Ο σκύλος μου έφαγε ψαροκόκαλο , τι να κάνω ?

Navar

Member
6 Νοεμβρίου 2010
8
0
Καλησπέρα σε όλους , είναι το 1ο μου post και ο λόγος είναι οτι ο σκύλος μου ( ενα Αλάσκα Μαλαμουτ ) έχει φάει κατά λάθος ψαροκόκαλο .
Το πιστεύω αυτό γιατί η αδερφή μου του έδωσε ψάρι και το καθάρισε αρκετά καλά μάλλον κάποιο πολύ μικρο κοκαλάκι του έχει κάτσει στο λαιμό .
Βγάζει έξω την γλώσσα του και ξεροκαταπίνει μια στο τόσο , του έδωσα ψωμί όπως κάνουμε και στους ανθρώπους σε αυτή την περίπτωση και το ελατωσε λίγο αλλά το κάνει αρεα και που .
Τι μπορώ να κάνω πριν πάρω τον κτηνίατρο .

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Βήχει? προσπαθεί να το βγάλει? καταλαβαίνεις πως είναι ακόμα στον λαιμό?

Navar

Member
6 Νοεμβρίου 2010
8
0
Όχι απλά βγάζει έξω την γλωσσά του και μετά καταπίνει , από ότι καταλαβαίνω δεν πνίγεται αλλά πιο πολύ κάτι τον ενοχλεί

Navar

Member
6 Νοεμβρίου 2010
8
0
Ανοιξες καλα το στομα του να δεις αν φαινεται κατι?
Τον κοίταξα αμέσως μόλις το είδα μάλιστα έβαλα και φακό για σιγουριά :p , δεν βρήκα τίποτα .
Τώρα ηρέμησε έχει ώρα να κάνει κάτι περίεργο , βεβαία θα συνεχίσω να τον προσέχω .
Υπάρχει περίπτωση να του δημιουργηθεί πρόβλημα στο στομάχι από ένα τόσο μικρο κόκαλο ?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Στο στομάχι από τόσο μικρό κόκκαλο δεν νομίζω,,,, τι στο καλό τι να τρυπήσει... μάλλον λήξη συναγερμού! Πάρε όμως καλού κακού τον γιατρό!!!!

Navar

Member
6 Νοεμβρίου 2010
8
0
Στο στομάχι από τόσο μικρό κόκκαλο δεν νομίζω,,,, τι στο καλό τι να τρυπήσει... μάλλον λήξη συναγερμού! Πάρε όμως καλού κακού τον γιατρό!!!!
Έτσι νομίζω και εγώ .
Λέω να τον πάρω σε λίγο , απλά περιμένω τον αδερφό μου από την δουλειά να κάνουμε οικογενειακό συμβούλιο :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
βρασμένο ψάρι?
γενικά το σκυλί καταπίνει την τροφή του ή μασάει?

99% δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
ακόμα κι αν έχει καρφωθεί κάπου απο το στόμα μέχρι το τέλος του λαιμού τελικά θα το ξεπεράσει
στο στομάχι του πάλι απίθανο είναι να καρφωθεί καθότι το στομάχι μεγάλο και το κόκκαλο μικρό

παρατήρησέ τον χωρίς να αγχώνεσαι
τρώει?πίνει?παίζει όπως πάντα? όλα καλά!
κατα 99% ξαναλέω...

α
και δεν είμαι κτηνίατρος!!!
αν δείς προβλήματα γενικά καλύτερα να πάς ή έστω να τον ενημερώσεις να έχει το νού του καθότι αυριο είναι και Κυριακή