Ο ορός ή το τσάϊ;

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Καλησπέρα όπως είπα και στο ποστ για τα νέα μέλη η Φοιβη ενα Σιβηριανο Χάσκυ 1,5 μηνών υποφέρει απο βαριά γαστεντερίτιδα με πολλη ευκοίλια και εμετούς. Το πρόβλημα υφήστατε εδώ και 4 μέρες που την έχω στην κατοχή μου, συμβουλέυτηκα όλους τους γιατρόυς την Θράκης (ναι είμαι υπερβολικός) και όλοι μου προτίναν την θεραπεία που εφαρμόζει η γιατρός μας, ορούς δηλαδή και ενδοφλέβια αντιβιοτικά.Η Φοίβη πήγενε απο το κακό στο χειρότερο και δεν μας έδεινε πολλές ελπίδες, όσπου...... Ένας πολλύ καλός μου φίλος και εκτρωφέας κυνηγετικών σκυλιών μου πρότεινε να της δώσω μαύρο τσάϊ. Απο το απόγευμα η Φοίβη ίδη είναι πιο "ζωντανή" και πάει καλήτερα. Τι της έκανε λιπών καλό; Η εντατική θεραπεία ή το τσάϊ;Ιδη ξεκίνησε μια διαμάχη!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το θεραπευτικό σχήμα.
Τα μαντζούνια, τα γιατροσόφια και τα γητέματα δεν είναι ενδεδειγμένες μέθοδοι θεραπείας.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ειναι πολυ λεπτες οι διαχωριστικες γραμμες..και οτι και να σου πουμε ποια ειναι η θεση σου..?
θελεις να σου δωσουμε και κανενα τηλ δικου μας γιατρου απο Αθηνα?
ελπιζω να πανε ολα καλα..!!

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Ναι θα ήθελα και κάποιο τηλ απο καλο γιατρο στην Αθήνα οσο για τα ματζούνια ο φίλος μου τα εφαρμόζει εδώ και πόλλά χρόνια με επιτυχία!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τότε φίλε μου, κακώς έχασες πολύτιμο χρόνο και χρήμα στους κτηνίατρους. Άκου ορούς και αντιβιοτικά! Έπρεπε να πας κατευθείαν στο φίλο σου με τα μαντζούνια!

Εξάλλου είναι γνωστό τοις πάση, πως το μαύρο τσάι είναι ότι πρέπει για τον τύφο, τις παρωνυχίδες και τις καντήλες που προέρχονται από το άκουσμα θεωριών που παραπέμπουν σε Μεσαιωνικές πρακτικές. Πάω να βράσω ένα φλαμούρι!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δηλαδη ο συνδιασμος και των δυο,αποκλειεται να ειχε το καλο αποτελεσμα?
η το ενα,η το αλλο θα εδρασε?ετσι πρεπει,ε? 8)
εμεις, εκτος απο τα φαρμακα σε τετοιες περιπτωσεις δεν χρησιμοποιουμε και κανα τσαγακι,λεμονακι,τετοια πραγματα?
ολα μαζι βοηθουν,φυσικα και δεν παιζουμε με την υγεια του σκυλου σε τετοιες περιπτωσεις,αλλα το να δωσεις ΚΑΙ τσαι,εφοσον ρωτησεις τον γιατρο,δεν νομιζω πως θα εκανε κακο...

"ξεκινησε διαμαχη"? :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το κουτάβι, κατά πάσα πιθανότητα, πάσχει από τύφο και σαν λύση προτείνεται το μαύρο τσάι βρε galazio?
Ευτυχώς που μεταφέρθηκε άμεσα στον κτηνίατρο για όρο και αντιβιοτικά και γλίτωσε το ζωάκι!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
βρε που να ξερω εγω απο τι πασχει?
γενικα μιλαω και εννοειται πως παντα πηγαινουμε στον γιατρο και ακολουθουμε την θεραπεια :!:
απλα το οτι πρεπει ΕΝΑ απο τα δυο να βοηθησε ,αυτο σχολιασα που ειναι μεγαλη χαζομαρα να βαζεις σε τετοιες διαδικασιες την σκεψη σου,εαν εισαι λογικος ανθρωπος. 8)

Βασίλης

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2007
143
0
THESSALONIKI
ROTTIE said:
Τότε φίλε μου, κακώς έχασες πολύτιμο χρόνο και χρήμα στους κτηνίατρους. Άκου ορούς και αντιβιοτικά! Έπρεπε να πας κατευθείαν στο φίλο σου με τα μαντζούνια!

