Πάει στο διπλανό οικόπεδο για παιχνίδι


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
ρε παιδες θελετε να μου δωσετε καμια ιδεα για το πως θα κοψω απο τον κουταβι ου το να πηγαινει στο διπλανο οικοπεδο?να πω οτι διπλα εχει μια σκυλιτσα 1 χρονου,στειρωμενη,με την οποια παει και παιζει.σκεφτηκα οταν ειναι να τον αφησω για παιχνιδι να παιρνω την σκυλιτσα σε εμενα και να μην πηγαινω εγω διπλα.αλλα δεν ξερω...καμια αλλη ιδεα?
 




lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
βασικα ,η σκυλιτσα επειδη χωραει απο τα δικα μας καγγελα,περνουσε συνεχεια για να καταφερνει στη συνεχεια να βγαινει εξω και μαλιστα πριν μια βδομαδα την ειδε και ο δικος μου και βγηκαν παρεα για καφεδακι.και ας μην εφταιγε αυτος τα ακουσε για τα καλα που εφυγε εξω απο το σπιτι.ε τελος παντων περνωντας συνεχεια απο ενα σημειο ,ξυλωσε καπως τα καγκελα και ετσι μεχρι να τα κλεισω ,εφευγε διπλα και ο δικος μου...το αντιμετωπησα τωρα ,απλα θελω να του βγαλω και την ιδεα.οχι απλα να τον εμποδιζω να περναει.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η ιδέα θα του βγει όπως του μπήκε! Εάν διορθώσεις την περίφραξη σου δεν θα μπορεί να βγει, όποτε θα του φύγει και η ιδέα! ;)

Το κουτάβι εκτός σπιτιού κινδυνεύει από κλοπή, διερχόμενα αυτοκίνητα, φόλες κτλ
Διόρθωσε τα κάγκελα σου και βαλε πλαστικό πλέγμα ή καλαμωτή για να εμποδίσεις το σκύλο σου να βγαίνει έξω και τ' άλλα σκυλιά να μπαίνουν μέσα.
 
Last edited:






lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
απλα τον βλεπω οτι ψιλοψαχνει τρυπα να χωθει.σαν να μην του πολυεφυγε απο το μυαλο.βεβαια τελευταια ηρεμησα γιατι τελειωσαν οι διακοπες των διπλανων και εφυγαν αλλα ...μπορει το σκ να ξαναερθουν.ευχαρηστω ξανα παιδια!
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU