Πάμπλο

Konstantina93

Member
13 Ιουνίου 2016
14
21
Πάντως όσες φορές έχει έρθει η φιλοζωική να τον πάρει στις αρχές κυρίως για εμβόλια και εξετάσεις το έβαζε σε box και καθόταν ήσυχο και έμπαινε και μόνο του χωρίς βοήθεια, σε αντίθεση με το σκύλι που στείλαμε Γερμανία που για να μπει μέσα το σηκώσαμε τρεις (ήταν και γομαράκι).

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
καντο αναγκαστικα τουλάχιστον 2-3 φορες,
βρες τις μερες να είναι καποιος εκει να δει πως είναι μεσα.
να μπει και να βγει ο ανθρωπος αρκετες φορες εκεινη τη μερα (να μη φευγει απλα να καθεται απεξω) να ακουσει τι κανει όταν μεινει μονος.να μεινει το βραδυ...
αχ είναι δυσκολα πραγματα αυτά...
βρειτε καποιες μερες (δεν είναι ευκολο το ξερω) και αυτές τις μερες δοκιμαστε τα όλα...

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Καλά μιλάμε για ΤΟΝ φάτσα!!! Καταρχάς ένα τεράστιο μπράβο που τον παίρνεις μαζί σου όταν τόσοι και τόσοι τα παρατάνει, όπως ανέφερε και η @mareco . Τώρα θα συμφωνήσω και εγώ στην σταδιακή προσαρμογή μέσα σε σπίτι και σε box από τώρα για να μην του πέσουν ξαφνικά όλα μαζί. Στο box όχι μόνο να το μυρίσει αλλά και να μπει χωρίς να φοβάται και να μείνει μέσα για λίγο (edit: τώρα είδα ότι έγραψες ότι έχει μπει ήδη χωρίς πρόβλημα).

Δεν θα τα έκανα τόσο τραγικά τα πράγματα. Μικρός είναι ακόμα, σας ξέρει, σας εμπιστεύεται, από τη στιγμή που δεν φεύγει σας αγαπάει. Πιστεύω ότι μια χαρά θα συνηθίσει στο σπίτι, στην καλοπέραση και στο να τον κακομαθαίνετε, απλά δεν θα έβλαπτε αν αρχίζατε λίγο από τώρα.

Χαίρομαι που μαθαίνω ότι η Αγγλία έχει σηκώσει την καραντίνα.

• Like
Reactions: Konstantina93

Konstantina93

Member
13 Ιουνίου 2016
14
21
καντο αναγκαστικα τουλάχιστον 2-3 φορες,
βρες τις μερες να είναι καποιος εκει να δει πως είναι μεσα.
να μπει και να βγει ο ανθρωπος αρκετες φορες εκεινη τη μερα (να μη φευγει απλα να καθεται απεξω) να ακουσει τι κανει όταν μεινει μονος.να μεινει το βραδυ...
αχ είναι δυσκολα πραγματα αυτά...
βρειτε καποιες μερες (δεν είναι ευκολο το ξερω) και αυτές τις μερες δοκιμαστε τα όλα...
Ναι έτσι λέμε να το κάνουμε.. Όταν θα είναι κάποιες μέρες κάποιος σπίτι συνέχεια θα το δοκιμάσουμε για να δούμε πως θα τα πάει αν και σε περίπτωση που δούμε ότι δεν μπορεί μέσα σε σπίτι δεν θα αλλάξει κάτι για εμάς. Εμείς το αποφασίσαμε να το πάρουμε και όπως και να έχει θα το πάρουμε. Δεν μας πειράζει να δυσκολευτούμε με την προσαρμογή του και εν τέλη αν μια στις χίλιες δεν μπορεί μέσα θα έχουμε αυλή που θεωρώ ότι από την πυλωτή της οικοδομής θα είναι καλύτερη η αυλή του σπιτιού. Βέβαια μιλάμε για την τελευταία τον περιπτώσεων καθώς εγώ το σκυλί το θέλω μέσα μαζί μου και όχι έξω μόνο του.

