Ο Hendrix ψάχνει οικογένεια!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ο Hendrix είναι ένας κούταβος περίπου 5,5 μηνών. Βρέθηκε έξω από το σπίτι φίλης σε κακό χάλι με δερματικά προβλήματα. Αφού επισκέφτηκε τον Κέστη αρκετές φορές, έκανε φουλ σέρβις, τώρα είναι εντελώς καλά, έφτιαξε μαλλί και είναι έτοιμος να βρει σπίτι. :)

Είναι περίπου 12 κιλά τώρα, οπότε δεν θα μεγαλώσει πολύ σε μέγεθος (ίσως γύρω στα 15; ). Είναι πλήρως εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και έχει κάνει εξετάσεις αίματος που βγήκαν καθαρές.

Προς το παρόν ζει στο σπίτι της κοπέλας μαζί με άλλα 2 σκυλιά. Έχει εκπαιδευτεί για την τουαλέτα του και αν τον έχει κάποιος στο νου του δεν έχει σχεδόν καθόλου ατυχήματα πλέον. Όλη τη νύχτα δεν λερώνει και ειδοποιεί το πρωί όταν ξυπνήσει και είναι ώρα για τουαλέτα. Επίσης ξέρει από crate (από βέσπα δεν ξέρει :p ).

Είναι ευκίνητος, λιχούδης και είναι σπίρτο, τα πιάνει εύκολα και μαθαίνει γρήγορα. Μέσα στο σπίτι δεν δημιουργεί προβλήματα, έχει μάθει να παίζει με τα παιχνίδια του και όχι με χέρια και πόδια και είναι γενικώς αρκετά φρόνιμος για την ηλικία του. Είναι επίσης ήσυχος, εκτός αν ακούσει κάτι περίεργο ή αντιληφθεί ότι έρχεται ξένος στο σπίτι οπότε βάζει καμιά φωνή, κάτι που ίσως ξεσήκωσε από τα μεγαλύτερα σκυλιά του σπιτιού. Λόγω των δερματικών του άργησε να κάνει εμβόλια και άρχισε πολύ πρόσφατα τις βόλτες, οπότε θέλει δουλίτσα ακόμα για να είναι κύριος και εκτός σπιτιού αλλά πιστεύω ότι αν κάποιος έχει εμπειρία με σκυλιά ή βοήθεια από εκπαιδευτή δεν θα δυσκολευτεί.

Επειδή πρόκειται για προσωπική διάσωση και έχει μεσολαβήσει μακροχρόνια φιλοξενία, όπως είναι λογικό μετά από τόσο καιρό και κόπο η φίλη έχει δεθεί πολύ με τον μικρό και τρέμει στην ιδέα να τον δώσει σε κάποιον που θα φανεί αρχικά εντάξει αλλά αργότερα θα χάσει τα ίχνη του και θα μείνει να αναρωτιέται για την τύχη του κούταβου. Θα ανεβάσει βέβαια κανονικά αγγελίες παντού, αλλά είπα να βοηθήσω κι εγώ κάνοντας μια απόπειρα μπας και βρεθεί κάποιος "πιο κοντινός" από εδώ. Δεν είναι κάθε μέρα του Αη Νασουκ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις :D
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείονται κατάλληλοι άνθρωποι εκτός φόρουμ.

Επικοινωνία: ***

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.923
20.327
Ααααααααααααααααα!!!!!!!!!! *sick**sick**sick*

Στο 'πα ότι με γυροφέρνει...δεν στο 'πα; ;)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Ααααααααααααααααα!!!!!!!!!! *sick**sick**sick*

Στο 'πα ότι με γυροφέρνει...δεν στο 'πα; ;)
Aυτο βλεπω και γω:cool:

Πολυ γλυκα ο κουταβος ... και με ενα στραβο αυτι σαν τον Σωτο!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.923
20.327
Μικρόσωμος όμως...:???:
Αυτό το σχεδιάκι ακριβώς, όποιος το βρει, με περίπου διπλάσιο μπόι, παρακαλώ να μου το στείλει πακέτο :p

Παρεπιπτόντως...το αφτί του Σώτου δεν είναι στραβό από μόνο του. Από την κακοποίηση είναι...

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ωραιο παιδι και χειμωνιατικο. Με τα μποτακια του, το κασκολακι του οτι πρεπει για αγκαλιες και χουζουρια.

Πολυ και καλη τυχη του ευχομαι!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ειδαμε κι αυτο... :D αλλοι ζητανε σκυλι με λιγα κιλα και το mareco το θελει ψωμομενο. :D

να το ταισουμε λιγο παραπανω αν ειναι να το παρεις... :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.923
20.327
Παιδιά sorry...το θέλω μπαμπάτσικο. Τσουπωτό. Πως να το πω...
Να γεμίζει η αγκαλιά μου ρε παιδί μου και να περισσεύει κιόλας ;)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Παιδιά sorry...το θέλω μπαμπάτσικο. Τσουπωτό. Πως να το πω...
Να γεμίζει η αγκαλιά μου ρε παιδί μου και να περισσεύει κιόλας ;)
Αλλά, σκέψου ότι και με τα τρία μαζί, σίγουρα θα γεμίζει η αγκαλιά σου... που, ναι, είναι πολύ μεγάλη, Μαρία!!!:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.923
20.327
Παρακαλώ πολύ, να σταματήσουν επιτέλους αυτές οι συκοφαντίες. Ο διασυρμός έχει και όρια :mad::p

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τα νεότερα του μικρού είναι ότι βελτιώνεται ήδη εντυπωσιακά γρήγορα και στις βόλτες :)

Στο μεταξύ έχω προτείνει τρελό μπούκωμα μπας και μεγαλώσει περισσότερο :D

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48