ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ-ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΙΣΚΟΠΑΘΕΙΑ.

ΜΑΤΙΝΑ

New Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ μια σοβαρή γνωμη θα ηθελα απο καποιον με αναλογη εμπειρια.
Εχω ενα σκυλακι,5 ετων,που μαζεψα απο το δρομο οταν ηταν ακομη κουταβι.
Πριν 2 μηνες για λίγες ωρες αρχισε να κουτσαινει λιγο.
Συμπερανα οτι ισως καπου χτυπησε καθοτι υπερκινητικός.
Εδω και 10 μερες,επαθε το ιδιο την πρωτη μερα οσπου παρελυσαν εντελως τα πισω του ακρα.
Αυτη τη στιγμή ειναι σχεδον σε απολυτη ακινησια...
Ο γιατρος διεγνωσε δισκοπαθεια.Παιρνει κορτιζονη.
εαν χειρουργηθει,μοθ εδωσε το 50 να γινει καλα 50 να μεινει παντα παραλυτο.Επισης,εαν και εφοσον μπει χειρουργειο,χρειαζεται μυελογραφημα το οποιο απο μονο του ειναι επικυνδινο.

Σας παρακαλω καποιος με αναλογο ισως περιστατικο ,θα ηθελα να μου πει
εαν χωρις να υποβαλω το σκυλι σε αυτην την επωδυνη διαδικασια,επανελθει μονο του και σε ποσο χρονικο διαστημα.
Οπως επισης και αν καποιος εκανε αναλογη επεμβαση πως ηταν η διαδρομη..

εχω τρελαθει..
με κοιταζει διαρκως μεσα στα ματια ρωτωντας ακουσια..'τι εχω'..

ο γιατρος εθεσε και την περιπτωση ευθανασιας..κατι που ουτε σκεφτομαι προς το παρον.

ευχαριστω εκ των προτερων.
Ματινα

ΜΑΤΙΝΑ

New Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
τον εχω παει ηδη σε 2 γιατρους.αυριο παει σε τριτο.βγαλαμε πλακα οπυ διεγνωσθει-κατα τη γνωμη των ιατρων η δισκοπαθεια.επισης να πω οτι εχει ακρατεια κατι που θεωρουν κακο.Αυριο μου ζητησαν νηστικο να το παω ωστε να γινει μυελογραφια.η οποια με ανησυχει τα μεγιστα.παιρνει prezolon μεγαλη δοση ηδη και φοβαμαι για το στομαχι του.επισης σας ικετευω ασ με ενημερωσει καποιος οσον αφορα αυτο που λετε με τα ουρα πωσ να του πιεζω τη κυστη.σημερα ενεργηθηκε κανονικα ακινητος με βοηθεια μου.
ευχαριστω παρα πολυ για ολα

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
A προσοχη πρεζολον αν βγουν μαυρα κακα. Αν εχει ακρατεια καλα εισαι αν δεν κατουραει δυσκολευει το πραμα και θελει πιεση. Ακομα και να παραλυσει εντελως υπαρχουν λυσεισ. Αν εισαι Αθηνα θα σε βοηθησουν και οι δικες μου με το να σου δειξουν 5 πραματα. Αλλιως απο τηλεφωνο. Μην τον κουνας πολυ και η εγχειρηση πρεπει να γινει αμεσα.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Ματίνα αν σου δείξει ο κτηνίατρος τον τρόπο να πιέζεις την κύστη του σκύλου για να το βοηθήσεις, θα δεις ότι μετά τις πρώτες φορές που θα δυσκολευτείς, δεν είναι δύσκολο.

ΜΑΤΙΝΑ

New Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
liajoe, καλημέρα, πες μου σε παρακαλώ πόσο ετών ήταν το σκυλάκι του πατέρα σου και αν χειρουργήθηκε τελικά και κατόπιν είπαν ευθανασία. Δώσε μου λίγες πληροφορίες..

ROTTIE: Η δημοσίευση γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται στο φόρουμ.

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr