Ο μικρός Jacob χρειάζεται παντοτινή οικογένεια!

Status
Κλειδωμένο θέμα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.912
20.312
Ελα ρε...κι εγώ αυτό είχα κάνει με Τίνα και Αννίτα.
Μόνο που είχα κάνει και έξτρα πατέντα και κουκούλωσα το πάρκο, γιατί έβγαιναν από πάνω οι ρουφιάνες. Και αντί για crate, τις είχα σε box.
Δεν σου 'χα πει, για το τσαντήρι; :p

Ομολογώ ότι κάπο το είχα δει αυτό, δεν το σκέφτηκα μόνη μου, αλλά δεν θυμάμαι που!
:-\"

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ομολογώ ότι κάπο το είχα δει αυτό, δεν το σκέφτηκα μόνη μου, αλλά δεν θυμάμαι που!
Και επιπλέον, ξέχασες να ευχαριστήσεις και αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που σου έφερε το πάρκο...:cool::):)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πήρε προαγωγή από crate σε μίνι δωμάτιο! Ωραίο! Φαίνεται να ναι σε πόρτα όμως, δε σε ενοχλεί? Αυτά που έβαλες για την κατασκευή τι είναι?
Η υπερ-κατασκευή μου, αποτελείται από ένα crate δανεικό από το mareco και ένα πάρκο κουταβιών δανεικό από το kokoni :cool:
Είναι σε πόρτα ναι, αλλιώς δεν χώραγε πουθενά. Είναι μια πόρτα που βγάζει από την κουζίνα στο χωλ και γενικά την έχω κλειστή, αφού υπάρχει κι άλλη πόρτα, από το καθιστικό προς το χωλ (κουζίνα και καθιστικό είναι ενιαία). Κάτσε ένα λεπτό να σου φτιάξω μια κάτοψη του χώρου :p

Ελα ρε...κι εγώ αυτό είχα κάνει με Τίνα και Αννίτα.
Μόνο που είχα κάνει και έξτρα πατέντα και κουκούλωσα το πάρκο, γιατί έβγαιναν από πάνω οι ρουφιάνες. Και αντί για crate, τις είχα σε box.
Δεν σου 'χα πει, για το τσαντήρι; :p

:-\"
Ααααα το θυμάμαι το τσαντήρι αλλά δεν είναι καταλάβει ότι ήταν έτσι! Νόμιζα ότι είχες βάλει το μποξ μέσα στο πάρκο, σαν περιμετρικό κήπο ας πούμε, ενώ εμάς είναι σαν βεράντα.

Και επιπλέον, ξέχασες να ευχαριστήσεις και αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που σου έφερε το πάρκο...:cool::):)
Εσύ μη χάσεις μα τον υποστηρίξεις....μέλι έχει πΧια? ;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ααααα το θυμάμαι το τσαντήρι αλλά δεν είναι καταλάβει ότι ήταν έτσι! Νόμιζα ότι είχες βάλει το μποξ μέσα στο πάρκο, σαν περιμετρικό κήπο ας πούμε, ενώ εμάς είναι σαν βεράντα.
Η πισίνα τους λείπει, κι ενα strawberry daiquiri για ρομαντικές βραδιές.... ;)

Καλότυχος ο ζουμπουρλούδικος μπόμπιρας!!!

roudias_7

Well-Known Member
10 Αυγούστου 2012
95
8
Καλοτυχο να ειναι.
Εμενα τωρα γιατι μου θυμιζει ροτ;;;;
και μενα ροτ μου θιμιζει και αν ημουν μεγαλητερος θα εβαζα εγω φωτο για να βλεπετε αν περναει καλα... θα το ειχα παρει... :) αλλα η μανα δεν αφινει...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ο μικρούλης Jacob, εδώ και λίγες μέρες είναι στο σπίτι του!
Πλέον ονομάζεται Dennis. Όποιος βολτάρει στο Πεδίο του Άρεως, ας έχει το νου του σε 2 μήνες που θα τελειώσει με τα εμβόλιά του, μήπως τον πετύχει.

Καλή ζωή μικρούλη μου :)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης