Εδώ θα γράφω ότι προβλήματα υγείας αντιμετώπιζει το κορίτσι μου, κάτι που συμβαίνει δυστυχώς συχνά... το τωρινό μας θέμα, πέρα από μια απλή επιπεφυκιτιδα στο δεξί κάτι που υποχώρησε αλλά επέστρεψε στο αριστερό και τη νικάμε με Tobradex έχουμε και κάτι που με τρομάζει πολύ. Από το Πάσχα έπιασα κάτι σαν ελιά στο δεξί μπροστινό ώμο. Το οποίο ήταν ένα εξόγκωμα σαν φακή ίδιο χρώμα με το δέρμα της και χωρίς απώλεια στο τρίχωμα. Παρόλα αυτά την πήγα στο γιατρό. Πήρε δείγμα στο μικροσκόπιο και δεν είναι ψώρα. Όμως δεν ξέρουμε και τι είναι...το πλένω με hibitane έχουμε αλλάξει 3 αλοιφές (canistene,fusidin, fusicord) είμαστε στην 4 η που το όνομά μου διαφεύγει τώρα ( da... κάτι) αυτό έχει φουσκώσει, κοκκινίζει και δεν έχει τρίχες πάνω του. Θα προσπαθήσω να βάλω φωτογραφίες πιο μετά. Ο μόνος λόγος που δεν έχω πάει για 2η γνώμη είναι γιατί έχω εμπιστοσύνη στην γιατρό μας αλλά κλονιζεται σιγά σιγά... Εαν κάποιος έχει εμπειρία σε κάτι τέτοιο και μπορεί να πει εάν κάνουμε καλή θεραπεία θα με βοηθούσε γιατί νομίζω ότι αύριο θα την πάω για 2η γνώμη....