Ο σκύλος μου δεν πίνει νερό...

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Καλησπέρα σε όλους!

Εδω και 2 ημέρες περίπου αντιμετωπίζω το εξής θέμα...
Η Ντάλια δεν πίνει νερό.
Στην αρχή απλα δεν έπινε όσο πριν...δηλαδή τη παρασκευή παρατήρησα ότι ήπιε μόνο 2 φορες μεσα στην ημέρα (αρκετή ποσότητα) .
Σημερα μέχρι στιγμής έχει πιεί μια κι αυτη αφου την πηγα εγω στο σημείο και ήπιε μετρια ποσότητα.

Εχω επισης παρατηρήσει να ειναι λίγο πιο ησυχη απο το κανονικό της :Ρ

Την άλλη εβδομάδα έτσι κι αλλιώς έχουμε προγραμματήσει επισκεψη στο γιατρό. Ειναι κάτι σοβαρό; με ενα πρωτο ψαξιμο στο google τρομαξα..... ρωταω για να μη παθω εγκεφαλικό στο γιατρό μπαμ κ κατω αλλα να εχω μια ιδέα.

Επισης να πω οτι ειμαστε εν αναμονη οίστρου (7/2 γινεται 7 μηνών) παίζει κανέναν ρόλο;

Δεν ξερω αν σας μπέρδεψα...αλλα εχω αγχωθεί :(:(

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
αν τρωει κανονικα δεν νομιζω να ειναι ανησυχητικο,για την διαθεση εισαι σιγουρος-η;
συνηθως ειναι ιδεα μας,αλλα αν θες μπορεις να επισπευσεις την συναντηση με τον γιατρο.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Πιστευω οτι ναι παιζει ρολο οτι ειστε λιγο πριν τις μερες σας
καποια σκυλια γινονται ιδιαιτερα νευρικα,κλαψουριζουν,σταματανε να τρωνε η να πινουν νερο
πηγαινε στον κτηνιατρο μια που θα πηγαινες ετσι κ αλλιως
αλλα ειμαι σιγουρη (90%) οτι θα σου πει το ιδιο!

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Καλησπέρα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Αλλάξαμε πρόσφατα τροφή, το οποίο έχω μετανιώσει... βέβαια το έκανα με τον σωστό τρόπο, δηλαδή σταδιακά. Πάει περίπου 2 εβδομάδες.
Πότε άφηνε λίγο, πότε έτρωγε, πότε καθόλου.
Επίσης 2 ημέρες είχα προσθέσει στη τροφή της λίγο ρυζάκι (1-2 κουταλιές τη φορά) διότι τα κακάκια της ήταν μαλακά.

Σήμερα είναι πολύ καλύτερα.
Έχει πιεί πολύ νερό και έχει φάει όλο της το φαγητό χωρίς ""παρακάλια"".

Είναι υπό παρακολούθηση. . .

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
οταννννννννν ο σκυλος τρωει μαγηρευτο πινει λιγοτερο νερο
Ναι αλλα εδω σου λεει οτι δεν τρωει μαγειρευτο αλλα ξηρα.
Τις δυο κουταλες ρυζι δεν θα τις μετρησουμε σαν μαγειρευτο :p
Παρολα αυτα ουτε εγω πιστευω οτι ειναι κατι το φοβερα τρομερο. Ισως να μην επαιξε πολυ εκεινες τις μερες. Δυο φορες να πιει παντως μια χαρα μου φαινεται.
Ο δικος μας που τρωει μαγειρευτο ή barf πινει νερο μονο μετα απο πολυ παιχνιδι και αυτο αν το παιχνιδι ειναι πρωι που εχει ψιλο ηλιο, αν ειναι απογευμα παλι οσο και να παιξει δεν πινει (ισως μια γουλια), μονο οταν τρωει λιχουδιες τρεχει μετα στο νερο του.
Ποτε παντως δεν σκεφτομουνα ποσο νερο πινει. Θελει 2 φορες οκ 2, αν επινε και νερο σαν τρελο ισως ανησυχουσα πιο πολυ :p

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Αχ αυτες οι λιχουδιες! Κ η δικια μου τα ιδια,μονο μετα απο λιχουδιες τρεχει στο μερο της κ παλι οχι με ολες,μαλλον καποιες ειναι περισσοτερο αλμυρες απο καποιες αλλες..αλλιως μπορει να πιει νερο μια στις 2 μερες:ρ

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Γειά σας και πάλι!

Τις τελευταίες μέρες πινει πολύ νερό. Να ανησυχήσω;
Μήπως είμαι υπερβολική;:rolleyes:

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Ε είσαι λίγο... Εσύ κάθε μέρα πίνεις την ίδια ποσότητα νερού; :)

Μπορεί να ζεσταίνεται περισσότερο, μπορεί να παίζει περισσότερο και να διψάει, μπορεί, μπορεί, μπορεί. Το νερό είναι υγεία. Κατά τ'άλλα πώς τη βλέπεις;

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Της ήρθε τελικά οίστρος?

Α καλά άστο! όχι ακόμα! αυτό είναι ένα άλλο θέμα που με αγχώνει...οτι σκεφτόμουν να βρω το αντίστοιχο τοπικ να κανω τις γνωστές μου απορίες.. :p

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα
Ε είσαι λίγο... Εσύ κάθε μέρα πίνεις την ίδια ποσότητα νερού; :)

Μπορεί να ζεσταίνεται περισσότερο, μπορεί να παίζει περισσότερο και να διψάει, μπορεί, μπορεί, μπορεί. Το νερό είναι υγεία. Κατά τ'άλλα πώς τη βλέπεις;

(αναστεναγμός) Ειμαι!:rolleyes:
Κατα τα άλλα ζωηρή ζωηρή και χοροπηδηχτή !