas.chatz

Member
14 Ιουνίου 2016
8
48
30
Σας ευχαριστώ παιδιά, να χαίρεστε και σεις τα δικά σας! Nαι την αλεπού @HAHA ξέχασα να η βάλω στα ζώα χαχα. @vaggelo σας μερσώ!
Μοιάζει με Φαραώ ισχύει, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει στην Ελλάδα και να ταν και αδέσποτο. Μοιάζουν πολυ σε αυτό που λέτε όντως. @Tri να γίνει γνωριμία χαχα

• Like
Reactions: mareco

barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
49
να τον χαίρεσαι Σάββα! κούκλος είναι!
και όταν μεγαλώσει Πολυτεχνείο να τον στείλεις. Πολύ με τα ηλεκτρονικά τον βλέπω και ανακατεύεται!!!