ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ GLUCANDIN;

kellysimo

Member
12 Ιανουαρίου 2009
16
0
ν ηρακλειο
ευχαριστω για το ενδιαφερον ακομα ψαχνομαι,ο γιατρος μου δεν εχει πολυ καλα στατιστικα με το μιλτεφοραν για αυτο και ακολουθει την παλια και δοκιμασμενα καλη σχολη(γκλουκανταιμ) εφοσον φυσικα και δεν υπαρχουν προβληματα με τα νεφρα.μου ειπε οτι με μιλτεφοραν ειχε υποτροπες και γιαυτο δισταζει η αποφαση ειναι δικη μας.οταν εχω νεα θα σας ενημερωσω:(:confused: καληνυχτα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.632
11.037
Athens
Παιδιά βοήθεια!

Θα τα πω εν συντομία. Πριν από 3μηνο είχα δώσει για υιοθεσία ένα πιτμπουλ που βρήκα αδέσποτο. Πριν 1,5 μήνα οι εξετάσεις του έδειχναν 1/100 λεισμανίωση και 1/100 ερλιχίωση. Παίρνει ζυλαπουρ και θα επεναλάμβανε με το νέο του ιδιοκτήτη τις εξετάσεις.

Πήγε το παληκάρι και τις έκανε λοιπόν και βγήκε λεισμανίωση 1/1600!!! Σε 1,5 μήνα?
Εν πάσει περιπτώσει, του είπε ο κτηνίατρος να ξεκινήσει ενέσεις Glucantine. Διάβασα τα θέματα Glucantine / Miteforan και να πω την αλήθεια άκρη δεν έβγαλα για το ποιο από τα δύο. Ο κτηνίατρος του είπε να τις ψάξει από Ιταλία κλπ.

Help! Επειδή η θεραπεία πρέπει να αρχίσει άμεσα, έχει κανείς καμιά άκρη για Glucantine απ έξω? Οποιος ξέρει κάτι ας μου στείλει Pm...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.632
11.037
Athens
vrmode τωρα διαβασα το θεμα.αν υπαρχει δεν το εχεις βρει ακομα, εγω σπουδαζω ιταλια μπορω να το βρω αμα θες.
Ευχαριστώ! Βρήκα άκρη... αν παρουσιαστεί πρόβλημα θα σου πω - να σαι καλά!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Τωρα αγχωθηκα και μαλιστα πολυ...
Γιατι αγχωθηκες εσυ ? :D

Μηπως το Glucantime θεραπευε απαξ το καλαζαρ ? Λιγοι εκαναν δυο και τρεις κυκλους ενεσεων Glucantime μεχρι να δουν καλο ? ...αλλοι δεν το ειδαν ποτε κιολας :( Αλλοι κατεληξαν με σκυλο νεφροπαθη ...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τι υστερίες είναι αυτές, ρε παιδιά? Για όνομα του Θεού...
Ο ένας μου σκύλος έχει κάνει 4 θεραπείες με ενέσεις Glucantime...τις οποίες τις βρήκα σε ένα pet shop φίλου μου, 80€ το κουτί..και τις έκανα κάθε μέρα μόνη μου στον σκύλο...
Milteforan έχω κάνει 2 φορές θεραπεία μία στον έναν και μία στον άλλον...
Η σύριγγα μπάινει μεσα στο μπουκάλι...οπότε δεν στάζει ούτε μία σταγόνα...βάζεις τη σύριγγα μέσα στο στόμα του σκύλου...και τέρμα..
Ούτε γάντια φόρεσα...ούτε τίιποτα...και στο χέρι μου έσταξε...και στο πάγκο της κουζίνα έσταξε και δεν έπαθα τίποτα...
Σαφέστατα το Milteforan είναι καλύτερο από τις ενέσεις γιατί δεν επηρεάζει ΚΑΘΟΛΟΥ τα άλλα όργανα...και δεν καταβάλλει τον σκύλο.
Το αν θα υποτροπιάσει ο σκύλος δεν οφέιλεται στο ότι το φάρμακο δεν έκανε καλή δουλειά...εξαρτάται από το αν ο σκύλος θα ξανατσιμπηθεί από σκνίπα...το οποίο συμβάινει.
Για αυτό και δεν πρέπει να σταματάμε τα ζιιλαπούρ ΠΟΤΕ...εφόρου ζωής τα δίνουμε. Ούτε τα ψεκάσματα...
Και το Miltefroan είναι μία θεραπεία που έχει μία συγκεκριμένη διάρκεια...και δίνεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..αλλιώς δεν κάνει δουλειά...
Α, και οι περισσότεροι , μη πω όλοι σχεδόν οι κτηνίατροι έχουν ενέσεις, απλά τις χρεώνουν πανάκριβα. Καλύτερα αν υπάρχει άκρη από Ιταλία η από γνωστό.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Μάλλον δεν πήρες χαμπάρι, ότι οι μισές απαντήσεις σου είναι για παλιά Post ε;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος