ΠΙΚ ΝΙΚ / Κυριακή 10 Οκτωβρη

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
θα οργανωθουμε παιδια !
παντως σας λεω αλλος σκυλος κ οι συμβουλες σας με βοηθησαν ηδη πααραα πολυ !
κ μολις σημερα ανακαλυψα ενα παρομοιο παρκο με καφετερια στο νεο κοσμο !
οποτε περπαταμε διπλα μεχρι εκει ,κ εκει ειμαστε πιο ελευθεροι..( οχι εντελως)
τελεια γιατι θα μπορω κ στα ρεπο μου να πηγαινω εκει ,ειναι κ ησυχα κ δεν εχει γατες

δυστυχως δεν μπορω να τον πηγαινω απογευματα- γιατι δεν εχει φως..οποτε μονο ενα ρεπο κ μια κυριακη
κ εγω το χαρηκα παντως που γνωριστηκαμε , ημουν κ εγω ψοφια το βραδυ οχι μονο ο φιλαρακος! :D

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
τα μαυρα σκυλια του forum ειναι παρα πολλα!!
Κουκλι κι ο φιλαρακος!!
να τον χαιρεσαι!!
Χωθηκατε και περπατησατε και στο δασος? εμεις την αλλη φορα πηγαμε μεχρι πανω στα σχολεια με τη Σκαρλετ οταν σας περιμεναμε Διονυση...
Ειναι πολυ ωραια εκει...ειδικα το περπατημα μεχρι το "φουγαρο" και στη καφετερια μου αρεσει πολυ με τα νερα....και για ποτακι ειναι πολυ ωραια εξω το καλοκαιρι...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Όχι δεν το περπατήσαμε γιατί είχαμε τα φαγητά/αναψυκτικά μαζί και έτσι κάτσαμε έξω απο το δάσος, αλλά σε άλλη συνάντηση (χωρίς φαγώσιμα) θα πάμε για περπάτημα προς τα μέσα σίγουρα.

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Χαχα!! Α ρε Διονύση χαζοσκυλομπαμπά!! Αλλά και πώς να μην είσαι με τέτοια σκυλουμπίνια;:p:D

Ωραία τα περάσατε πουλάκια μου ε; Μπράβο!!

Αντε να κανονιστεί κάτι και το ερχόμενο ΣΚ μιας κ θέλω να γνωρίσω κι εγώ τον Φιλαράκο και να ξαναδω τη μαμά του ;)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Χαχα!! Α ρε Διονύση χαζοσκυλομπαμπά!! Αλλά και πώς να μην είσαι με τέτοια σκυλουμπίνια;:p:D

Ωραία τα περάσατε πουλάκια μου ε; Μπράβο!!

Αντε να κανονιστεί κάτι και το ερχόμενο ΣΚ μιας κ θέλω να γνωρίσω κι εγώ τον Φιλαράκο και να ξαναδω τη μαμά του ;)
θα ερθετε για χαζι στην εκθεση αυτο το σ/κ?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Επιτρέπεται να πάρουμε μαζί τα σκυλάκια μας?
νομιζω ναι...ισως ομως να κουραστουν , στρεσαριστουν κλπ. γιατι και τα αλλα (αυτα που συμμετεχουν) θα πρεπει να ειναι προετοιμασμενα για να διαγωνιστουν....
Τελικα κατεληξα στο οτι το να παρεις μαζι σου σκυλι που δεν διαγωνιζεται σε εκθεση μονο για κοινωνικοποιηση δεν ειναι ο,τι καλυτερο...πολλες φορες υπαρχει ενα κλιμα "αγχους" κι εντασης στις εκθεσεις....
νομιζω...

καλα...ειμαστε off εντελως....αν θες ρωτα στο θεμα και αλλους με μεγαλυτερη εμπειρια...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αντε να κανονιστεί κάτι και το ερχόμενο ΣΚ μιας κ θέλω να γνωρίσω κι εγώ τον Φιλαράκο και να ξαναδω τη μαμά του
Το ερχόμενο Σ/Κ έχουμε να πάμε στην έκθεση, άρα για συνάντηση λίγο δύσκολο. Ελάτε αν θέλετε να μας δείτε εκεί.

Επιτρέπεται να πάρουμε μαζί τα σκυλάκια μας?
Εγώ που ρώτησα μου είπαν ότι δεν επιτρέπονται, ήθελα να πάρω και τον Λήο μαζί (τους είπα ότι είναι κουτάβι και δεν θέλω να τον αφήσω σπίτι μόνο) αλλά ίσως να μην τον πάρω γιατί μου είπαν ότι θα πρέπει να τον έχω συνέχεια στο crate αν τον πάρω μαζί.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Το ερχόμενο Σ/Κ έχουμε να πάμε στην έκθεση, άρα για συνάντηση λίγο δύσκολο. Ελάτε αν θέλετε να μας δείτε εκεί.

Εγώ που ρώτησα μου είπαν ότι δεν επιτρέπονται, ήθελα να πάρω και τον Λήο μαζί αλλά ίσως να μην τον πάρω γιατί μου είπαν ότι θα πρέπει να τον έχω συνέχεια στο crate.
καλυτερα ετσι νομιζω...

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Παιδιά και εγώ γύρισα κομμάτια! Φαντάσου να είχα και σκύλο:eyecrazy: Μόλις άφησα τον Φιλαράκο με την Μαρία στο σπίτι, έκλεισα παράθυρα και έβαλα τέρμα το καλοριφέρ στο αμάξι. Καπάκι για μπάνιο (Λήο ευχαριστώ για το δωράκι) :eek: και χουχούλιασμα στο κρεβάτι. Περασα καταπληκτικά με τα σκυλούνια σας!!! και με εσας εννοείτε

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ο Φιλαράκος ήταν όλα τα λευτά πολύ καλός και γλυκός και η Ζήβα και εγώ χαρήκαμε που έπαιζε τόσο πολύ και καλά μαζί της. Άντε να ξαναπάμε και αυτη τη φορά να φέρεις Μαρία ένα μακρύ σκοινί για να είναι λίγο ποιο ελευθερος ο φιλαράκος να παίζει. Ο Σαν απτόητος στο "πήδημα" αλλά και ο Λήο και ο Σπούκη του την είπαν μια χαρά. Σιγά σιγά θα το καταλάβει το νόημα.
:rolleyes::rolleyes:

Παιδιά και εγώ γύρισα κομμάτια! Φαντάσου να είχα και σκύλο:eyecrazy: Μόλις άφησα τον Φιλαράκο με την Μαρία στο σπίτι, έκλεισα παράθυρα και έβαλα τέρμα το καλοριφέρ στο αμάξι. Καπάκι για μπάνιο (Λήο ευχαριστώ για το δωράκι) :eek: και χουχούλιασμα στο κρεβάτι. Περασα καταπληκτικά με τα σκυλούνια σας!!! και με εσας εννοείτε
:D:D:D:D:D:D:D:D

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
τα μαυρα σκυλια του forum ειναι παρα πολλα!!
Κουκλι κι ο φιλαρακος!!
να τον χαιρεσαι!!
μερσιι μαμαζελ :D

ωραια θα ειναι :D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αχ! παιδια μπραβο!!!!!!!!!! η ζηβα εχω σχολιασει ειναι μοντελο....πες το αδυναμια, πες το προκαταληψη αλλα ο Φιλος ειναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!!! και παιζουνε τελεια!! υπαρχει χημεια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.312
Μέλη
20.073
Νεότερο μέλος
Japetus