χαχαχχαχαχαχαχαχαΑ ναι καλά λες, έχει και ύφος! Γιατί εγώ είχα μείνει να μετράω τα μούσκουλα!
χαχαχχαχαχαχαχαχαΑ ναι καλά λες, έχει και ύφος! Γιατί εγώ είχα μείνει να μετράω τα μούσκουλα!
Χαχαχαχαχα μπαα δεν νομιζω θα τον δει ετσι αρρενωπο και θα τον ερωτευτει το νιντζαχαχαχαχα όοοοοοοοοοχι δεν το θες, γιατι το νιντζα πηδάει και αρπάζει ό,τι κρεμεται/προεξέχει...!
Αν και δεν εχει δοκιμαστεί σε τετοιο σκηνικό.... το πιο πιθανό ειναι να γυρναγε με ενα υφος "καλά, τι νομιζει ότι κανει αυτος?"
Χαχαχαχα γι αυτο το εβαλα το σκουφακι για να δειτε ποσο γλυκια μουσουδα ειναιυπεροχες φωτος ! οταν του κρυβετε τα αυτια γίνεται πολυ γλυκουλης ! κι οταν του τα εμφανίζετε βελζεβούλης![]()
Ειναι ο ατιμοςααααχ αυτός ειναι ερωτας!!
Χαχαχα θελω να μου το εξηγησεις το πανω κατω γιατι κατι καταλαβα λαθοςΚαλό μήνα! Βρε, τι παιδί είν'αυτό? Για πολλά χάδια λέμε! Αν και με τόσα μούσκουλα το χέρι θα πηγαίνει πάνω κάτω.
και γω οταν το διαβασα το ιδιο καταλαβα με το χερι πανω κατω χαχαχαΣαν τζιπάκι που πάει ευθεία πάνω σε αμμόλοφους. Γιατί, τι κατάλαβες εσυ, πονηρό μυαλό?
Χαχαχα και παλι ακομα δεν καταλαβαΣαν τζιπάκι που πάει ευθεία πάνω σε αμμόλοφους. Γιατί, τι κατάλαβες εσυ, πονηρό μυαλό?
μας χτυπησες στο αδυνατο σημειο τωρα με τα πατατακια ολα εξηγηθηκαν ως δια μαγειας . αγαπαμε πατατακιαΑποσυντονίστηκε η orilis από την ομορφιά του και εχασε τα λόγια της!
Εννοεί πως πας να χαιδεψεις πλάτη και το χέρι σου χαιδεύει τους μύες που διακρίνονται!!! Κινείται κυμαστιστα σαν τα rafles
Οκ οκ καταλαβαΕ! Μάλλον αυτό φταίει γιατί δεν ξέρω πως αλλιώς να στο εξηγησω με γραπτό λόγο, ωωωωω! Δε χαϊδεύεις ένα λείο πράγμα αλλά μια κινητη ανατομία σκύλου. Πιστεύω πως ένας κτηνίατρος μπορεί να ονομάσει έναν έναν τους μύες του ροκ σταρ σας
Να τη αμεσως η δικηγορος να μας εξηγησει τα παντα με απλοικο τροποΑποσυντονίστηκε η orilis από την ομορφιά του και εχασε τα λόγια της!
Εννοεί πως πας να χαιδεψεις πλάτη και το χέρι σου χαιδεύει τους μύες που διακρίνονται!!! Κινείται κυμαστιστα σαν τα rafles
μας χτυπησες στο αδυνατο σημειο τωρα με τα πατατακια ολα εξηγηθηκαν ως δια μαγειας . αγαπαμε πατατακια![]()
Οκ οκ καταλαβαΕιδες με την πρωτη τα πιανω, εμ τι?!!!
Να τη αμεσως η δικηγορος να μας εξηγησει τα παντα με απλοικο τροπο
Μιαμ μιαμ ραφλες!!!
Διακρίνω μια λιγουρίτσα ε????Τα πατατάκια είναι διεθνής γλώσσα, χε χε χε
ripped