Ο σκύλαρος και το γατάκι

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σκύλος Αγίου Βερνάρδου παίζει με το γατάκι που εγκαταλείφθηκε στον ένα μήνα της ζωής του και το υιοθέτησε η οικογένεια του σκύλου, ή μάλλον ο ίδιος ο σκύλος:

[video=youtube;RXWOhNoJhdY]http://www.youtube.com/watch?v=RXWOhNoJhdY[/video]

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Eλα ρε συ... θελω και γω ενα ιδιο γατακι.... το αγαπημενο μου χρωμα ειναι.. τι μου κανεις...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
ναι αλλά όχι για barf του Diego ^^
Tι μπαρφ καλε ? Ο Diego θα εκανε τη μανα απο το πρωτο λεπτο.
Δεν εχετε δει παλαιοτερο βιντεακι μας?
[video=facebook;420027048477]http://www.facebook.com/photo.php?v=420027048477&set=vb.565533477&type=2&theater[/video]

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.832
8.028
Τι?!?!??!
Συγνώμη εσύ δεν έγραφες ότι κάνει σαν τρελός για να σκοτώσει γάτες!?
Γιατί διαβάλλεις το παιδί? (ή τελικά έχω σίγουρα Alzheimer..)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Eλα ρε συ... θελω και γω ενα ιδιο γατακι.... το αγαπημενο μου χρωμα ειναι.. τι μου κανεις...
Έχεις όμως Αγίου Βερνάρδου να κάνεις σετάκι; :p:D

Αφήστε τα, και το Μουφ τρελλαίνεται να παίζει με γάτες, για κάποιο λόγο όμως όλες οι γάτες το θεωρούν σαχλό και του κάνουν ξουτ με το πόδι και κιχ να φύγει! Μέχρι και στην ημέρα γατίσιας υιοθεσίας στο Petsmart έγινε αυτό, ρεζίλι σας λέω! Και να φοβούνται τώρα κάτι παιδάκια ότι το Μουφ θα επιτεθεί στις γάτες αλλά μπα! Το κακόμοιρο πήγαινε να τις μουφιάσει και να παίξει κι αυτές δεν τον θέλανε.

Μωρέ κάτι ξέρω εγώ και δεν παίρνω γατί, να μου καταπιέζει και να στεναχωρεί το Μουφ... :(

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Χαχα παιδική χαρά θα γίνει το "άτυχο σώμα" του Αγίου Βερνάρδου...δες πως κυλιέται πάνω του, τσουλίθρα και κακό...

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αξιολατρευτο το θεαμα με το ψιψινι και τον αγαθο γιγαντα.το γατινι ειναι τρελλα.χριστουλη μου ποσο λατρευω τις γατες ,αν δε κατεστρεφαν με τα νυχια τους καναπεδες θα μπορουσα να εχω πολλες.σε καποια φαση ειχα 5 .τωρα μια τριποδη και παλι κανονιζει μια χαρα τους καναπεδες.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
αξιολατρευτο το θεαμα με το ψιψινι και τον αγαθο γιγαντα.το γατινι ειναι τρελλα.χριστουλη μου ποσο λατρευω τις γατες ,αν δε κατεστρεφαν με τα νυχια τους καναπεδες θα μπορουσα να εχω πολλες.σε καποια φαση ειχα 5 .τωρα μια τριποδη και παλι κανονιζει μια χαρα τους καναπεδες.
Δεν της έχεις πάρει ξυστήρι για να ξύνει τα νύχια της εκεί και να μη σου πειράζει τα έπιπλα;

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Δεν της έχεις πάρει ξυστήρι για να ξύνει τα νύχια της εκεί και να μη σου πειράζει τα έπιπλα;
απολα της εχω και ολα της αρεσουν αλλα η μεγαλη της αδυναμια ειναι οι στοφες...εχω σηκωσει πια τα χερια ψηλα.λεω πως αν τη χασω (γιατι ειναι ηδη 14 χρονων και ξερω οτι μπορει μεν οι γατες να ζουν πολλα χρονια αλλα δε παυει να ειναι ενα ηλικιωμενο ζωο) οτι δε θα ξαναπαρω γατα αλλα στο βαθος της καρδιας μου ξερω καλυτερα οτι δε μπορω χωρις τη τρυφερη της παρουσια.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Τι?!?!??!
Συγνώμη εσύ δεν έγραφες ότι κάνει σαν τρελός για να σκοτώσει γάτες!?
Γιατί διαβάλλεις το παιδί? (ή τελικά έχω σίγουρα Alzheimer..)
Να σκοτωσει? Θα τον σκοτωσω εγω μετα..
Το κυνηγι τον εξιταρει στην ουσια. Επισης, αλλο η "δικη μας" γατα και αλλο οι ξεμπαρκες.

Cathy93 μη μου τα κανεις αυτα βρε... τι πλασμα ειναι αυτο!!!