Ο παιχνιδιάρης Ερμής

pigi

Member
8 Απριλίου 2014
16
3
Καλησπέραα τι κάνετε?? Γειαα Βούλα, δεν ξέρω και πολλά για να σε βοηθήσω!!! Καλό θα ήταν να τον φέρεις σε επαφή σιγά σιγά με άλλα σκυλάκια, αν έχεις κάποιο παρκάκι κοντά σου. Επειδή και ο Ερμής είχε ένα θεματάκι με τον να μείνει μόνος του... πριν φύγουμε δεν αλλάζαμε την συμπεριφορά μας με περισσότερα χάδια ή γενικά με οτιδήποτε δεν κάναμε συνήθως και όταν γυρίζαμε σπίτι όσες χαρές και να έκανε δεν του δίναμε τεράστια σημασία για να ηρεμίσει και μέτα ασχολιόμασταν :) !!! Μπορώ να πω ότι λειτούργησεε πάρα πολύ καλά όποτε μπορείς να κάνεις κάτι και εσύ κάτι παρόμοιο!! ΔΕΝ 3ΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΗ 100% ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ !!!! Αν θέλεις μπορείς να κάνεις καινούριο ποστ ώστε να σου δώσουν περισσότερες συμβουλές !!!

Last edited:

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Σωστά ,πολύ σωστά φεύγουμε και γυρνάμε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και όταν γυρνάμε πρώτα ηρεμεί και μετά δίνουμε σημασία γιατί αν το χαϊδεύουμε ενώ εκείνο χοροπηδάει είναι σαν να του επιβεβαιώνουμε ότι έχει δίκιο που αγχώθηκε όσο λείπαμε και στο λέω με σιγουριά γιατί το είχα κάνει κι εγώ το λάθος στην αρχή ..Γυρνούσα και αμέσως αγκαλιές κτλ και το έκανα χειρότερο χωρίς να ξέρω...Τώρα προσπαθώ να το διορθώσω με την αδιαφορία όταν γυρνάω και βλέπω ότι κλαίει λιγότερο γιατί η δικιά μου χαιρόταν κι έκλαιγε μαζί σαν να ψιλοπάθαινε κρίση..

ΤΟΜΥ

New Member
9 Απριλίου 2014
3
0
Tomy καλό θα ήταν να κάνεις ένα καινούριο ποστ για να πάρεις εκεί τις απαντήσεις που θέλεις..
Τι ενοεις να κανω καινουργιο ποστ?Μου εξηγεις την διαδικασια?Ειμαι καινουργια στο forum και δεν ξερω πως ακριβως λειτουργειτε!!!! Ευχαριστω.

ΤΟΜΥ

New Member
9 Απριλίου 2014
3
0
Καλησπέραα τι κάνετε?? Γειαα Βούλα, δεν ξέρω και πολλά για να σε βοηθήσω!!! Καλό θα ήταν να τον φέρεις σε επαφή σιγά σιγά με άλλα σκυλάκια, αν έχεις κάποιο παρκάκι κοντά σου. Επειδή και ο Ερμής είχε ένα θεματάκι με τον να μείνει μόνος του... πριν φύγουμε δεν αλλάζαμε την συμπεριφορά μας με περισσότερα χάδια ή γενικά με οτιδήποτε δεν κάναμε συνήθως και όταν γυρίζαμε σπίτι όσες χαρές και να έκανε δεν του δίναμε τεράστια σημασία για να ηρεμίσει και μέτα ασχολιόμασταν :) !!! Μπορώ να πω ότι λειτούργησεε πάρα πολύ καλά όποτε μπορείς να κάνεις κάτι και εσύ κάτι παρόμοιο!! ΔΕΝ 3ΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΗ 100% ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ !!!! Αν θέλεις μπορείς να κάνεις καινούριο ποστ ώστε να σου δώσουν περισσότερες συμβουλές !!!
Καλησπερα.Δεν αντιμετωπιζω προβλημα με το λεγομενο αγχος αποχωρισμου.Οταν επιστρεφω στο σπιτι με υποδεχεται ηρεμα κουνοντας την ουρα του χαρουμενα χωρις να γαυγιζει ιδιαιτερα.Το προβλημα μου ειναι οπως προειπα οταν κατεβαινω για λιγο απο το αυτοκινητο.Τοτε ξεσηκωνει τον κοσμο!!!

pigi

Member
8 Απριλίου 2014
16
3
Καλησπέραα!!! Βούλα και ότι φεύγεις από το αμάξι είναι ένα είδος αποχωρισμού ,νομίζω. Όσο για το καινούριο post στο "ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ" πάνω αριστερά έχει ένα πράσινο πλαίσιο που λέει " Νέο Θέμα":D .

pigi

Member
8 Απριλίου 2014
16
3
Καλησπέρα σαςς!! Για άλλη μια φορά έβαλαν φόλα στο παρκάκι της Νέας Σμύρνης ,που είναι κόντα στη στάση Αγια Παρασκευή, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα δεύτερη φορά...πολλά νεύρα και άγχος την ίδια στιγμή για τα σκυλάκια και τα γατιά της γειτονιάς!!!

pigi

Member
8 Απριλίου 2014
16
3
Καλησπέρα σαςς!! Για άλλη μια φορά έβαλαν φόλα στο παρκάκι της Νέας Σμύρνης ,που είναι κόντα στη στάση Αγια Παρασκευή, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα δεύτερη φορά...πολλά νεύρα και άγχος την ίδια στιγμή για τα σκυλάκια και τα γατιά της γειτονιάς!!!

pigi

Member
8 Απριλίου 2014
16
3
Γεια σαςςς!!!! Τις τελευταίες μέρες στην περιόχη μου βάζουν συνέχεια φόλες, κάποιες από αυτές είναι σε μορφή σκόνης!!! Σκέφτομαι ως λύση το φίμωτρο , αλλά στη περίπτωση σκόνης θα προστατεύσει??