Ο νικητής Κύριος Μπισκότος!

Status
Κλειδωμένο θέμα

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Είναι γλυκύτατο πλάσμα με τα μακριά βελουδένια αυτάκια του!Καλότυχος να ναι!(θα ναι!)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Κάνουμε μεγάλη πρόοδο παρόλο που δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε τον χώρο, ούτε το κουράγιο εδώ που τα λέμε να ασχοληθώ μαζί του όπως και όσο θα έπρεπε.
Ακόμα με φοβάται και διστάζει να με πλησιάσει, αλλά τα πηγαίνουμε σαφώς καλύτερα από τις πρώτες μέρες.
Περπατάμε και με λουρί, δειλά βέβαια, με πολύ ενθάρρυνση και σε μέρος σχετικά ήσυχο και γνώριμο.

[video=youtube;ZoRftOTKG4w]http://www.youtube.com/watch?v=ZoRftOTKG4w[/video]

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.909
20.304
Καρδούλα!!!
Μπράβο ρε παιδιά. Μπράβο σας!!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον γλύκα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Είναι αυτιά-προπέλες...
Οι φώτο είναι ευγενική χορηγία της πολυαγαπημένης xotikοuli.

Η διαφορά στη φάτσα του είναι εμφανής νομίζω. Ήδη έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Είμαι σίγουρη πως μια φιλοξενία σε σπίτι θα έκανε τεράστια διαφορά. Ελπίζω να βρεθεί.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Η Μοκα και ο Μπισκοτος, που στο τελος απο τα τοσα φιλια που του δινω σχεδον καθημερινα, θα με βλεπει και θα αλλαζει γωνια :p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το γλυκό Μπισκοτάκι είναι πλέον στο παντοτινό του σπίτι

Δεν έχω λόγια να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τους ανθρώπους που με βοήθησαν να βοηθήσω αυτό το μοναδικό πλάσμα.
Τα παιδιά από το Puppies Park και η οικογένεια που τον φιλοξένησε για μερικούς μήνες, εκτός από την ατέλειωτη αγάπη που του δώσανε τον μεταμόρφωσαν σε έναν άλλο σκύλο χαλαρό και με αυτοπεποίθηση.
*agapoylas*

Καλή ζωή Μπισκοτίνι μας!!!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Καλη ζωη να εχει ο κουκλος!! Απιστευτο πλασμα!

Τελικα τον υιοθετησε η οικογενεια που τον φιλοξενουσε?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Θα το ήθελαν πάρα πολύ αλλά πρακτικοί λόγοι τους δυσκόλευαν και θεώρησαν πως άξιζε στον Μπισκότο να πάει σε άλλη οικογένεια που θα είχε περισσότερο χρόνο γι'αυτόν.

Status
Κλειδωμένο θέμα