Ο οίστρος στις σκύλες

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Γιατί καλέ να μας κοροϊδεύει ο ντουνιάς????

Καλύτερα δηλαδή να σφουγγαρίζουμε κάθε λίγο αίματα? (εντάξει κι εμείς γελάμε όταν της το βάζουμε κάθε φορά, αλλά της λέμε διάφορα "είσαι θεά", "που είναι το βρακί σου κοπελάρα μου" και τέτοια και την ανεβάζουμε!) :lol: :lol: :lol:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
48
Αθηνα
Πλακα μου κανετε ολοι ετσι;;;;

Μονο σε μαυρα τυπου στρινγκ βγαινουν αυταααααααααααααααααααααααα :shock: :shock: :shock:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
XAXAXOAOXOAOXOAOXOAOXOAOXOAOXOAOXOAOX............
(τανγκα ειναι παντως,οχι στρινγκ)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
xaxaxaxaax καταρχας δεν ντρεπομαστε γτ ειμαστε περιφανοι σκυλογονεις!!!.....απλα τα κοριτσακια μας μεγαλωσαν....τανγκα ειναι οντως. και εχει πολυ πλακα γτ εχει κ τρυπα για την ουρα!και η πωλητρια στο πετ σοπ νομιζε οτι ειναι για να κατουραει ενω το φοραει!αλλο γελιο απο κει!χαχαχααχα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
χαχαχαχααα!!!! Είστε απίστευτοι! :lol: :lol: :lol:

Παρεμπιπτόντως, εάν η σκύλα θέλει να ουρήσει τι γίνεται με το βρακί?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ουρει τις συγκεκριμενες ωρες!
της το βγαζω και παμε τη βολτα μας.μετα σκουπισμα(χαχαχαχααχ δεν μπορω!! :lol: ) και παλι το βρακι!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εγω με το αιμα εχω ενα θεματακι...αλλα... :shock:

ευτυχως δεν την ενοχλει καθολου.δεν το εχει πειραξει απτο πρωι.2 φορες τις ς ειπα ''μη'' οταν πηγε να το δαγκωσει και πλεον κανει σαν να μην υπαρχει. :D

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Χαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:
Γι'αυτο θελω τα αρσενικα εγω χα χαχα απιστευτα τα βρακακια σας επρεπε να βγαινουν και σε αλλα χρωματα ομως :lol: :lol: :lol:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
48
Αθηνα
Εγω παντως αμα θα φτασει η ωρα θα της βαλω ενα της κορης μου που ειναι και ροζ :lol: :lol: :lol:

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Με σερβιετα κανονικη κ εσυ? :lol: :lol: Μην ξεχασεις οταν δν θα εχει πολυ αιμα να της βαζεις μικρο σερβιετακι μην την ενοχλει η μεγαλη τσαμπα :lol: :lol: :lol: :lol:

Να το δω το πλασματακι σ με ροζ παιδικο βρακακι και δν θελω τπτ αλλο στη ζωη μ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχχχ σε καλο μας σημερα τοσο γελιο :lol: :lol: :lol: :lol:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εγω να αγορασω σερβιετες ΔΕΝ ΠΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έλα ρε Νίκο που δεν πας... για σένα θα πούνε ότι είναι?
Αγαπητοί γονείς κοριτσιών...
ΑΠΕΡΓΗΣΤΕ!
Με αίτημα ροζ φρουφρουδένια βρακάκια με λουλουδάκια και δαντελίτσες...
Όχι αυτό το προκλητικό αίσχος.
ΟΥ!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
48
Αθηνα
Και ειναι πολυ κολακευτικο για ενα αρσενικο να ψωνιζει σερβιετες!!!

Δειχνει οτι γνωριζει και τη φυση του θηλυκου 8) 8) 8)

(οπως καταλαβαινετε αυτο λεω στον αντρα μου για τον πεισω να μου αγορασει σερβιετες :lol: :lol: :lol: )

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
xaxaxa αν ειχαν με δαντελιτσες μπορει να της ειχα παρει τετοιο....χαχαχαχααχαχα τι λεμε παλι!ανα διαστηματα γινομαστε καρναβαλοι!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Συμφωνω με τη Ρανια ειναι πολυ γλυκο ενα αρσενικο να αγοραζει σερβιετες δειχνει οτι μας καταλαβαινουν και μας φροντισουν ακομα και τις δυσκολες μερες τ μηνα :lol: :lol: :lol: . Ασχετα με το αν δν ισχυει αυτο γιατι κανενας αντρας δν μπορει να καταλαβει τι περναμε :evil: :evil: :evil:

Πω πω οτι να'ναι ειμαστε παλι :lol: :lol: :lol:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
κοιτα...εεε...αν ειναι τοσο μεγαλη αναγκη ,ε να αγορασουμε βρε αδερφε!!!

ειδικα αν ειναι για τη σκυλα μου... :lol: στην γυναικα μ μπορει να κανω το ζορικο... 8)
παντως η Χιονα εχει αρκετομ αιμα,πριν λιγο εσταξε σχεδον παντου.αρα βρακι...και πρεπει ν ειναι οι μερες π ''πιανει'' γτ βλεπει αρσενικο και κλαει να παει κοντα! :twisted:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr

πάντως στο μαγαζί δεν της το φορούσαμε :oops: είναι κάπως.....Αλλά σωτήριο,από το να μαζεύεις συνέχεια αίματα.Ασε κάθε φορά που τινάζόταν και δεν φορούσε βρακάκι,πετάγονταν αίματα παντού :evil: