Ο οίστρος στις σκύλες

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
παιδια καλημέρα.Δέν ξέρω αν καποιος το έχει ξαναρωτήσει στις προηγούμενες σελίδες αλλά αν το σκυλί είναι μικρό όπως το δικό μου (μαλτεζακι) υπάρχει περίπτωση να μην το πάρεις χαμπάρι ότι του ήρθε περίοδος? (γιατί βάσι λογικής δεν νομίζω ότι ένας σκύλος που είναι μικροκαμωμένος θα έχει και πολύ αίμα??). Συγχωρέστε με αν είναι χαζή η ερωτηση μου αλλα δεν είχα ποτέ θυλικό σκύλο....:p

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
49
Ν.ΜΑΚΡΗ
οταν θα ειναι στις μερες να ζευγαρωσει,θα γυρναει κωλο,θα κανει πλαγια την ουρα της καθε φορα που θα την χαιδευεις εκει κοντα.(ουτε εγω ειχα,πριν λιγες μερες το εμαθα:D)την εστειλα για στειρωση κατευθειαν:D
επισης μπορει να εχει λιγο αιμα στα τσισα,στο τελος,ή θα γλυφετε πιο συχνα εκει .
αν πετυχεις και αρσενικο σκυλο,οταν την βγαλεις βολτα που θα μυριζει σαν τρελος εκει και κανει σαν παλαβος,θα καταλαβεις.:)αλλα να προλαβεις να την σηκωσεις αγκαλια γιατι δεν θελει και πολυ να γινει το κακο.

Last edited:

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μιας και το είδα μέσα να γράφεται αρκετές φορές.

Έχουμε μία σκυλίτσα, κουτάβα που βρήκαμε στο δρόμο, έχουμε και τα δικά μας σκυλιά, ήδη όλα στειρωμένα. Περιμέναμε η μικρή να αδιαθετήσει ώστε να τη στειρώσουμε.

Της ήρθε λοιπόν η πρώτη της περίοδος πριν από 20 μέρες περίπου. Από την Πέμπτη μέχρι και προχθές συνεχώς ζευγάρωνε με τον στειρωμένο μας αρσενικό, τον Goody!!! Στην αρχή σοκαριστήκαμε, μετά μιλήσαμε με κτηνίατρο και μας είπε ότι ναι, γίνεται.

(η ροζ ταράτσα... η ταράτσα των αναστεναγμών κλπ... ένα δράμα βιώσαμε)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κοίτα να δεις που το ΄λεγε η Σάρα (ότι το μουφ, αν και στειρωμένο, έχει πη@@ξει το μισό σκυλίσιο πληθυσμό του Ιλινόις) και δεν την πίστευα! :shock:
Και γιατί το κάνουν αυτό?

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
49
Ν.ΜΑΚΡΗ
εχουν ακομη ορμες,τι να πω δεν ξερω,παντως εγω αναρωτιομουνα αν θα μπορουσαν να ξεκολλησουν μετα,καθοτι ο αρσενικος δεν θα ....εεε...ολοκληρωνε....να το πω ετσι.χαχαχα

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Μ αρεσει που γελαγα με τα δικα σας...να που ηρθε και η σειρα μου!
Εκτακτη λυση γιατι η killah παρ ολο που εχει σταγονες κοντευει να κανει πουα το σπιτι..:D Ειμαι περιεργη πως θα με κοιταξουν οταν θα ζητησω στο pet βρακακι για "στενη μεση, μεγαλους γοφους"...lol

Βoogie συγνωμη...αλλα μαλλον θα αργησω να ερθω για παιχνιδι :p

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Βρακάκι ελαστικό δικτυωτού πλέγματος χρώματος πορτοκαλιζε :)
Η επομενη επιλογη ήταν ακόμα πιο γελοία πιστεψε με...:shock: