Ο βαθύς καταπιώνας έφαγε σοκολάτα!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και μιλάμε για πολλή σοκολάτα! Τουλάχιστον 350 γραμμάρια! Την είχα στην τσάντα μου διότι μόλις την είχα αγοράσει. Και είχα κλειστό το φερμουάρ. Και τον είχα στο γραφείο μου. Και τον άφησα μόνο του ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ για να βγω να μιλήσω με κάτι συναδέλφους. Και κάθισε φρόνιμα. Κι όταν μπήκα μέσα είδα το πεδίο μάχης!

Είχε ανοίξει το φερμουάρ της τσάντας μου σαν κύριος, βρήκε τη σοκολάτα και τα μπισκότα (διότι είχε και μπισκότα) και την έκανε ταράτσα!! Έπαθα φυσικά την πλάκα της ζωής μου διότι μόλις δηλητηριάστηκε το υποζύγιο, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και έπιασα τα τηλέφωνα με την κτηνίατρο. Μου είπαν να τους τον πάω διότι έπρεπε να τον βάλουμε να τα ξεράσει όλα, οπότε τον ζαλώθηκα και έφυγα σα να με κυνηγούσαν χίλιοι διαόλοι.

Ρε σεις, ΔΥΟ ΩΡΕΣ τους πήρε να ποτίζουν το μικρό ανδράποδο και κάθαρμα οξυζενέ ανά 20 λεπτά για να ξεράσει! Νούκου το Μουφ! Μετά από την πολλοστή φορά, επιτέλους ευδόκησε να βγάλει τ' άντερά του και το τι βρήκανε δεν περιγράφεται! Κουβάδες σοκολάτα, μπισκότα, το κέρατό του το βερνικωμένο, μέχρι και τα περιτυλίγματα είχε φάει το βρωμό-Μουφο!

Τελοσπάντων, τον καθαρίσανε, μου τον φέρανε, είχε και κείνο το θολωμένο ύφος που παίρνει όταν τον αφήνω κάπου με κάποιον άλλον ή όταν αντικρύζει μπιφτέκια και τρέχει γραμμή σούρνοντας τον όποιον κρατάει το λουρί του. Αφού σηκώθηκε στα δυο πόδια και με έγλυψε στη μούρη, πήγε κατευθείαν στα σκουπίδια όπου κάποιος είχε μόλις πετάξει τη χαρτοσακούλα του από μεξικάνικα τάκο με κοτόπουλο!!

Υποτίθεται τώρα ότι το σκ@το-κ@λο-κερατό-Μουφο έχει ένα στομάχι ανακατεμένο (έτσι ισχυρίζεται η κτηνίατρος) και πρέπει να του κάνω νηστεία μέχρι αύριο. Το χαβά του όμως! Χαμπάρι δεν έχει πάρει από την όλη φάση. Εδώ και μια ώρα κάθεται και κλαίει και με παρακαλάει να το ταΐσω...:rolleyes:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
χαχαχα αυτο το σκυλί μου θυμίζει εμένα χαχα !!
πάντως με μια φορα που έφαγε σοκολάτα δεν νομίζω να πάθαινε κατι σοβαρό

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είναι τοξική και αν και όχι θανατηφόρα για δαύτον σ' αυτή τη δόση, θα είχε σίγουρα συμπτώματα σοβαρής δηλητηρίασης. Κοίταξαν τη βάση δεδομένων τους. Πάντως αυτή τη στιγμή κλαίει για φαΐ και κλαίει γοερά. Ποτέ μου δεν τον έχω δει έτσι να κυλιέται κάτω και αντί να γουργουρίζει να του τρίψω την κοιλιά να κλαίει να τον ταΐσω. Μέτα έρχεται, με σκουντάει, κλαίει, γκρινιάζει, γλύφεται, άλλο να σας τα λέω και άλλο να τα βλέπετε... :(

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
πο πο αυτο το σκυλί ! ειναι και μεγάλο δεν περνάει απαρατήρητο ,,, μήπως να πηγαίνατε μαι βόλτα να ξεχαστει ? δεν ξέρω και τι ώρα ειναι εκει

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μόλις είχαμε γυρίσει από βόλτα στην πανεπιστημιούπολη όπου βούτηξε μέσα στη λίμνη με τις πάπιες, μούφιασε όλους τους θάμνους και μετά μπήκε μέσα στο συντριβάνι διότι του αρέσει να τον καταβρέχουν οι πίδακες!! Και μετά πήγε ίσια στη σοκολάτα...

Αυτή τη στιγμή βρέχει φρικτά και ρίχνει αστροπελέκια. Και το Μουφ συνεχίζει να κλαίει για φαΐ...

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Αχ βρε Σάρα με αυτό το πολύπαθο το Μουφ....

Τώρα με συγχωρείς, έχει θαμπώσει η οθόνη διότι κλαίω από τα γέλια ήδη από το πρώτο ποστ... :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, ακόμα γελάω. Μόλις πήρα ένα ωραιότατο voice mail από την καλύτερή μου φίλη που είναι ψυχίατρος στο Σικάγο. "Για να μην τρελαθείς", μου λέει, "πρέπει να στείλεις το Μουφ για εκπαίδευση"! Καλά, τις φωτογραφίες της αποφοίτησης του Μουφ τις ξέχασε κιόλας? Και μετά, ρε σεις, μου αρχίζει πώς όταν οι τρελλογιατροί όταν κάνουν διάλειμμα στο τρελλάδικο βλέπουνε τηλεόραση. Το αγαπημένο τους σόου μάλιστα είναι η Victoria Stilwell! 'Ελα παππού μου να σου δείξω τ' αμπελοχώραφά σου η δικιά σου που σημειωτέον σκύλο δεν έχει! Και εν κατακλείδι μου προτείνει, λέει, να φωνάξω τη Βικτώρια ή το Μιλλάν να διαφωτίσουν και μένα και το Μουφ! Διότι, λέει, η σκυλοεκπαίδευση είναι, λέει, 50% ιδιοκτήτης-50% σκύλος! Χαίρω πολύ Χαιρόπουλος...

Να σας πω, μέσα στην απελπισία μου το σκέφτομαι κι αυτό. Αν με βγάλουνε πάντως στην τηλεόραση εδώ θα σας πω να με δείτε διότι θα γελάσει κάθε πικραμένος...:rolleyes:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Kαλα βρε Σαρα , καθε μηνα παει κτηνιατρο ο σκυλος σου ? Μηπως κανεις κατι λαθος ?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, φέτος πήγε τρεις φορές: μια το Φεβρουάριο για τις ετήσιες εξετάσεις και τα εμβόλιά του, μια το Μάιο διότι έπαθε δηλητηρίαση από το κόκκαλο που έφαγε και τώρα που έφαγε σοκολάτα. Κάθε Οκτώβριο είμαι υποχρεωμένη να του κάνω κοπρανολογική εξέταση διότι αυτή γίνεται δυο φορές το χρόνο σε όλους τους σκύλους. Εκτός από αυτές τις φορές, πήγε τον προπερασμένο Φεβρουάριο για εμβόλια και τις ακτινογραφίες που του βρήκαν τη δυσπλασία. Όταν κατάπιε τις λουτεΐνες του πατέρα μου το Μάιο του 2010 δεν πήγαμε κτηνίατρο αλλά πήρα τηλέφωνο το Εθνικό Κέντρο Δηλητηριάσεων Ζώων ώστε να μάθω αν είναι τοξικές. Απλώς ενημέρωσαν την κτηνίατρό του σχετικά διότι πρέπει να μπούνε όλα αυτά στο ιατρικό ιστορικό του.