• Like
Reactions: noni_papa

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Ναι έτσι λέμε να το κάνουμε.. Όταν θα είναι κάποιες μέρες κάποιος σπίτι συνέχεια θα το δοκιμάσουμε για να δούμε πως θα τα πάει αν και σε περίπτωση που δούμε ότι δεν μπορεί μέσα σε σπίτι δεν θα αλλάξει κάτι για εμάς. Εμείς το αποφασίσαμε να το πάρουμε και όπως και να έχει θα το πάρουμε. Δεν μας πειράζει να δυσκολευτούμε με την προσαρμογή του και εν τέλη αν μια στις χίλιες δεν μπορεί μέσα θα έχουμε αυλή που θεωρώ ότι από την πυλωτή της οικοδομής θα είναι καλύτερη η αυλή του σπιτιού. Βέβαια μιλάμε για την τελευταία τον περιπτώσεων καθώς εγώ το σκυλί το θέλω μέσα μαζί μου και όχι έξω μόνο του.
κοιτα το να δοκιμασεις για μεσα στο σπιτι είναι κατι που δουλευεται γενικα.
καλο είναι να το δοκιμασετε από τωρα όπως ειπαμε .όλα μαζι και ολοι μεσα και μονος του μεσα λιγο και συνεχως κτλ..απλα να εχει μια ιδεα.
αλλα δοκιμαστε και το κλουβι..
θα του βγουν πολλα μαζεμένα και γρηγορα και πρεπει να παρει οσο μπορει περισσοτερες εμπειριες από τετοια τωρα...

Konstantina93

Member
13 Ιουνίου 2016
14
21
κοιτα το να δοκιμασεις για μεσα στο σπιτι είναι κατι που δουλευεται γενικα.
καλο είναι να το δοκιμασετε από τωρα όπως ειπαμε .όλα μαζι και ολοι μεσα και μονος του μεσα λιγο και συνεχως κτλ..απλα να εχει μια ιδεα.
αλλα δοκιμαστε και το κλουβι..
θα του βγουν πολλα μαζεμένα και γρηγορα και πρεπει να παρει οσο μπορει περισσοτερες εμπειριες από τετοια τωρα...
Όποτε βολεύουν τα ωράρια με την δουλεία θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να το βάζουν και μέσα.. Απλά είναι και το θέμα με τα αλλά γιατι θα ζηλεύουν που αυτός θα μπαίνει ενώ εκείνα όχι. Αυτο μας ανησυχεί κάπως παρόλο που είναι αχώριστοι και τα πάνε τέλεια μεταξύ τους..

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
Όποτε βολεύουν τα ωράρια με την δουλεία θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να το βάζουν και μέσα.. Απλά είναι και το θέμα με τα αλλά γιατι θα ζηλεύουν που αυτός θα μπαίνει ενώ εκείνα όχι. Αυτο μας ανησυχεί κάπως παρόλο που είναι αχώριστοι και τα πάνε τέλεια μεταξύ τους..
ζηλέυουν που δε θα μπαινουν στο μποξ????χαχαχα γαματο.
δε πειραζει ας ζηλευουν .για εκεινη την ωρα βαλτε τα σε ένα δωματιο , στη βεραντα καπου αλλου.

Konstantina93

Member
13 Ιουνίου 2016
14
21
ζηλέυουν που δε θα μπαινουν στο μποξ????χαχαχα γαματο.
δε πειραζει ας ζηλευουν .για εκεινη την ωρα βαλτε τα σε ένα δωματιο , στη βεραντα καπου αλλου.
χαχαχαχα όχι για το σπίτι μιλούσα εγώ! όσο για το box είναι τόσο χαζά που μπορεί και να ζηλέψουν! του τύπου γιατί τώρα αυτός έχει τέτοιο σπίτι καινούργιο ενώ εμείς όχι :LOL:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Διαβατηριο με ημερομηνια αντιλυσσικου τουλαχιστον 1 μηνα πριν ταξιδεψετε,
καταχωρηση του τσιπ στο Υπουργειο Αναπτυξης στο ονομα σου
και καλο σας ταξιδι!
Α ρε Παμπλο, Λονδρεζος θα γινεις! :)

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
χαχαχαχα όχι για το σπίτι μιλούσα εγώ! όσο για το box είναι τόσο χαζά που μπορεί και να ζηλέψουν! του τύπου γιατί τώρα αυτός έχει τέτοιο σπίτι καινούργιο ενώ εμείς όχι :LOL:
αν ζηλεψουν και το μποξ τοτε θα εχεις κανει σουπερ δουλεια γιατι μετα θα μαθουν και αυτά να μπαινουν και θα χαιρονται.

Konstantina93

Member
13 Ιουνίου 2016
14
21
Διαβατηριο με ημερομηνια αντιλυσσικου τουλαχιστον 1 μηνα πριν ταξιδεψετε,
καταχωρηση του τσιπ στο Υπουργειο Αναπτυξης στο ονομα σου
και καλο σας ταξιδι!
Α ρε Παμπλο, Λονδρεζος θα γινεις! :)
Ευχαριστώ για τα info, θα αρχίσουμε να τα συζητάμε και με τον κτηνίατρο για να δούμε τι και πως. Μπορεις και Αμερικάνος σε λίγα χρόνια :p

αν ζηλεψουν και το μποξ τοτε θα εχεις κανει σουπερ δουλεια γιατι μετα θα μαθουν και αυτά να μπαινουν και θα χαιρονται.
δεν έχεις άδικο! θα είναι και πιο εύκολο ααααν λέμε τώρα τα υιοθετήση κανένας..
Πάρτε και μια φωτό με την χαζοχαρούμενη και ζηλιάρα ενίοτε παρέα του!
Είναι ελλιπής βέβαια κατά ένα σκύλο ο οποίος μας επισκέπτεται όποτε θυμηθεί και τα ξεσηκώνει όλα με τις τρέλες του.
12755182_10208261081984866_1311925508_o.jpg

• Like
Reactions: spyv

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
βασικα να σου πω ότι μαλλον δε θα ζηλεψει κανενα.
αν εχουν μαθει εξω δε μπορουν να σκεφτουν το διαφορετικο αν δεν το μαθουν.
ο πισω είναι γερακος ε?
ο μαλλιαρος ξανθομπαπουρας??

Konstantina93

Member
13 Ιουνίου 2016
14
21
βασικα να σου πω ότι μαλλον δε θα ζηλεψει κανενα.
αν εχουν μαθει εξω δε μπορουν να σκεφτουν το διαφορετικο αν δεν το μαθουν.
ο πισω είναι γερακος ε?
ο μαλλιαρος ξανθομπαπουρας??
Oτι πάει να κάνει ο Πάμπλο θέλουν και αυτοί όσο χαζό και αν είναι για αυτό και το είπα..
Ο πίσω είναι ο Μονόφθαλμος ο οποίος όπως σωστά υπέθεσες είναι 8-9 χρονών πλέον και ο μπροστά είναι ένα γκριφόν ο Καφετούλης ο οποίος είναι δεν είναι 2 χρονών.

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
κοιτα σε μια αγεληοτι παει ν ακανει ο πρωτος που εχει σχεση με ανθρωποθα θελουν και όλα...ετσι πανε αυτά.
μακαρι να μπουν στο σπιτι και τα αλλα...και ασε τα πεθερικα να φωναζουν.

