ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

14 Μαρτίου 2014
17
0
Μα μην την αφήνεις να τρέχει ακόμα!
Πολύ προσοχή σε αυτό το κομμάτι, δεν ξέρεις τη ζημιά μπορεί να έχει, μην την αφήνεις να επιδεινώσει την κατάσταση.
για να 8ελει να τρε3ει αρα μπορει ως ενα σημειο ! εννοειται οτι δεν την κουραζω !
απλα μου δειχνει οτι ειναι καλυτερα απο χ8ες ως σημερα. . !

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οκ, και μπαίνεις στο φόρουμ ζητώντας από εμάς τι ακριβώς; Να δούμε στο φλιτζάνι τί έχει ο σκύλος;

Τα λεφτά σε κανέναν δεν περισσεύουν, αυτό δεν είναι λόγος να μην πάμε το σκύλο να τον δει κτηνίατρος και μετά από διάγνωση να δώσει και την κατάλληλη θεραπεία.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Δεν χρειάζεται... Όπως λέει πολύ σωστά και το συλβόσκυλο από πάνω, στα λένε γιατί τους νοιάζει πώς ζει το σκυλάκι σου, όχι γιατί σε ξέρουν προσωπικά ή έχουν όρεξη να τα χώνουν σε όποιον βρίσκουν! Με το που σου είπε η mareco, πολύ ορθά, ότι δεν γράφουμε με κεφαλαία αμέσως να την φας! Μην πω για τα υπόλοιπα...
Τελοσπάντων, το πρόβλημά σου δύσκολα λύνεται από ένα forum. Δυστυχώς, παρ'όλο που δεν παίζουν χρήματα, θα πρέπει να απευθυνθείς και σε άλλον κτηνίατρο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη...
Αν δεν την κουράρει τσάμπα ο γιατρός που βλέπει έως τώρα, δεν αντιλαμβάνομαι πώς παίζει ρόλο το χρηματικό, αφού και πάλι μια επίσκεψη θα την πληρώσει.

14 Μαρτίου 2014
17
0
Δεν χρειάζεται... Όπως λέει πολύ σωστά και το συλβόσκυλο από πάνω, στα λένε γιατί τους νοιάζει πώς ζει το σκυλάκι σου, όχι γιατί σε ξέρουν προσωπικά ή έχουν όρεξη να τα χώνουν σε όποιον βρίσκουν! Με το που σου είπε η mareco, πολύ ορθά, ότι δεν γράφουμε με κεφαλαία αμέσως να την φας! Μην πω για τα υπόλοιπα...
Τελοσπάντων, το πρόβλημά σου δύσκολα λύνεται από ένα forum. Δυστυχώς, παρ'όλο που δεν παίζουν χρήματα, θα πρέπει να απευθυνθείς και σε άλλον κτηνίατρο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη...
ναι .. .κανενα προβλημα με το να μου πουνε την γνωμη τους αλλα οχι να ειρωνευοντε 3ανα λεω !
επισης δν τρωω αν8ρωπους ! απλα δν εχω 3ανα μπει ποτε σε τετοια forum . δν ειχα ιδεα οτι ο κα8ενας μπορει να λεει οτι του κατεβει απλα για να πει κατι του τυπου . . . απορω γιατι περνετε σκυλια εφοσον δν μπορειτε να τα μεγαλωσετε ? συγνωμη ? 3ερει κανεις απ αυτους αν μεγαλωνω εγω σωστα τη σκυλιτσα μου ? δηλαδη ελεος... πριν μιλησουν απλα ας σκεφτουν πως κ τι γινεται ! κ επισης δν εχω σκοπο να μαλωσω με κανεναν ! εδω μπηκα 3ανα λεω για αλλη μια φορα για να παρω μια γνωμη. . ! οκ?