Εξάλλου είναι γνωστό τοις πάση, πως το μαύρο τσάι είναι ότι πρέπει για τον τύφο, τις παρωνυχίδες και τις καντήλες που προέρχονται από το άκουσμα θεωριών που παραπέμπουν σε Μεσαιωνικές πρακτικές. Πάω να βράσω ένα φλαμούρι!
Χαχα καλό!!! :lol: :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Το μαύρο τσαί ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ THN ΔΙΑΡΡΟΙΑ, και συνεπώς και τους κοιλόπονους .... ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΛΥΤΕΡΑ''

ΡΩΤΗΣΕΣ τον ΓΙΑΤΡΟ αν πρέπει να σταματήσει η διάρροια, στην περίπτωσή σου ?????

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ποτέ δεν δίνουμε κάτι στο σκυλί, εάν πρώτα δεν ενημερώσουμε σχετικά τον κτηνίατρο που το παρακολουθεί. Eιδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση...

Γενικότερα να συμπληρώσω πως οι εναλλακτικές μέθοδοι (βότανα κτλ) μπορούν να συμπληρώσουν την συμβατική ιατρική. Από αυτό όμως μέχρι το:

antonis_xl said:
Τι της έκανε λιπών καλό; Η εντατική θεραπεία ή το τσάϊ; Ιδη ξεκίνησε μια διαμάχη!
...υπάρχει απόσταση…

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Malamatenia said:
Αντώνη από πού την πήρες τη μικρή σου?
Γρήγορα περαστικά εύχομαι!
Την πήρα απο pet shop στην Αλεξανδρουπολη.

Για να λυσω την παρεξηγηση σημερα το πρωι και αφου περασα ολο το βράδυ ξαγρυπνος διπλα στη Φοιβη κρατοντας τον ορό της είναι πολλύ καλήτερα, τα κόπρανα της άρχησαν να στερεοποιουντε, δεν κάνει εμετό, η διάθεση της ανέβηκε και τα ματάκια της λάμπουν πάλι. Το αποδίδω στον ορό και τα αντιβιοτικά, όσο για το τσαϊ απλός της "ηρέμησε" το στομαχάκι της!!!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Τους έχεις ενημερώσει?(το πετ σοπ εννοώ).Η διάγνωση του κτηνιάτρου ποια ήταν?Δεν μπορεί κάτι θα σου είπε πως έχει το κουτάβι.Πάντως το θετικό είναι πως πάει καλύτερα :D Περαστικά της και να'ναι το τελευταίο που θα της τύχει :D Πάντως πολύ μικρή δεν είναι???Τα κουτάβια καλό είναι να τα παίρνουμε από 2 μηνών και πάνω :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλημέρα Αντώνη! Χαίρομαι που η μικρή σου είναι καλύτερα.
Ρίξε εάν θες μια ματιά σε ένα σχετικό θέμα: Τύφος σε κουτάβι?

Μην δίνεις τίποτα στο ζώο χωρίς να ενημερώσεις πρώτα τον κτηνίατρο.
Εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.
Γράψε μας τα νεότερα. :)

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
keyman said:
Η διάγνωση του κτηνιάτρου ποια ήταν?
Η κτηνιατρος είπε πως ειναι γαστρενταιριτηδα αν εμφανιστει αιμα τοτε μου είπε οτι να το ξεγραψω το σκυλακι αν όχι τοτε σωζεται!!!!

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
keyman said:
γιατί να το ξεγράψεις?
Γιατι δεν σωζεται αν βγάλει αίμα, το θέμα είναι οτι η Φοιβη είναι καλα, εξαντλημένη αλλα καλά, σήμερα βγήκαμε και βόλτα!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr