ρε παιδια δεν ξερω τι θα πρεπει να γινεται με τετοιους ανθρωπους.Υπαρχουν βεβαια και αυτοι με τα μικροσωμα σκυλια που κανουν τα ιδια αλλα τουλαχιστον δεν κινδυνευει κοσμος.
Καθε φορα δηλαδη θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για μπουνιδια ρε γαμωτο?
και καλα εμεις οι ανδρες αλλα οι γυναικες τι πρεπει να κανουν δηλαδη?
Αντε να πω και εγω το δικο μου περιστατικο: προ 3 ημερων,ωρα 12 το βραδυ και κατω απο ψιλοβροχο και κρυο βγαζω τον καισαρα σε ενα παρκακι εδω κοντα οπου αρχιζουμε να παιζουμε(αυτος παντα δεμενος με το 8μετρο flexi) . Aπεναντι υπαρχει ενα αλλο παρκακι(μας χωριζε ενας δρομος) οπου ενας τυπος (γυρω στα 25-30) ειχε ενα χασκι ,φυσικα λυτο.Ο Καισαρας τον κοιταξε για λιγο και μετα αφοσιωθηκε στο παιχνιδι μας(για μενα ηταν και ενα τεσταρισμα για το ποσο μπορει να με ακουει οταν υπαρχουν αλλοι σκυλοι κοντα).
Μετα απο λιγο φευγει το χασκι και ερχεται με φορα κοντα μας ,αρχικα με διερευνητικη διαθεση αλλα την ουρα ψηλα ψηλα..
Εγω φωναζω στον τυπο να τον μαζεψει ,μπαινω μπροστα και τον διωχνω.Το χασκι απομακρυνεται ,γρυλιζοντας(αρσενικο ,φαινοταν ενηλικο) μετα το καλεσμα του αφεντικου του που παρακολουθουσε απαθης απο καμια 20αρια μετρα και απενενατι απο τον δρομο.
Συνεχιζω το παιχνιδι με τον Καισαρα και μετα απο λιγο τον βλεπω να τσιτωνει και να κοιτα πισω μου απ οπου ακουω ενα γρυλισμα.Γυρναω και βλεπω το χασκι να μας εχει πλησιασει με τα δοντια εξω και την τριχα σηκωμενη ,να πεφτει επανω στον καισαρα και να προσπαθει να τον καβαλησει.Οδικος μου του εχωσε μια με τον πισινο και τον πεταξε κανα 2 μετρα περα αλλα με..παιχνιδιαρικη διαθεση και χωρις να αγχωθει!
Εκει τα παιρνω και του φωναζω 2η φορα να μαζεψει τον γα..νο τον σκυλο(μαλλον ουρλιαζω καλυτερα) και ο τυπος απαντα: και εσυ ρε μεγαλε παρε τον σκυλο και πηγαινε να παιξεις πιο περα!!!! εκει μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι ,του ειπα κατι γαλλικα και απειλησα οτι θα λυσω τον δικο μου και θα τους παρει ο διαολος! Αυτος πιστεψε οτι ο Καισαρας ειναι κανα θηριο και τελικα μαζεψε τον σκυλο.Εγω φυσικα και δεν εφυγα και εμεινα αλλα 20 λεπτα να παιζω με τον καισαρα(ειπαμε ηταν καλο τεστ).Τωρα αν ο Καισαρας ηταν μεγαλυτερος σε ηλικια και το ειχε κοψει στην μεση το χασκι ποιος θα εφταιγε? η αν ο μαλ...ας δεν τον φωναζε και αναγκαζομουν να απογειωσω το χασκι με κανα σουτ θα εφταιγα εγω?
τελος παντων ολα αυτα τα εχουμε ξανασυζητησει και μαλλον κουραστικοι γυνομαστε να τα επαναλαμβανουμε αλλα ...σε καποιον πρεπει να τα πω!
.