Ο Vandal κι εγω.

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Τις καλησπερες μου απο Πειραια παιδια.Με λενε Αναστασια κι εχω ενα American Pitbull Terrier που τον λενε Βανταλ.[Κατι ηξερα οταν του εδωσα αυτο το ονομα].Πριν 2 βδομαδες κλεισαμε 2 ετων και υποθετω καπου 8,9 μηνων στον εγκεφαλο!

Υγ.Αγαπητε mod εκανα ολοκληρη αλλαγη στα windows 8 μονο και μονο για να εχω ελληνικα και να γραφω στο φορουμ,ελπιζω να σε ευχαριστει κατα καποιο τροπο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Καλώς ήρθες Αναστασία!
Να τον χαίρεσαι τον μπέμπη σου :)

Sorry αλλά...δεν είσαι Ελληνίδα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Δεν ξέρω, αλλά τότε προφανώς, λαμπρότατα έπραξες και έφτιαξες τα Ελληνικά στον υπολογιστή σου και ευτυχώς που υπήρξε το φόρουμ, αφορμή γι' αυτό.

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Ευχαριστω πολυ παιδια κι εσεις να χαιρεστε τα δικα σας !Serge ο δικος σου σκετο κουκλι !

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Να σου ζησει Αναστασια και να περνατε ομορφα ! Απο απλη περιεργεια,πως κατεληξες στην συγκεκριμενη ρατσα ? Δεν βλεπεις και καθε μερα κοπελες με APBTs :p

Kαι παλι να τον χαιρεσαι :D

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Να σου ζησει Αναστασια και να περνατε ομορφα ! Απο απλη περιεργεια,πως κατεληξες στην συγκεκριμενη ρατσα ? Δεν βλεπεις και καθε μερα κοπελες με APBTs :p

Το πως κατεληξα ειναι πολυ περιεργο πραγματικα.Ηθελα ανεκαθεν σκυλο οπως και απεκτησα οταν ημουν πιο μικρη ενα κουτσχαρ ξερεις για κυνηγι.Κυνηγουσε κι ο πατερας μου λεω ωραια,ελα ομως που εκεινη την χρονια δεν ανανεωσε καν την αδεια και το σκυλακι ειχε τρελαθει.Οση αγαπη και να του εδινα φαινοταν οτι κατι δεν το γεμιζε κι ετσι αποφασισα να το στειλω στα χανια που και θα περναγε απιστευτα γιατι ηταν ολοκληρο κτημα και θα εκανε αυτο το οποιο ηταν "φτιαγμενο".Μετα μεγαλωσα λιγακι ηθελα σκυλο γιατι εμεινα απο νωρις μονη ετσι απλα για συντροφια.Ενα παλικαρι στη γειτονια ειχε ενα αμερικανικο 6 χρονων αλλα τετοιο χαρακτηρα δε νομιζω οτι θα ξανασυναντησω ποτε σε σκυλι.Βολτα χωρις λουρι φυλακας σε κοιταει μες στα ματια και απιστευτη σχεση με ολους τους ανθρωπους και ολα αυτα χωρις εκπαιδευση...το ψαξα παρα πολυ τουλαχιστον ενα χρονο για να το αποκτησω και επειδη ειμαι ας πουμε δυναμικος χαρακτηρας οι εκπαιδευτες μου προτειναν οι ιδιοι να παρω.Ε και καπως ετσι το πηρα το αγορακι μου,συγνωμη για τα πολλα λογια..ανοιξες το κουτι με τα συναισθηματα μου..χαχα

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Χαχα,δεν πειραζει,χαλαλι :p .Φανταζομαι πολλοι σου το ρωτανε αυτο παντως,ουσα κοπελα με "δυναμικο" σκυλο,και οχι σκυλο "καναπε" :D

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Χαχα,δεν πειραζει,χαλαλι :p .Φανταζομαι πολλοι σου το ρωτανε αυτο παντως,ουσα κοπελα με "δυναμικο" σκυλο,και οχι σκυλο "καναπε" :D
Βασικα δε με ρωτανε καν καθως αλλαζουν πεζοδρομια οταν βγαινω με τον σκυλο.Ας πουμε οτι ειναι λιγο υπερπροστατευτικος με μενα.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296

Κι όμως είμαστε πολλές!!! Και πολύ περίφανες επίσης! Ιδικά με πρώην αδέσποτα, αντιλαμβάνεσαι το λόγο