Ο σκύλος με το 1 εκ. θαυμαστές!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Έχει τόσους θαυμαστές ώστε να τον ζηλεύουν ακόμη και αστέρες της τέχνης και του θεάματος! Και, όμως, είναι ένας γλυκύτατος σκύλος ονόματι Μπου (Boo) ο οποίος -παρά το όνομα που διαθέτει- είναι κάθε άλλο παρά… τρομακτικός!
Το αξιαγάπητο κατοικίδιο έχει ήδη σχεδόν 1 εκ. θαυμαστές (για την ακρίβεια 988.722) στη σελίδα του στο facebook, με τους φαν του να περιμένουν με ανυπομονησία νέες φωτογραφίες από τον μικρόσωμο σκυλάκο για να κάνουν «like» και να αφήσουν το σχόλιο τους!
Ο λόγος που ο Μπου είναι τόσο διάσημος και αγαπητός είναι προφανής όπως διαπιστώνετε ιδίοις όμμασι από τις φωτογραφίες. Δεν είναι μόνο που είναι γλύκας, διαθέτει και μεγάλη ποικιλία από χαριτωμένες πόζες…!
Δείτε και αναζητείστε τον και εσείς με τη σειρά σας στο facebook…

[video=youtube;3_roxtGbW-Y]http://www.youtube.com/watch?v=3_roxtGbW-Y&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;XN28oRJ2l7w]http://www.youtube.com/watch?v=XN28oRJ2l7w&feature=player_embedded[/video]

πηγή:http://perierga.gr/2011/04/ο-σκύλος-με-το-1-εκ-θαυμαστές/

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
δε μου αρέσει καθόλου. σα χαζο το εχουν κουρεψει! Ας παιρνανε τσοου αμα τους αρεσει τοσο!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εμένα μου αρέσει, είναι πανέμορφο :$
Αλλά πιο όμορφο από όλα τα σκυλιά του κόσμου είναι ο Ρούμπυ !

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ναι βασικα το ολο θεαμα δε μου αρεσει! Το σκυλί αν δεν το ειχαν κανει ετσι μια χαρα θα ηταν φανταζομαι!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μου αρέσει το κούρεμά του, δε μου αρέσει το γεγονός ότι είναι συνεχώς ντυμένο.
Έχει όντως προκαλέσει ένα χαμό ως το "πιο χαριτωμένο σκυλί του κόσμου" (μου θυμίζει το Νερμάλ, ανταγωνιστή του Γκάρφιλντ και πιο "χαριτωμένο γατί του κόσμου").

Για τα 5α του γενέθλια μάλιστα ο Boo αξιοποίησε τη φήμη του, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για την οργάνωση operation smile! :shock:

http://support.operationsmile.org/site/TR/Events/OneSmile?pxfid=13671&fr_id=1030&pg=fund

Πάντως, ως mini pomeranian ο Βοο είναι εκτός προτύπου... Παρ' όλα αυτά έχει προκαλέσει έναν πανζουρλισμό, τουλάχιστον ανάμεσα στους fans του, για τη "φυλή" που εκφράζεται με σχόλια όπως αυτό, που βρήκα πάνω-πάνω σε μια απ' τις πολλές σελίδες που είναι αφιερωμένες σ' αυτόν:

"where can I buy this boo breed (dog)?"

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Εγω πιστευω ειναι ενα ευτυχισμενο σκυλακι ! Ενταξει για το κονσεπτ της φωτογραφησης το ντυνουν αλλα δε νομιζω οτι κακοπερναει κιολας! Ειναι τοσο γλυκουλι με αυτο το κουρεμα !! Ειμαι κ γω μεγαλη φαν χαχαχα :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
δεν ξέρω αν κακοπερνάει.
Ουτε κι εγω το νομίζω να σου πω την αλήθεια.
Αλλα δε μου αρεσει σαν εικόνα όλο αυτό.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Τα πομεράνιαν, ακόμη και τα εκτός προτύπου, συνηθίζεται να τα κουρεύουν έτσι;
Εγώ τα έχω στο μυαλό μου, σαν αλεπουδάκια. Μακρύτριχα και αεράτα.
Θέλω να πω...πραγματικά, αν θέλεις να είναι έτσι στυλιζαρισμένο, ενώ δεν προβλέπεται, γιατί να πάρεις πομεράνιαν και όχι κάτι άλλο πιο κατάλληλο;
Δεν ξέρω...τελείως κουτό μου φαίνεται όλο αυτό. Και πιο κουτό ακόμη, να έχει δημιουργηθεί ένα τσουνάμι θαυμαστών του στο διαδίκτυο !!!
Οπως ήδη λέτε, μόνο καλό δεν μπορεί να κάνει, όταν υπάρχει κιόλας ζήτηση για την... ράτσα boo...:(

