Ο οίστρος στις σκύλες

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Βαλτης και κατι πιο σεξυ καλε! Μια δαντελα κατι ρε παιδι μου να αναδειξει τη θηλυκοτητα της χαχχαχχαχα!:paja1::D
Χεχε! Λες οτι μοιάζει σαν τη θεία-Ευτέρπη;;;:p:p

Εγω το βρίσκω πολυ σπορ και αθλητικό, για σκυλιά-αθλητές κ υπερκινητικά σαν τη δικιά μου!!!:D:D:D:D:D

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ειστε σε χειροτερη μοιρα απ οτι ημασταν εμεις! χααχαχααχααχαχαα

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εγώ θέλω φωτό που να φαίνεται ολόκληρη η σκυλούμπα με το σορτσάκι, όχι μόνο ο πισινός (αν και είναι απίθανα γελοία η συγκεκριμένη φωτό)! :p :p

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
(αν και είναι απίθανα γελοία η συγκεκριμένη φωτό)! :p :p
εε;εε; δεν σου 'ρχεται να την χουφτώσεις;;!!!:p
Θα βάλω κι άλλες ετσι για να γελάσουμε!!

τέλεια τα νεγκλιζέ σας
:D ευχαριστούμε!! Λέω να βγαλω φωτο και με το doggy-doll (πώς λεμε baby-dol l:cool:)
Ε κι εσυ, βαλε κατι πιο αισθησιακο. Να, κατι σαν αυτο:
Tώρα θέλεις να πεις πως το δικό σας είναι πιο αισθησιακο που κοντεύει να φτάσει το γόνατο;;!! Μάλλον έχουμε διαφορετική αποψη :p:p:p

χιχιχιχιχχι!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Όχι βρε, δεν είναι δικια μου η σκυλα. Τυχαια φωτο είναι. Σιγα να μην βαλω σε μαυρο λυκο τετοιο πραγμα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Όχι βρε, δεν είναι δικια μου η σκυλα. Τυχαια φωτο είναι. Σιγα να μην βαλω σε μαυρο λυκο τετοιο πραγμα.
Τι βαζεις δηλαδη?:p

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τιποτα. Εξ ου και το προσφατο θεμα μου με την τελευταια περιοδο της Ηρας.

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
ήρθε και μας η ώρα να βγάλουμε λουκουμάδες, να το γιορτάσουμε και να ξεφτιλίσουμε το σκυλάκι μας και τα βρακιά μας στο internet :D:D:D

η γυναικάρα μας με προσωρινή λύση μέχρι να πάρουμε τα φρουφρουδένια μας σε λίγη ώρα :D

υ.γ. πόσα πρέπει να πάρω?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τι εννοείς πόσα να πάρεις? βρακάκια? Ένα!!! Μέσα βάλε σερβιετάκια γυναικεία κανονικά! Και να χρειαστεί να το πλύνεις στεγνώνει αμέσως!!!! (Μη δω άντρα να γελάει.......:D)

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
ευχαριστώ για το άμεσο της απάντησης Elli!!

εδώ δε γελάει ο δικός μου... τον έχω δασκαλέψει εδώ και καιρό "πρόσεξε κακομοίρη μη γελάσεις και μου κομπλεξάρεις το σκυλί" χαχαχαχα

απο την ωρα που είδαμε σταγόνα και της βάλαμε το βρακάκι, τη χαϊδευει και της δίνει λιχουδιές λέγοντας της πόσο κουκλάρα είναι για να μη της δημιουργήσει ψυχολογικά :p. :p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλός "μπαμπάς" :D Απλά επειδή πέσατε σε φάση καύσωνα πρόσεχε να της το βγάζεις και λίγο γιατί θα ιδρώνει η καημενούλα.... Καταλαβαίνεις..... Άντε καλό κουράγιο!

edit Δεν εννοώ "ιδρώνει" σαν άνθρωπος... εννοώ ζέστη και πανιά και αίμα.... μην γίνω πιο παραστατική....:p

Last edited:

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
σωστό και αυτό !!! δε το χα σκεφτεί!!

όπως το σκέφτομαι τώρα, μέχρι το μεσημέρι που μαστε τα δυο μας θα την έχω χύμα..δε με νοιάζει να την κυνηγάω με τη σφουγγαρίστρα ...ευτυχώς δεν ανεβαίνει στον καναπέ αν δεν πάρει το οκ από μας.

