ΠΙΚ ΝΙΚ / Κυριακή 10 Οκτωβρη

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Οντως περάσαμε πολύ καλά σήμερα. Χάρηκα που σας γνώρισα όλους και τα σκυλούνια σας είναι όλα καταπληκτικά *agapoylas*

@Lostris στειλε το μαιλ να σου στείλω τις φωτό και αν μπορείς να τις ανεβάσεις γιατί εγώ δεν βγάζω άκρη:xD:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Οντως περάσαμε πολύ καλά σήμερα. Χάρηκα που σας γνώρισα όλους και τα σκυλούνια σας είναι όλα καταπληκτικά *agapoylas*

@Lostris στειλε το μαιλ να σου στείλω τις φωτό και αν μπορείς να τις ανεβάσεις γιατί εγώ δεν βγάζω άκρη:xD:
έχεις pm

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μπράβο παιδιά! Από τις επόμενες βόλτες δεν μας γλυτώνετε! Τι να κάνω που χθες ήρθε και έπεσε ξερή αυτή ξερή κ εγώ από απίστευτη καταρροή και βήχα:(

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
O καιρός ήταν καταπληκτικός, όπως και το Σάββατο μια ζέστη με ήλιο μια κρύο, δεν αποφάσιζε, έτσι το είχε πει και το δελτίο καιρού, αλλά και να μας έπιανε η βροχή απλά θα πηγαίναμε στην καφετέρια όπου και εκεί περάσαμε καλά.

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
κ εδω εχουμε το χαζομπαμπα Διονυση με τα λιονταρακια του :D

[video=youtube;9VLbK7XxtpA]http://www.youtube.com/watch?v=9VLbK7XxtpA[/video]

[video=youtube;MrRC7QswZWA]http://www.youtube.com/watch?v=MrRC7QswZWA[/video]

αλλα κ ζηβα με φιλαρακο σε τρελο δαγκωματο-κυνηγητο-παιχνιδι

[video=youtube;m9x4l6f_0ZQ]http://www.youtube.com/watch?v=m9x4l6f_0ZQ[/video]

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Elli περαστικά! θα το ξανακανονίσουμε σύντομα..
Το καλό που σας θέλω!!! (όχι οτι εχω αμφιβολία... και καιρός χάλια να είναι θα την βρούμε την άκρη...) δεν τον χάρηκα τον Σπούκη ούτε τον Leo όπως ήθελα!!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Το καλό που σας θέλω!!! (όχι οτι εχω αμφιβολία... και καιρός χάλια να είναι θα την βρούμε την άκρη...) δεν τον χάρηκα τον Σπούκη ούτε τον Leo όπως ήθελα!!!!
Μην ανησυχείς... θα ξαναπάμε. Προσωπικά δεν είχα ξαναπάει σ' αυτό το πάρκο, αλλά είναι πολύ ωραίο, ιδανικό για βόλτα και παιχνίδι σκύλων. Ο Σπούκυ τουλάχιστον το καταχάρηκε. Οπότε θα το κανονίσουμε σίγουρα.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
περάσαμε πράγματι πάρα πολύ ωραία!!
ο καιρός ήταν μια χαρά!δεν είχε ιδιαίτερο κρύο και ούτε έβρεξε!
εκτός απ' το τέλος που φεύγαμε εκείνη την ώρα και απλά ψιχάλιζε..

ας βάλουμε και εμείς λίγες φωτογραφίες!!!

φαίιιιι!!!!

DSC01022..jpgDSC01023..jpg

DSC01025..jpgDSC01045..jpg

Attachments

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ο φιλαράκος με την Ζήβα ρίξανε τρελό παιχνίδι!!! το μικρό με το μπουκάλι όλα τα λεφτά!!!
DSC01042..jpgDSC01048..jpg

τέλος ξεραθήκανε όλα...
DSC01049..jpgDSC01050..JPGDSC01051..JPG

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Πάντως η ουρά του Φιλαράκου δεν παλεύεται με τίποτα !!!!
Εκτός από το μαστίγωμα που φάγαμε, στο τσακ σώσαμε και τους καφέδες από το τραπέζι... :D
Το βραχιόλι όμως δεν το σώσαμε.... ψάχναμε σαν τους χρυσοθήρες να βρούμε τις χάντρες μέσα στο γρασίδι... :D:D:D

Last edited:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ο Φιλαράκος ήταν όλα τα λευτά πολύ καλός και γλυκός και η Ζήβα και εγώ χαρήκαμε που έπαιζε τόσο πολύ και καλά μαζί της. Άντε να ξαναπάμε και αυτη τη φορά να φέρεις Μαρία ένα μακρύ σκοινί για να είναι λίγο ποιο ελευθερος ο φιλαράκος να παίζει. Ο Σαν απτόητος στο "πήδημα" αλλά και ο Λήο και ο Σπούκη του την είπαν μια χαρά. Σιγά σιγά θα το καταλάβει το νόημα. :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης