Ο σκύλος μου κουτσαίνει και δε βρίσκουμε γιατι

Dedolga

Member
3 Μαρτίου 2018
8
0
35
Καλησπέρα σε όλους!εχω ενα σκυλάκο 25 κιλά, ημίαιμο, περίπου 7-8 ετών. Ξεκίνησε να κουτσαίνει στο ενα μπροστινό πόδι, πήγαμε κτηνίατρο κάναμε ακτινογραφίες οι οποίες ειναι καθαρές αλλα διαγνώστηκε με καλαζαρ και αναπλασμωση,λιγο τσιμπημένη ουρία κ ο κτηνίατρος ανέφερε οτι μπορεί να ειναι λόγω καλαζαρ. Μετα από θεραπεία ανέβηκε ο αιματοκρίτης, δεν έχει αναπλασμωση κ επεσε λιγο η τιμή στα νεφρά. Τώρα όμως και το δεύτερο πόδι έχει αρχίσει και κουτσαίνει, ουσιαστικά μοιάζει να ειναι ατροφικά! Κάναμε εξετάσεις για μυοπαθειες, για τοξόπλασμα, για σάκχαρο απ οτι μ είπαν τα έψαξαν όλα εκτός από καρκίνο που θέλει μαγνητική. Τώρα μας ξεκίνησε κορτιζόνη αλλα ανησυχεί για νεφρά. Πείτε μου σας παρακαλώ εχει κανείς αναλογη εμπειρία από ξαφνική χωλοτητα στα άκρα;;;

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
μηπως ειναι καμια θλαση; εχετε δοκιμασει με αντιφλεγμονωδη και χονδροιτινη μηπως βελτιωθει η κατασταση; πολλες φορες επειδη πεφτει το βαρος στο "καλο" ποδι μετα απο λιγο κουτσαινει κι αυτο... τωρα για την ατροφια δεν ξερω

Dedolga

Member
3 Μαρτίου 2018
8
0
35
μηπως ειναι καμια θλαση; εχετε δοκιμασει με αντιφλεγμονωδη και χονδροιτινη μηπως βελτιωθει η κατασταση; πολλες φορες επειδη πεφτει το βαρος στο "καλο" ποδι μετα απο λιγο κουτσαινει κι αυτο... τωρα για την ατροφια δεν ξερω
Δοκίμασα μοβατεκ και γλυκοζαμινη χόνδροιτινη για 5 μερες. Μέτα τη διακόψαμε για να πάρει αγωγή για την αναπλασμωση. Δεν είδα καμια βελτίωση πάντως. Το θέμα ειναι οτι πιάνω τα Κόκκαλα του δεν έχει καθόλου κρεατακι γύρω γύρω από την ωμοπλάτη, έχει ατροφήσει