Τι υστερίες είναι αυτές, ρε παιδιά? Για όνομα του Θεού...
Ο ένας μου σκύλος έχει κάνει 4 θεραπείες με ενέσεις Glucantime...τις οποίες τις βρήκα σε ένα pet shop φίλου μου, 80€ το κουτί..και τις έκανα κάθε μέρα μόνη μου στον σκύλο...
Milteforan έχω κάνει 2 φορές θεραπεία μία στον έναν και μία στον άλλον...
Η σύριγγα μπάινει μεσα στο μπουκάλι...οπότε δεν στάζει ούτε μία σταγόνα...βάζεις τη σύριγγα μέσα στο στόμα του σκύλου...και τέρμα..
Ούτε γάντια φόρεσα...ούτε τίιποτα...και στο χέρι μου έσταξε...και στο πάγκο της κουζίνα έσταξε και δεν έπαθα τίποτα...
Σαφέστατα το Milteforan είναι καλύτερο από τις ενέσεις γιατί δεν επηρεάζει ΚΑΘΟΛΟΥ τα άλλα όργανα...και δεν καταβάλλει τον σκύλο.
Το αν θα υποτροπιάσει ο σκύλος δεν οφέιλεται στο ότι το φάρμακο δεν έκανε καλή δουλειά...εξαρτάται από το αν ο σκύλος θα ξανατσιμπηθεί από σκνίπα...το οποίο συμβάινει.
Για αυτό και δεν πρέπει να σταματάμε τα ζιιλαπούρ ΠΟΤΕ...εφόρου ζωής τα δίνουμε. Ούτε τα ψεκάσματα...
Και το Miltefroan είναι μία θεραπεία που έχει μία συγκεκριμένη διάρκεια...και δίνεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..αλλιώς δεν κάνει δουλειά...
Α, και οι περισσότεροι , μη πω όλοι σχεδόν οι κτηνίατροι έχουν ενέσεις, απλά τις χρεώνουν πανάκριβα. Καλύτερα αν υπάρχει άκρη από Ιταλία η από γνωστό.