14 Μαρτίου 2014
17
0
Οκ, και μπαίνεις στο φόρουμ ζητώντας από εμάς τι ακριβώς; Να δούμε στο φλιτζάνι τί έχει ο σκύλος;

Τα λεφτά σε κανέναν δεν περισσεύουν, αυτό δεν είναι λόγος να μην πάμε το σκύλο να τον δει κτηνίατρος και μετά από διάγνωση να δώσει και την κατάλληλη θεραπεία.
ζητησα εγω απο εσενα να μου δεις το φλιτζανι ? πραγματικα τι λετε ?
τα σκεφτεστε πολυ ωρα ? τα μηνυματα τα διαβαζετε η κανετε ρεζουμε κ γραφετε οτι να ναι ? μπηκα για μια ΓΝΩΜΗ ! ας μη το 3ανα πω αλλη φορα ! το οτι την πηγα πανω απο 5 φορες το διαβασες? αναρωτιεμαι ! οσοι δν διαβαζετε τα μηνυματα μου μη στελνετε αδικα ! δν 8α λεω τα ιδια κ τα ιδια 10 φορες ! ευχαριστω !

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Εχουν χαλάσει τα κουμπιά του Θ και του Ξ απο το πληκτρολόγιο σου? Μου έχει έρθει ίλιγγος με τα 3 και 8 ..

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
για να 8ελει να τρε3ει αρα μπορει ως ενα σημειο ! εννοειται οτι δεν την κουραζω !
απλα μου δειχνει οτι ειναι καλυτερα απο χ8ες ως σημερα. . !
Να ξέρεις οτι πάρα πολλοί σκύλοι έχουν τεράστια ανοχή στον πόνο. Και εφόσον δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορείς να ξέρεις αν πονάει.
Πρεπει οπωσδηποτε να το ξαναδεις το σκυλι κτηνιατρος

14 Μαρτίου 2014
17
0
Να ξέρεις οτι πάρα πολλοί σκύλοι έχουν τεράστια ανοχή στον πόνο. Και εφόσον δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορείς να ξέρεις αν πονάει.
Πρεπει οπωσδηποτε να το ξαναδεις το σκυλι κτηνιατρος
Μου ειπε οτι 8ελει χρονο να σκεφτει ο συγκεκριμενος γιατρος !
8α την παω την Δευτερα για να μου πει τι 8α κανουμε απο δω κ περα. .

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
δν η3ερα οτι υπαρχουν γραπτει οροι !
καλα πλακα κανεις ? ετσι με βολευει κ ετσι γραφω !
Οχι αλήθεια! Ζαλίστηκα!
Όροι υπάρχουν στους κανονισμούς του φόρουμ αλλά λέει για greeklish οτι απαγορεύονται αν θυμάμαι καλά.

14 Μαρτίου 2014
17
0
Εχουν χαλάσει τα κουμπιά του Θ και του Ξ απο το πληκτρολόγιο σου? Μου έχει έρθει ίλιγγος με τα 3 και 8 ..

Οχι αλήθεια! Ζαλίστηκα!
Όροι υπάρχουν στους κανονισμούς του φόρουμ αλλά λέει για greeklish οτι απαγορεύονται αν θυμάμαι καλά.
καλα εντα3ει δεν νομιζω να με μπλοκαρουν επειδη αντι για Ξ γραφω 3 κ αντι για Θ γραφω 8 !

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
δν η3ερα οτι υπαρχουν γραπτει οροι !
καλα πλακα κανεις ? ετσι με βολευει κ ετσι γραφω ! ;)
Εμφανίστηκαν γραπτοί όροι όταν γραφτηκες στο φόρουμ. Οι οποίοι απαγορευουν τα κεφαλαία, και τις κομμένες λέξεις.

14 Μαρτίου 2014
17
0
Εμφανίστηκαν γραπτοί όροι όταν γραφτηκες στο φόρουμ. Οι οποίοι απαγορευουν τα κεφαλαία, και τις κομμένες λέξεις.
εκανα εγγραφη χ8ες απο το κινητο αρα δεν ειδα τους ορους. .
μπηκα σημερα απο τον υπολογιστη . .
απαγορευουν κεφαλαια ? δν το η3ερα. . . οποτε δν 8α ηταν το 1ο μου μηνυμα με κεφαλαια. . .
και κομμενες λε3εις ? 8εωρω οτι ο κα8ενας γραφει οπως τον βολευει . . ! τελος παντων !

