Ο Ρεξακος μου από δύο μήνών σε 1 χρονών VIDEO

RexPitSharpei

Member
6 Ιουλίου 2016
19
16
27
Ο Ρεξ εκλεισε εχθες τον εναν χρονο ζωης. Ειμαι πολύ περιφανος γιαυτον και χαρουμενος που τον γιορταζουμε μαζι (μετα απο ολα αυτα που περασαμε). Ετσι εφταιξα το παρακατω βιντεο που εχει εικονες απο την ζωη του απο 8 εβδομαδων κουταβακι εώς σημερα που εχει φτασει να ειναι ενας 30κιλος έφηβος.
Ελπιζω να σας αρεσει.
Μπορειτε να κανετε subscribe στο καναλι που έχει βιντεο απο την ζωη του ενω ακολουθουν και VLOGS.
Κοινοποιηση το βιντεο για να διαδωθει
Και ενα λικε αν σας αρεσε.
Ευχαριστω πολυ εκ των πρωταιρων, καλη συνεχεια.

• Like
Reactions: Eirini-Fontas

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Ωραίος ο ρεξ, να τον χαίρεσαι και να πέρνατε για πολλά πολλά χρόνια καλά μαζί.
Και νάσαι σίγουρος πως τα like τα share και λοιπά δεν έχουν κανένα νόημα για αυτόν.

• Like
Reactions: d-friend and Orilis

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Να το χαίρεσαι το παλικάρι σου!
Χρόνια του πολλά και καλά!
Αν γουστάρεις να μας τον γνωρίσεις καλύτερα, πήγαινε στην ενότητα του forum
"Νέα Μέλη - Κοινότητα" και στη συνέχεια "εμείς και τα σκυλιά μας" και πες μας δυο λόγια για αυτόν.

Στην ίδια κατηγορία θα έπρεπε να βρίσκεται και αυτό εδώ το νήμα. Οπότε κάτσε να βάλουμε μια φωνή @admin μήπως μπορέσει να σου το μεταφέρει, οπότε και συνεχίζεις στο ίδιο θέμα.

RexPitSharpei

Member
6 Ιουλίου 2016
19
16
27
Ευχαριστώ πολύ. Αν υπαρχει η δυνατοτητα ας μεταφερθεί το θέμα. Διαφορετικά, θα ανοίξω ποστ στο Νεα Μέλη.

RexPitSharpei

Member
6 Ιουλίου 2016
19
16
27
Ωραίος ο ρεξ, να τον χαίρεσαι και να πέρνατε για πολλά πολλά χρόνια καλά μαζί.
Και νάσαι σίγουρος πως τα like τα share και λοιπά δεν έχουν κανένα νόημα για αυτόν.
Ευχαριστώ πολύ. Το ξερω πως δεν εχουν. Αλλα το καναλι αποτελει για μενα ενα χομπι και μια ενασχοληση της οποιας η διαδωση ευχαριστεί εμένα. Από την πλευρά μου ο σκυλος εχει ότι τον ευχαριστεί.