Ο σκυλος μου εφαγε ψαρια με κοκαλα

Zeus1

Member
8 Μαϊου 2016
9
2
30
Ειχαμε αφησει ενα ταψι με ψαρια πανω στο τραπεζι και ο σκυλος μου τα εφαγε μαζι με τα κοκαλα τι πρεπει να κανω δεν εχει συμπτωματα..

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Τι μεγέθους ψάρια? Ωμά ή μαγειρεμένα?

Καλά θά 'ναι.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ειχαμε αφησει ενα ταψι με ψαρια πανω στο τραπεζι και ο σκυλος μου τα εφαγε μαζι με τα κοκαλα τι πρεπει να κανω δεν εχει συμπτωματα..
καλά αν ήταν ωμά, δεν το συζητώ - δεν θα πάθει τίποτα. Βέβαια παίζει ρόλο και η ποσότητα - αν είναι chihuahua και έφαγε ένα ταψί - δεν τον βλέπω καλά. Τώρα για τα μαγειρεμένα δεν είναι σίγουρη - εγώ δεν θα έδινα. Πάρε τηλ. τον κτηνίατρο.

Zeus1

Member
8 Μαϊου 2016
9
2
30
Ηταν γοπα .. δεν του τα εδωσα γνωριζω οτι δεν κανει μονος του τα πηρε ηταν ψητά... ειναι γερμανικο ποιμενικο....

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Πηρε το Ω3 του κ για σημερα,μη σκας!
Κ Γερμανικο κ γοπα...
καλα του κατσε!

εμενα η Ηρα μια φορα ειχε φαει 2 κιλα γαυρο...κ οσο αφησε τριφτικε πανω του...ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε...

Zeus1

Member
8 Μαϊου 2016
9
2
30
Πηρε το Ω3 του κ για σημερα,μη σκας!
Κ Γερμανικο κ γοπα...
καλα του κατσε!

εμενα η Ηρα μια φορα ειχε φαει 2 κιλα γαυρο...κ οσο αφησε τριφτικε πανω του...ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε...
Σιγουρα?? Και ανησυχησα γτ εφαγε μαζι και τα κοκαλα ...τεσπα ..ευχαριστω :)

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Νομίζω, το χειρότερο που μπορεί να πάθει, είναι να του κάτσει κανα κοκκαλο στο λαιμό, θα το καταλάβεις γιατί θα βηχαλάει. Πάρε κανα κτηνίατρο τηλ., να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
Παραπάνω από το μισό το κατάπιε! Αμασητο το κατέβασε :eek:o_O
Κάποια πλασματα, δεν καταλαβαίνουν ρε παιδάκι μου...

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Όχι βρε - εννοούσα πως κάποια πλάσματα δεν καταλαβαίνουν από κόκκαλα/αμάσητα πράγματα και άλλα τέτοια τετριμμένα.

Είναι γονιδιακές καταπιόνες!

Θα βάλω άλλο ένα, έτσι για να βγούμε τελείως οφ - σόρυ - μα γελάω πολύ!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Παραπάνω από το μισό το κατάπιε! Αμασητο το κατέβασε :eek:o_O
Αυτο ειδες εσυ;
Το ότι αφου τα εφαγε στα γρηγορα, δεν κοιταξε καν το διπλάνο πιατο και απεσύρθη ησύχως, δεν το ειδες;
Αυτό ειναι σκυλί!
Ειδάλλως υπήρχαν όλες οι συνθήκες για να υπάρξει κρίση!

Οχι σαν καποιον αλητη που ξερω που μετα εδιωχνε τις αδερφες του για να τους φαει το φαι.
Αν υπήρχε ενα σαν κι αυτόν στη θεση του γκολντεν, θα βλεπαμε άλλο έργο.

Last edited:
  • Like
Reactions: Zeus1 and JIM GAR

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Όχι βρε epial, το σχόλιο του Χάρη ήταν για το πρώτο βίντεο, όπου ο σοκολατής φίλος, αφού ρίχνει 3 δαγκωνιές για τα μάτια του κόσμου, στο 00:42 κάνει τη κίνηση ματ και καταπίνει το σκουμπρί του...

Για το δεύτερο βίντεο έχεις σαφώς δίκιο - λατρεύω τις πλάγιες ματίτσες που του ρίχνει πριν αποσυρθεί.

Μπάι δε γουέι, διάβαζα τις προάλλες, το εξής προφανές, το οποίο έχουμε ξεχάσει λόγω δεκαετιών προτίμησης της ξηράς τροφής: ένα σκυλί, δε χρειάζεται να μασήσει τη τροφή του: τη μασάει τόσο όσο να χωρέσει down the hatch! Μετά τα υπόλοιπα τα κάνει το στομάχι. Οπότε ο λάμπης του πρώτου βίντεο είναι καθ'όλα σωστότατος.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Την άλλη φορά δίπλα στα ψάρια ασε και λιγο τσιπουράκι σκέτα
δεν πανε:D

Μικρά ηταν μαγειρεμένα ηταν δεν πειράζει δεν παθένει τιποτα.

Zeus1

Member
8 Μαϊου 2016
9
2
30
Την άλλη φορά δίπλα στα ψάρια ασε και λιγο τσιπουράκι σκέτα
δεν πανε:D

Μικρά ηταν μαγειρεμένα ηταν δεν πειράζει δεν παθένει τιποτα.
οκ Την επομενη φορα θα ξερω να αφησω τσιπουρακι χαχαχα:)

• Like
Reactions: ISKENDER