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
ζητησα εγω απο εσενα να μου δεις το φλιτζανι ? πραγματικα τι λετε ?
τα σκεφτεστε πολυ ωρα ? τα μηνυματα τα διαβαζετε η κανετε ρεζουμε κ γραφετε οτι να ναι ? μπηκα για μια ΓΝΩΜΗ ! ας μη το 3ανα πω αλλη φορα ! το οτι την πηγα πανω απο 5 φορες το διαβασες? αναρωτιεμαι ! οσοι δν διαβαζετε τα μηνυματα μου μη στελνετε αδικα ! δν 8α λεω τα ιδια κ τα ιδια 10 φορες ! ευχαριστω !
οι απαντήσεις σου δείχνουν πως μπήκες για να ακούσεις αυτό που εσύ θέλεις να ακούσεις, και μέχρι να γίνει αυτό, ό,τι και να πούμε οι υπόλοιποι θα προσπαθήσεις να ξεκινήσεις καυγά.

Πες μας λοιπόν τι είναι αυτό που θες να ακούσεις και να αυτοεπιβεβαιωθείς, να στο πούμε να ηρεμήσεις.

Και τα μηνύματά σου διαβάζουμε (παρ' όλη τη δυσκολία με τον τρόπο που είναι γραμμένα - κομμένες λέξεις, 3 αντί για ξ, 8 αντί για θ κλπ), και καταννοούμε πλήρως τι λες, και έχουμε δει ήδη αρκετά αντίστοιχα threads.

Το θέμα είναι πως εσύ δείχνεις να μη θέλεις να καταλάβεις.

Θα το κάνω νιανιά λοιπόν :

1. Δεν είμαστε γιατροί, δεν μπορείς να λάβεις 100% έγκυρη επιστημονική άποψη μέσω ενός φόρουμ.

2. Το χρηματικό, όπως είπα και λίγο πριν, δεν θα έπρεπε να τίθεται ως θέμα. Τί να πληρώσεις επίσκεψη στον ένα γιατρό τί στον άλλο (δεν θα έχουν και τόσο τραγική διαφορά στις τιμές τους).

3. Όπως θα έκανες για τον εαυτό σου, ή τους γονείς σου και τους φίλους σου, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρεις και 2η (ίσως και 3η) γνωμάτευση, εφ' όσον μετά από ένα μήνα δεν έχεις πόρισμα συγκεκριμένης ασθένειας - προβλήματος και δεν έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση.

Είπες πιο πάνω το εξής : "απορω γιατι περνετε σκυλια εφοσον δν μπορειτε να τα μεγαλωσετε ? συγνωμη ? 3ερει κανεις απ αυτους αν μεγαλωνω εγω σωστα τη σκυλιτσα μου ? δηλαδη ελεος... πριν μιλησουν απλα ας σκεφτουν πως κ τι γινεται"

Σύγγνωμη που θα το πω, ένα άτομο που μπαίνει σε ένα φόρουμ αναζητώντας ιατρική γνώμη, χωρίς να σκεφτεί από μόνος του το αυτονόητο (περαιτέρω ιατρικές - επαγγελματικές γνωματεύσεις δηλαδή), έχοντας ένα πρόβλημα εδώ και ένα μήνα, λέγοντας πως το σκυλί μένει στην αυλή (που πραγματικά, εγώ προσωπικά, δεν βλέπω κανένα λόγο) και μπαίνει στην επίθεση μετά από μία απάντηση, δεν δίνει και την καλύτερη εντύπωση.

