ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ

pepi93

Member
30 Ιουνίου 2015
5
1
32
2015-06-22 19.02.20.jpg ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΕΝΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΠΡΗΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.... ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΠΡΗΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ (RIMADYL) AΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.. ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΥΓΡΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟΥ.. ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ... ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ... ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
1ον. Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
2ον. Μην γράφεις κεφαλαία.
3ον και σημαντικότερον, πάρε δεύτερη και τρίτη αν θέλεις ιατρική γνώμη. Τι να σου πει, κάποιος που δεν είναι γιατρός και μάλιστα από μια φωτογραφία;

• Like
Reactions: l.Kyveli and Aslan

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μπας κ εννοουσες δεκα μηνων? Πιο πιθανο το βρισκω...
Απτην φωτο τωρα τι να σου πουμε? Δεν ημαστε κ κτηνιατροι...
παντως εμενα κ στο συγκεκριμενο σημειο για κάλος μου μοιάζει... (κ αμα κοιμαται κιολας σαυτο το μπετο που φαινεται...)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Είμαι καχύποπτη λέτε, που βλέπω ενα μέλος να πρωτοποστάρει σε βιάση για το 10 ετών (!) σκυλί της και να ζητά πληροφορίες ιατρικες, αλλά έκτοτε να μην έχει ξαναμπει?

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Είμαι καχύποπτη λέτε, που βλέπω ενα μέλος να πρωτοποστάρει σε βιάση για το 10 ετών (!) σκυλί της και να ζητά πληροφορίες ιατρικες, αλλά έκτοτε να μην έχει ξαναμπει?
λογικά ξέχασε τον κωδικό λόγω του επείγοντος...

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Μπορεί το πρόβλημα να το έχει εδώ και δέκα χρόνια και να ντρεπεται το πει...

pepi93

Member
30 Ιουνίου 2015
5
1
32
συγνωμη που δεν εχω μπει... δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ συνεχεια... τελικα μου δωσανε πορισμα καρκινου στα κοκκαλα....

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
συγνωμη που δεν εχω μπει... δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ συνεχεια... τελικα μου δωσανε πορισμα καρκινου στα κοκκαλα....
και ποια ειναι η διαδικασία?? τι θα γίνει από εδώ και πέρα? θεραπεύεται?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
καποιες ερωτησεις επειδή δεν ξερω κιολας να μαθαινω...
ο καρκινος στα κοκκαλα εξαφανιζει κομματια?
παρατηρω ένα εκζεμα κοκκινο στο ποδι του αυτό τι είναι από τι προήλθε?
ο ιδιος γιατρος σου είπε ότι πρόκειται περί καρκίνου?
μπορεις να αναρτησεις τις ακτίνες σε φωτο να βλέπουμε κι εμείς πως είναι να μαθαίνουμε?

• Like
Reactions: mareco

pepi93

Member
30 Ιουνίου 2015
5
1
32
τις ακτινες τις εχει ο γιατρος... λειπει απο το κοκκαλο ενα κομματι 3 εκατοστων.... απο οτι μας ειπε τρωγεται το κοκκαλο.... αυτη τη στιγμη ο σκυλος στηριζεται στο λεπτο το κοκκαλο που υπαρχει στο ποδι του.. ο σκυλος ειναι 45 κιλα.... η μονη λυση αν εχει κανει μετασταση ο καρκινος ειναι ακρωτηριασμος.... αλλα το θεμα ειναι οτι επειδη το σκυλι ειναι μεγαλοσωμο και με αρκετα κιλα δεν θα μπορεσει να εχει ισορροπια.... το εκζεμα ειναι απο το πρηξιμο....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ο σκύλος έχει κάποια σκελετική δυσμορφία γενικά?

Θα ξαναρωτήσω, γιατί μπορεί να είναι και η φωτογραφία έτσι, το πόδι του σκύλου είναι λιιιιγο δυσανάλογο με την ηλικία, την φυλή και τα κιλά!

pepi93

Member
30 Ιουνίου 2015
5
1
32
οχι δεν εχει καποιο προβλημα... ειναι κοντινη η φωτογραφια για να φαινεται το πρηξιμο στο ποδι.... στη φωτογραφια ο σκυλος ειναι πριν 1.5 χρονο10551431_735317296506432_511005087322793238_o.jpg

• Like
Reactions: marria-ektwras

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αν τον αδυνατίσεις, ακόμη και με τρία πόδια, έχει ποιοτικότατη ζωή. Τα ζώα δεν είναι σαν εμάς. Ούτε καν, θα καταλάβει ότι κάτι του συνέβη. Θα συνεχίσει την ζωή του, κανονικά. Πριν απ'οτιδήποτε όμως, επιβεβαίωσε την διάγνωση και βρες καλό χειρούργο.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
δηλαδή σου είπε οστεοσάρκωμα ? δεν πονάει ο σκύλος ?
εξήγησε λίγο καλύτερα γιατί έχω μπερδευτεί... είχε χτυπήσει/κατάγματα ο σκύλος στο παρελθόν ? τι έτρωγε μικρός (στον άνθρωπο αυτοί που τρώνε σόγια (Ανατολή) για παράδειγμα έχουν δραματικά μειωμένο ποσοστο, έπαιρνε κάποια φάρμακα ? είναι μόνο σε εκείνο το σημείο ? έκανε όλες τις εξετάσεις για την σωστή διάγνωση και ακτινογραφία θώρακος/βιοψία ? δώσε μία πλήρη εικόνα του τι έχει γίνει και τι συμβουλές έχεις πάρει αν θέλεις.. ρώτησέ τον είναι high grade/επιθετικό ? είναι χαμηλής βαθμίδος ? είναι παραοστικό, δευτεροπαθές ? έχει ασαφή όρια αυτή η καταστροφή του οστού ? τα μαλακά μόρια γύρω-γύρω είναι σαν ''φωτοστέφανο'' ? γενικά τι έχει γύρω-γύρω.. ρώτησέ τα όλα αυτά και αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις και π.μ.. περαστικά

pepi93

Member
30 Ιουνίου 2015
5
1
32
δεν εχει προηγηθει καποιος τραυματισμος..... τα μονα φαρμακα που εχει παρει το σκυλι ειναι για ωτιτιδα πριν απο ενα χρονο αλλιως σε ολη του τη ζωη δεν εχει παρει καθολου φαρμακα... μονο ακτινογραφιες του εχουμε κανει..... τις εχουν δει τρεις γιατροι και μας ειπαν οτι φαινεται οτι ειναι οστεοσαρκωμα γιατι τρωγονται τα κοκκαλα..... αν γνωριζα τοσα πολλα που με ρωτατε δεν θα ζηταγα τη γνωμη σας.... αν ανεβαζα την ακτινογραφια θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει περισσοτερο???