Ο Πέτρος συστήνεται

savvas.chatz

Member
14 Ιουνίου 2016
8
48
30
@vek έχει διαπεραστικό βλέμμα ναι χαχα
@barouf το τηλεκοντρόλ μια εβδομάδα μετά τη φώτο απεβίωσε όταν έλειπα απ το σπίτι. Το λάπτοπ την γλίτωσε με λιγα σημάδια από δόντια
@Tri να τον χαίρεσαι και συ είναι κούκλος και ο δικός σου με πιο περήφανο αυτί. Το ένα πιάνει νοβα και το άλλο οτε τιβι. Σε λίγο καιρό και συχνότητες ραδιοφώνου

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά το αυτί πιάνει Κάιρο ....μου αρέσει πάρα πολύ και το χρώμα του να τον χαίρεσαι τον κούκλο :love:

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Χρόνια πολλά κ καλώς ήρθες στη παρέα. Ο Πέτρος είναι κούκλος, ιδιαίτερος μ τ αυτάκια του κ μοναδικός. Ν τν χαίρεσαι. Τ βλέμμα του δηλώνει μαμουνάκι αν μεταφράζω καλά. Κ φυσικά θέλουμε βόλτα, ο Ωρίωνας τρελένεται για παρέα. Έχουμε τ ΣΕΦ δίπλα μας όποτε σας βγάζει ο δρόμος (ν πέσει τ κρύο)

savvas.chatz

Member
14 Ιουνίου 2016
8
48
30
@stamatia σ΄ ευχαριστώ πολύ. Να χαιρεσαι και συ τον δικό σου που αν είναι αυτός στη φώτο είναι κούκλος.
@HolywoodBrn θα παρουμε σβάρνα τις φιλοζωικές να βρούμε έναν ίδιο. Στην αρχή όταν τον πήρα ήταν πολύ διαφορετική η σχέση του τόσο με τα σκυλιά όσο και με τους ανθρώπους. Με τα σκυλιά ήταν φοβικό ειδικά με τα μεγαλύτερα. Αν πηγαίναμε να περάσουμε δίπλα από πιο ογκώδες μουλάρωνε και δεν προχωρούσε. Με τα μικρότερα πάλι το παιζε μάγκας και δάγκωνε καμιά ουρά ή δάγκωνε στον αέρα γρυλίζοντας δίπλα στο κεφάλι του άλλου.
Τον έπαιρνα το καλοκαίρι όταν τον έφερα Αθήνα σε ένα μεγάλο πάρκο στο Αιγάλεω που είχε πολλά σκυλιά και το ξεπέρασε. Τώρα και αρκούδα να δει 5 φορές μεγαλύτερο σκύλο, τραβάει για να πάει κοντά και μετά παίζει. Επειδή βέβαια είναι ενθουσιώδης και τρέχει προς το άλλο και σέρνει και μένα μαζί, ένα ακίτα τον δάγκωσε τον Οκτώβριο αλλά ευτυχώς δεν του έμεινε φοβία. Θα μπορούσε να παίζει ώρες ολόκληρες με άλλα σκυλιά. Ο Λάκης που έχουν οι γονείς μου στη Ρόδο είναι γεράκος και δεν θέλει παιχνίδια, πάει τον προκαλεί αλλά ο άλλος καμία ανταπόκριση. Αλλάζει δωμάτιο.
@archodea ευχαριστώ πολύ! Και ο δικός σου εξίσου ενεργητικός μου κάνει επειδή είναι τεριέ οπότε θα δέσουνε. Μας πέφτει βέβαια μακριά αλλά όποτε έρθουμε Πειραιά θα κανονίσουμε γνωριμία. Δεν τα πάει και πολύ καλά με τα αυτοκίνητα κ είναι θέμα οι μετακινήσεις.