Και αν όντως ήθελες κάποια γνώμη όπως λες, θα έπρεπε να αναλύσεις το πρόβλημα εις βάθος. Κάτι το οποίο δεν έγινε. Ούτε για την ηλικία του σκύλου δεν απάντησες, που μπορεί το άτομο που σε ρώτησε να είχε κάτι στο νου του συσχετιζόμενο με ηλικία.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
χαχα τα τρόλ είχαν και θα έχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου

14 Μαρτίου 2014
17
0
οι απαντήσεις σου δείχνουν πως μπήκες για να ακούσεις αυτό που εσύ θέλεις να ακούσεις, και μέχρι να γίνει αυτό, ό,τι και να πούμε οι υπόλοιποι θα προσπαθήσεις να ξεκινήσεις καυγά.

Πες μας λοιπόν τι είναι αυτό που θες να ακούσεις και να αυτοεπιβεβαιωθείς, να στο πούμε να ηρεμήσεις.

Και τα μηνύματά σου διαβάζουμε (παρ' όλη τη δυσκολία με τον τρόπο που είναι γραμμένα - κομμένες λέξεις, 3 αντί για ξ, 8 αντί για θ κλπ), και καταννοούμε πλήρως τι λες, και έχουμε δει ήδη αρκετά αντίστοιχα threads.

Το θέμα είναι πως εσύ δείχνεις να μη θέλεις να καταλάβεις.

Θα το κάνω νιανιά λοιπόν :

1. Δεν είμαστε γιατροί, δεν μπορείς να λάβεις 100% έγκυρη επιστημονική άποψη μέσω ενός φόρουμ.

2. Το χρηματικό, όπως είπα και λίγο πριν, δεν θα έπρεπε να τίθεται ως θέμα. Τί να πληρώσεις επίσκεψη στον ένα γιατρό τί στον άλλο (δεν θα έχουν και τόσο τραγική διαφορά στις τιμές τους).

3. Όπως θα έκανες για τον εαυτό σου, ή τους γονείς σου και τους φίλους σου, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρεις και 2η (ίσως και 3η) γνωμάτευση, εφ' όσον μετά από ένα μήνα δεν έχεις πόρισμα συγκεκριμένης ασθένειας - προβλήματος και δεν έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση.

Είπες πιο πάνω το εξής : "απορω γιατι περνετε σκυλια εφοσον δν μπορειτε να τα μεγαλωσετε ? συγνωμη ? 3ερει κανεις απ αυτους αν μεγαλωνω εγω σωστα τη σκυλιτσα μου ? δηλαδη ελεος... πριν μιλησουν απλα ας σκεφτουν πως κ τι γινεται"

Σύγγνωμη που θα το πω, ένα άτομο που μπαίνει σε ένα φόρουμ αναζητώντας ιατρική γνώμη, χωρίς να σκεφτεί από μόνος του το αυτονόητο (περαιτέρω ιατρικές - επαγγελματικές γνωματεύσεις δηλαδή), έχοντας ένα πρόβλημα εδώ και ένα μήνα, λέγοντας πως το σκυλί μένει στην αυλή (που πραγματικά, εγώ προσωπικά, δεν βλέπω κανένα λόγο) και μπαίνει στην επίθεση μετά από μία απάντηση, δεν δίνει και την καλύτερη εντύπωση.