εεε, το απογευμα το βγάζουμε στην αυλή ούτως ή άλλως οπότε τελικά μόνο για το βράδυ το χρειάζομαι :)

έχω εξοπλιστεί κ με μπουκάλι νερό για τους επίδοξους :p

αχ ρε γ@μωτη συγκινήθηκα η χαζομάνα :D:D:D

όταν ανέβεις Γιάννενα, πέρνα για τους λουκουμάδες :p

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
6 το πρωί ανοίγω την πόρτα για βόλτα και μας περιμένανε ακριβώς απ'εξω 2 αρσενικά!! :eek::eek: το ένα γνωστό γιατί όποτε το βλέπω το ταίζω, το 2ο νέο ψάρι!

επι τοπου στροφή, αναβολή βόλτας και κλείσιμο πόρτας την ώρα που ήταν και οι 2 έτοιμοι να μπουν για ένα πρωινό φραπέ!!

έτσι θα μας πάει 20 μέρες??? ΟΙΜΕΕΕΕΕ!!! :eek::eek::eek:

θα δουλεψει το νεράκι ως εραστοαπωθητικό ή θα βγαίνουμε βόλτα σα κομμάντο με κάλυψη - απόκρυψη?? ? :confused::confused:

πρώτη φορά έχω θηλυκό κ οι γνώσεις μου είναι μόνο εγκυκλοπαιδικές ..:( παίζει και να σας πρήξω με χαζοαπορίες για κανα 20μερο...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλημέρα! Οι λουκουμάδες να είναι έτοιμοι την άλλη βδομάδα παρακαλώ... Τώρα όσον αφορά τις βόλτες.... δυστυχώς θα πρέπει να το παίξεις bodyguard.... Έγώ την έβγαζα μετά φόβου Θεού, όταν έβλεπα άλλο ιδιοκτήτη τον ενημέρωνα από μακρία, αδέσποτο ευτυχώς δεν πετύχαμε τις μέρες του οίστρου, για το νερό τώρα έχω δυστυχώς μεσάνυχτα!

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
Καλημέρα!!! χαχαχα.. εγινε για τους λουκουμάδες! όταν ανέβεις, στείλε μήνυμα!

update:

1.kαι τα 2 είναι ακόμα μπαστακωμένα απ'εξω
2.ο Κόστνερ δυστυχώς ροχαλίζει ακόμα οπότε...
3. για το νερό θα μάθω εγώ τώρα.. πάω για απόβαση στην αυλή μου:lol::lol::lol:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
ήρθε και μας η ώρα να βγάλουμε λουκουμάδες, να το γιορτάσουμε και να ξεφτιλίσουμε το σκυλάκι μας και τα βρακιά μας στο internet :D:D:D

η γυναικάρα μας με προσωρινή λύση μέχρι να πάρουμε τα φρουφρουδένια μας σε λίγη ώρα :D

υ.γ. πόσα πρέπει να πάρω?

Xαχαχαχχα Μια χαρα τη βλεπω τη μικρη! Brasilian style!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
α, εσείς εισαστε πιο sexy θα έλεγα...:D

Μια χαρά!!! :)

Προσοχή στις βόλτες με τα αρσενικα που θα σας προσεγγίζουν

killah1

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
142
0
48
Γιάννενα
amaliaz said:
Xαχαχαχχα Μια χαρα τη βλεπω τη μικρη! Brasilian style!
aaa, καλά!!! κάθε βράδυ που τη "βρακώνω", με κοιτάει με το βλέμμα "καλά μωρή...ντιπ για ντιπ είσαι? τι μου χεις κάνει της δόλιας??" και μετά κάθεται κανά μισάωρο ακίνητη σα το μαρμαρωμένο βασιλιά... δαγκώνομαι να μη γελάσω!!!

E-va said:
Προσοχή στις βόλτες με τα αρσενικα που θα σας προσεγγίζουν
τελικά η λύση με το μπουκάλι νερό βολεύει γιατί πάντα μας συνοδεύει 1 αρσενικό αδεσποτάκι σε κάθε βόλτα... !! ούτε ο μαγκάιβερ δε θα καταφέρει να την πλησιάσει :D:D το μόνο που φοβάμαι είναι πως επειδή εδώ και καιρό του βάζω τροφή όποτε έρχεται στην αυλή, μη με φοβάται μετα...:(