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Τι αγάπη και μ@λ@κιες, το σκυλί έχει αξιοπρέπεια και χαρακτήρα οσο μικρόσωμο και αν είναι. Με φορμίτσες, φιογκάκια φρου φρου και αρώματα το έχασες, θα έχεις κάτι άλλο και όχι το σκυλί που νομίζεις ότι έχεις. Σίγουρα το εχει κάποια γεροντοκόρη που βγάζει τα want to be μάνα κατάλοιπα της στο φουκαριάρικο το σκυλάκι το ποιο βέβαια δεν καταλαβαίνει τι του συμβαίνει, το δέχεται και χαίρεται. Κρίμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Καλά μωρέ κι εσύ. Δεν κακοποιείται κιόλας. Μια χαρά, χαρισάμενη ζωή, θα ζει το σκασμένο.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Σιγουρα κανει ζωη που πολλοι θα ζηλευαν αλλα εμενα οταν βλεπω σκυλακια μικρου μεγεθους να τους φερονται σαν να ειναι λουτρινα κατι με πιανει.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αχαχαχαχα!!! καλο!!
σορυ..

ελα μωρε γλυκα ειναι... βρε μαρεκο , ποιο προτυοπο καλε? .. κουρεμα ειναι.. δαχτυλο κοψανε ? μαλλι κοψανε..

(μια φορα που η Ζαιρα μπηκε σε θαλασσα με πισσες - αποηδαμε να τις βγαλουμε και αναγκαστικα την ξυρισαμε, και της αφησα μια μοικανα.. :D :D ηταν πολυ γαματη! )

τα ρουχαλακια οντως.. το πανε λιγο μακρυα απο σκυλο..
αλλα ζωη χαρισαμενη!
θελω και γω 1000000 φαν για τα 2 μου αδεσποτα! (κονομησα παλι.. )

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
kasi τα περί προτύπου, έχουν να κάνουν με ένα σχόλιο της chloe λίγο πιο νωρίτερα.
Αυτό που θέλω να πω, αν δεν το εξέφρασα σωστά, είναι πως όταν αποφασίζεις να πάρεις έναν σκύλο συγκεκριμένης ράτσας, προφανώς ακόμη και στο grooming ακολουθείς γενικά τις προσταγές του προτύπου. Δηλαδή, ένα γερμανικό ποιμενικό δεν είθισται να το ξυρίζουμε ή να του κάνουμε μοικάνα όπως λες, ή έναν βέλγο με φλάφυ ξέρω γω, κεφάλι ουρά και πόδια και το υπόλοιπο καρφάκια. Θα είναι το λιγότερο γελοίο. Τα μακρύτριχα, φαντάζομαι τα διαλέγεις γιατί σου αρέσουν έτσι όπως είναι. Οχι για να τα μετατρέψεις σε κάτι άλλο. Τόσο που να προσωμοιάζει με άλλη ράτσα. Αλλιώς, πάρε κατευθείαν την άλλη αυτή ράτσα και κάντην όπως γουστάρεις. Και προφανώς εξαιρώ τις περιπτώσεις όπου αυτό μπορεί να συμβεί για λόγους υγείας, όπως όταν ας πούμε χρειάστηκε να ξυρίσω ολόκληρη την ουρά του Σωτήρη. Μόνο χαριτωμένο και γλυκό δεν το λες.