Πάτρα

nataliapik

Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
7
0
γεια σε ολουσ..ειμαι νεο μελος εδω και εχω ενα γαλλακι 4,5 μηνων..ειμαι στην πατρα φοιτητρια..ειναι κανεις εδω να πηγαινουμε βολτες??

Last edited:

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
Καλωσορισες!
Εχω και εγω ενα γαλλακι την Ευα ειναι 4 μηνων!!! Θα χαρουμε να τα πουμε και απο κοντα! Εχουμε στο facebook ενα γκρουπακι για να βρουμε κ αλλα γαλλακια κανε add εδω...
Μαζευομαστε συνηθως Κυριακες μεσημερακι 12, με γαλλακια και αλλα σκυλακια φιλων σε ενα ομορφο φραγμενο παρκακι με γκαζον και παιζουμε...Θα σου στειλω Pm λεπτομερειες!!!!

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Γειά σας παίδια Πατρινόπουλα!
Τώρα το είδα!
Εμένα έχει το αμόρε έναν γαλλάκο απλά είναι άσχετος από ίντερνετ και τον εκπροσωπώ εγώ στο νετ!:p
Να ερθουμε κι εμείς??????????????????????

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
:):):):):)greedy μου φαίνεται θα σας αφήσω με τα γαλλάκια και θα πάρω τον σκύλο σου να πάω για καφέ:cool:(χιουμοράκι)
Χαίρομαι που θα δω παιδιά και σκυλιά του φόρουμ από κοντά!!!!!!!!!!!!!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
η θα σε παει ο σκυλος μου για καφε .....:D
Για τετοιες συναντησεις εχω το κοκονακι η το σταφακι.

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
ΑΑΑΑΑ και σταφάκι!!!Θα είμαστε και αδέρφια σε λίγο καιρό δλδ:D(περιμένω εγω ακόμη).
Έλα κι εσύ Chilli....θα έχουμε πολλά να πούμε αφού μάλλον έχουμε και την ίδια καταγωγή(εάν είσαι από Ναύπακτο)!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ποιο Ροτ καλέ? Ετοιμαστείτε να μαζεύετε πτώματα. Aν δν βρέχει ο θεός με τον θεό πάλι, θα σας έρθουμε κ μεις ;)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Δν το λέω γι'αυτό. Το λέω γτ η δική μου έχει το ρεκόρ τρεξίματος/σφαίρα σε ομόκεντρους κύκλους... :D Θα τα εξαντλήσει όλα!

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Καλημερα ... λογω της ωρας..
Σας πειραζει να ερθω και εγω?? χωρισ σκυλακι??
Θα περναγε καλα η μαγια...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.