ΠΙΚ ΝΙΚ / Κυριακή 10 Οκτωβρη

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Δεν υπάρχει πάλι και δεν υπάρχει κανένα βάρος !!!
Είσαι με τα καλά σου παιδί μου που θα κατέβεις Πειραιά από τα βόρεια προάστεια ???
Αφού θα ανεβώ από Εθνική, κάνω μια παρακαμψούλα και πάμε μαζί.
Ούτε να το σκέφτεσαι.... αφού εγώ στο πρότεινα.
Σ'ευχαριστώ πολύ βρε Φάνια!!!!!σου είμαι υπόχρεη για δεύτερη φορά!:)
για να σας ανταμείψω τι θέλετε να φέρω στο πικ νικ??!?!Ραβανί ή Κέικ σοκολάτας!?:D

σε ποια περιοχη μενει η cathy?
Μαρούσι :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μην παιδεύεσαι, τίποτα δεν θα φέρεις... την αγάπη σου.
την αγάπη μου θα την φέρω σίγουρα! αλλά δεν γίνεται να μην φέρω και κάτι γλυκό να σας γλυκάνω κιόλας!;)
θα φέρω κέικ άμα είναι να το δοκιμάσετε και αυτό! γιατί κάποιοι απο εδώ έχουν δοκιμάσει και το ραβανί μου!

να φερεις το μπαμπα σου Cathy!! Προβλεπω να εχει την ηλικια του Μαριου, του συντροφου μου:p
να κανουν παρεα...γιατι ειναι ντροπαλος ο δικος μου...
:D:D:D 43 είναι!
θα τον έφερνα μιας και θα είμαστε μόνοι μας την Κυριακή αλλά έχει αναλάβει ένα έργο σε μια τράπεζα (ηλεκτρολόγος μηχανικός είναι) και έτσι θα δουλεύει και Κυριακή απόγευμα!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
την αγάπη μου θα την φέρω σίγουρα! αλλά δεν γίνεται να μην φέρω και κάτι γλυκό να σας γλυκάνω κιόλας!;)
θα φέρω κέικ άμα είναι να το δοκιμάσετε και αυτό! γιατί κάποιοι απο εδώ έχουν δοκιμάσει και το ραβανί μου!

:D:D:D 43 είναι!
θα τον έφερνα μιας και θα είμαστε μόνοι μας την Κυριακή αλλά έχει αναλάβει ένα έργο σε μια τράπεζα (ηλεκτρολόγος μηχανικός είναι) και έτσι θα δουλεύει και Κυριακή απόγευμα!
αααα....ακομα πιο μικρος!! κατι παραπανω απο εμενα!! :p

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εγώ πάντως παίζει να έρθω αν είναι καλός ο καιρός.
Να δει και η σκύλα μου μερικά σκυλιά να κοινωνικοποιηθει λιγάκι :D
Σωστά δεν λέω Darkpaladin?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ πάντως παίζει να έρθω αν είναι καλός ο καιρός.
Να δει και η σκύλα μου μερικά σκυλιά να κοινωνικοποιηθει λιγάκι :D
Σωστά δεν λέω Darkpaladin?
Ναι, ναι, πρέπει να την φέρνεις σε επαφή με όσα περισσότερα σκυλιά μπορείς και όπως σου είπα θα δείς μετά μεγάλη διαφορά (βέβαια κοίτα, μην είσαι συνέχεια απο πάνω της με τον φόβο "Ωχ μην πάθει τίποτα", δεν θα πάθει τίποτα, I guarantee it)

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Παιδιά τα τοστακια και τα σκυλομπισκότα θα τα φέρω τελικά την κυριακή γιατί το Σάββατο δεν θα καταφέρω να έρθω:lloro:. Επειδή είμαι άσχετη από την περιοχή μήπως θα μπορούσε κάποιος να συναντηθούμε στην έξοδο της Βαρυμπόμπης να πάμε μαζί στα κτήματα? γιατί αλλίως με κόβω να κάνω κύκλους και να ταλαιπωρώ και τον φιλαράκο!:xD:

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
Παιδιά τα τοστακια και τα σκυλομπισκότα θα τα φέρω τελικά την κυριακή γιατί το Σάββατο δεν θα καταφέρω να έρθω:lloro:. Επειδή είμαι άσχετη από την περιοχή μήπως θα μπορούσε κάποιος να συναντηθούμε στην έξοδο της Βαρυμπόμπης να πάμε μαζί στα κτήματα? γιατί αλλίως με κόβω να κάνω κύκλους και να ταλαιπωρώ και τον φιλαράκο!:xD:
κ οχι τπτ αλλο αλλα ειμαι κ ασχετη απο αυτες τις περιοχες..

θα φερω κ εγω κατι αλλα δεν ξερω ακομα τι ...
καμια ιδεα?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δυστηχός δεν ξέρω απο το google maps που είναι το σημείο που βρισκόμαστε (προσπαθησα να το βρώ αλλά άσκοπα) το μόνο που βρίσκω είναι η Τατοίου. Βασίλη, αν γνωρίζεις πως να πας στην ταβέρνα Λεωνίδας στην Τατοίου συναντιόμαστε εκεί και πάμε παρέα στην συνάντηση για να μην χαθείς.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δυστηχός δεν ξέρω απο το google maps που είναι το σημείο που βρισκόμαστε (προσπαθησα να το βρώ αλλά άσκοπα) το μόνο που βρίσκω είναι η Τατοίου. Βασίλη, αν γνωρίζεις πως να πας στην ταβέρνα Λεωνίδας στην Τατοίου συναντιόμαστε εκεί και πάμε παρέα στην συνάντηση για να μην χαθείς.
Τατοιου λεγεται ο δρομος που ειναι η ταβερνα? κατσε να το δω....

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Όσοι δεν ξέρουν μπωρω να τους συναντήσω στην ταβέρνα του Λεωνίδα και να πάμε μαζί στην συνάντηση στα Βασιλικά κτήματα.

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Ακόμα καλύτερα!:D Την ταβέρνα θα την βρω, καπου εκεί πρέπει να είναι απ'ότι διάβασα. Θα ρωτήσω και κανά περαστικό. Μόνο τι ώρα πες μου να είμαι εκεί.:rolleyes:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.072
Νεότερο μέλος