Konstantina93

Member
13 Ιουνίου 2016
14
21
κοιτα σε μια αγεληοτι παει ν ακανει ο πρωτος που εχει σχεση με ανθρωποθα θελουν και όλα...ετσι πανε αυτά.
μακαρι να μπουν στο σπιτι και τα αλλα...και ασε τα πεθερικα να φωναζουν.
χαχαχα ασε! εγω λέω μακάρι να βρεθεί ένα καλό σπίτι για αυτά (όχι των πεθερικών)! Ο πεθερός μου έχει τόσο τρέλα που αν μπορούσε όλα μέσα μαζί του θα τα είχε.. Να φανταστείς ότι όποτε γαυγίζει έστω και στιγμιαία σκυλί από έξω το βράδυ θα κατέβει βολίδα και ας ειναι στο 10ο όνειρο. Έχει ξενυχτίσει άπειρες φορές στην πυλωτή μέχρι και 5 - 6 το πρωί επείδη τα σκυλιά ήταν ανήσυχα ή επειδή τριγύριζαν άλλα στην γειτονία.

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
χαχαχα ασε! εγω λέω μακάρι να βρεθεί ένα καλό σπίτι για αυτά (όχι των πεθερικών)! Ο πεθερός μου έχει τόσο τρέλα που αν μπορούσε όλα μέσα μαζί του θα τα είχε.. Να φανταστείς ότι όποτε γαυγίζει έστω και στιγμιαία σκυλί από έξω το βράδυ θα κατέβει βολίδα και ας ειναι στο 10ο όνειρο. Έχει ξενυχτίσει άπειρες φορές στην πυλωτή μέχρι και 5 - 6 το πρωί επείδη τα σκυλιά ήταν ανήσυχα ή επειδή τριγύριζαν άλλα στην γειτονία.
Πολλες φορες ετσι είναι και καλυτερα.
αν το μεγαλο πχ εχει μαθει ετσι που ετσι εχει μαθει είναι καλυτερα να συνεχισει ετσι και να ξερει ότι εχει φαι - νερο και μια πυλωτη..

Konstantina93

Member
13 Ιουνίου 2016
14
21
Πολλες φορες ετσι είναι και καλυτερα.
αν το μεγαλο πχ εχει μαθει ετσι που ετσι εχει μαθει είναι καλυτερα να συνεχισει ετσι και να ξερει ότι εχει φαι - νερο και μια πυλωτη..
καλά εννοείτε ότι αν είναι να πάει σε ένα σπίτι που δεν θα μπορούν να του προσφέρουν κάτι καλύτερο για αυτόν ή που δεν μπορεί να συνηθίσει ας μείνει και εκεί. Εξάλλου νομίζω ότι έχουν την καλύτερη φροντίδα και παρέα που θα μπορούσε να έχει οποιοδήποτε αδέσποτο σήμερα. Αν και πολύ καλομαθημένα για αδέσποτα είναι η αλήθεια. Ότι θέλουν αυτά τον κάνουν τον πεθερό. Εδώ λίγο να ακούσει κάποιο να βήχει ή να νιώθει κάπως εξουθενωμένο κατευθείαν στο γιατρό μαζί με τα άλλα.. Μην έχει κάτι το ένα και κόλλησε και τα άλλα βλέπεις..

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
καλά εννοείτε ότι αν είναι να πάει σε ένα σπίτι που δεν θα μπορούν να του προσφέρουν κάτι καλύτερο για αυτόν ή που δεν μπορεί να συνηθίσει ας μείνει και εκεί. Εξάλλου νομίζω ότι έχουν την καλύτερη φροντίδα και παρέα που θα μπορούσε να έχει οποιοδήποτε αδέσποτο σήμερα. Αν και πολύ καλομαθημένα για αδέσποτα είναι η αλήθεια. Ότι θέλουν αυτά τον κάνουν τον πεθερό. Εδώ λίγο να ακούσει κάποιο να βήχει ή να νιώθει κάπως εξουθενωμένο κατευθείαν στο γιατρό μαζί με τα άλλα.. Μην έχει κάτι το ένα και κόλλησε και τα άλλα βλέπεις..
μια χαρα ειναι (δεδομενης της κατάστασης)
μπραβο και σε σας και στο πεθερο λοιπον.

• Like
Reactions: Konstantina93