Και αν όντως ήθελες κάποια γνώμη όπως λες, θα έπρεπε να αναλύσεις το πρόβλημα εις βάθος. Κάτι το οποίο δεν έγινε. Ούτε για την ηλικία του σκύλου δεν απάντησες, που μπορεί το άτομο που σε ρώτησε να είχε κάτι στο νου του συσχετιζόμενο με ηλικία.
Πραγματικα 8α το πω για χιλιοστη φορα αυτα που γραφω τα διαβαζετε η απαντατε ετσι για να εχετε κατι να πειτε εδω πισω ! ειπα 2 φορες την ηλικια της ... ειπα τη ρατσα της κ τα παντα απο την αρχη για το τι συμπτωματα εχει ! τι το δυσκολο πια ? δν εγινα κατανοητη ? εδω περα εγω δηλαδη μπηκα για να μου πουνε οι λεγομενοι " γιατροι " οπως λες τι να κανω ? ειπα εγω οτι εδω μεσα ειστε γιατροι ? αν ειναι δυνατον .. χαλαρωστε λιγο ! το ειπα 50 φορες μπηκα για μια γνωμη κ πεσατε ολοι μαζι να με φατε ! δηλαδη τι ? εσεις ολοι ειστε οι σωστοι κ εγω η λα8ος ? παμε καλα ? μπηκα στην επι8εση γιατι αντιμετωπισα ειρωνια. . . πραγμα που μαλλον δν μπηκατε καν στη διαδικασια να διαβασετε γιατι οπως λες εδω μεσα μπηκα για να ακουσω αυτο που 8ελω ? εφοσον εσυ με 3ερεις τοσο καλα σαν αν8ρωπο ...για πες μου λιγο ? ποιο ειναι αυτο που 8ελω να ακουσω απο το πρωι ? γιατι κα8ομαι κ απανταω σε ολους. . .με εχετε κολλησει στο τοιχο κ δεν εχω καταλαβει καν το γιατι ? ειπα 50 φορες οτι μπηκα για μια γνωμη . . οχι οπως ειπατε γιατι κ καλα εχω να κανω με γιατρους η. . . να μου πειτε το φλιτζανι για το τι εχει η μικρη ! εντα3ει ?

14 Μαρτίου 2014
17
0
τελος παντων ... ευχαριστω πολυ για το χρονο σας !
κ για τις επι8εσεις κ τις ειρωνιες καποιον !
εννοειται οτι δν εχω σκοπο να 3ανα μπω εδω για κανενα λογο !
γιατι ο κα8ενας λεει οτι 8ελει ως forum ...
κ δν εχω καμια δια8εση ουτε να μαλωνω ουτε να χαλιεμαι για τον εναν κ τον αλλον !
8α επρεπε να απαντατε εφοσον διαβαζετε ολα μου τα μηνυματα ! οχι να λεω 10 φορες τα ιδια κ τα ιδια !κ να μου λετε οτι δν εχω πει κ τιποτα. . . ειπα κ τα συμπτωματα ... κ το τι μου ειπε οτι εχει. . κ το πως την λενε ...τη ρατσα ειναι .. το ονομα της ! αν αυτο εσεις το 8εωρειτε τιποτα ! δν ειναι δικο μου 8εμα ! για μια γνωμη μπηκα κ μου χαλασατε ειλικρινα την δια8εση ! καλο σας μεσημερι !

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Πραγματικα 8α το πω για χιλιοστη φορα αυτα που γραφω τα διαβαζετε η απαντατε ετσι για να εχετε κατι να πειτε εδω πισω ! ειπα 2 φορες την ηλικια της ... ειπα τη ρατσα της κ τα παντα απο την αρχη για το τι συμπτωματα εχει ! τι το δυσκολο πια ? δν εγινα κατανοητη ? εδω περα εγω δηλαδη μπηκα για να μου πουνε οι λεγομενοι " γιατροι " οπως λες τι να κανω ? ειπα εγω οτι εδω μεσα ειστε γιατροι ? αν ειναι δυνατον .. χαλαρωστε λιγο ! το ειπα 50 φορες μπηκα για μια γνωμη κ πεσατε ολοι μαζι να με φατε ! δηλαδη τι ? εσεις ολοι ειστε οι σωστοι κ εγω η λα8ος ? παμε καλα ? μπηκα στην επι8εση γιατι αντιμετωπισα ειρωνια. . . πραγμα που μαλλον δν μπηκατε καν στη διαδικασια να διαβασετε γιατι οπως λες εδω μεσα μπηκα για να ακουσω αυτο που 8ελω ? εφοσον εσυ με 3ερεις τοσο καλα σαν αν8ρωπο ...για πες μου λιγο ? ποιο ειναι αυτο που 8ελω να ακουσω απο το πρωι ? γιατι κα8ομαι κ απανταω σε ολους. . .με εχετε κολλησει στο τοιχο κ δεν εχω καταλαβει καν το γιατι ? ειπα 50 φορες οτι μπηκα για μια γνωμη . . οχι οπως ειπατε γιατι κ καλα εχω να κανω με γιατρους η. . . να μου πειτε το φλιτζανι για το τι εχει η μικρη ! εντα3ει ?
Όχι δεν διαβάζουμε καθόλου. Κανείς από όσους απάντησε. Ούτε έχουμε συναντήσει αντίστοιχα thread ή / και συμπεριφορές στο παρελθόν (άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο)

Για την ακρίβεια, δεν είχαμε τί να κάνουμε Σάββατο μεσημέρι, μαζευτήκαμε όλοι στο ίδιο νετ καφέ, και αποφασίσαμε να επιτεθούμε στον πρώτο που θα έγραφε οτιδήποτε.

Έτσι λοιπόν επιλέξαμε αυτό το thread, με τον τόσο κατανοητό και συνεκτικό λόγο, που δεν μας βγάζει τα μάτια καθόλου, για να δηλώσουμε τα αυτονόητα που αποτελούν τη βάση της κοινής λογικής.

Σόρρυ παιδιά, έπρεπε να αποκαλύψω τη συνωμοσία...

/sarcasm mode off

Αυτό το ποστ είναι ένα παράδειγμα ειρωνίας. Τα προηγούμενα όχι. Αν θέλεις το καταλαβαίνεις και επανεξετάζεις το τί σου απάντησε ο καθένας και γιατί.

Α ! Και για να μη ξεχάσω, ζητάς να "κατανοήσουμε τί λες και γενικότερα τη θέση σου και να μην κατακρίνει κανείς χωρίς να γνωρίζει τί κάνεις και τί άτομο είσαι". Κάτι το οποίο προφανώς και δεν μπήκες στο κόπο να κάνεις και εσύ για τους συνομιλητές σου. Κατακρίνεις τις απαντήσεις που εσύ θεωρείς πως κατακρίνουν το ποστ σου (ενώ στην ουσία δεν το κάνουν), ενώ στην ουσία αν κάτι είναι κατακριτέο (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα) είναι η στάση και επιθετικότητά σου.

Στο κυρίως "πιάτο" και πάλι λοιπόν, πάρε παραπάνω ιατρικές γνώμες για το καλό της σκυλίτσας σου.

ΥΓ : Εξακολουθούμε να θέλουμε φωτογραφίες. Μπορείς να κάνεις account σε site για hosting φωτογραφιών (πχ imageshack κλπ), και να τις παραθέσεις σε λινκ.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Για την ακρίβεια, δεν είχαμε τί να κάνουμε Σάββατο μεσημέρι, μαζευτήκαμε όλοι στο ίδιο νετ καφέ, και αποφασίσαμε να επιτεθούμε στον πρώτο που θα έγραφε οτιδήποτε.
Αναρωτιέμαι, κάποιες φορές, πόσο απέχει αυτό από την αλήθεια;

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Παιδιά, ήμαρτον!! Διάβασα τώρα το thread και τα πήρα!! Ο,τι και να συνέβη,δεν υποδέχονται έτσι μία καινούργια φίλη. Μην λησμονείτε,ότι για εκείνη είναι "σκοτάδι" η πρώτη επαφή εδώ μέσα και οι απαντήσεις της αντανακλαστικές. Ας της δίναμε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί και θα της λέγαμε και για τα κεφαλαία και για το 3 και θ. Δεν είμαστε "αγγλική λέσχη για σνομπ", να εξετάσουμε αν κατέχει πρωτίστως όλο το κατεβατό των κανονισμών.Και αν δόθηκαν ορισμένες απαντήσεις, με πολλά ανεπίτρεπτα για μένα σχόλια. Φυσικά δεν συμφωνήσαμε,να τα βάλουμε με τον πρώτο που θα μπεί στο φόρουμ. Το έκανε όμως ένας ένας ξεχωριστά!!
Εγω γιά την πάρτη μου,ζητώ συγγνώμη!