Πέθανε κανισάκι 3 μηνών

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Το ότι κάποιος είναι εγγεγραμένος στον ΚΟΕ δεν πιστοποιεί και την ποιότητα του σαν εκτροφέα πάντως,
αυτό το κρίνουμε εμείς.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό κ πρέπει να το προσέχουμε ΟΛΟΙ μας όταν κάνουμε την έρευνά μας!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
ΑΑΑΑ..... και στο τέλος με έβρισε....
Μάλλον γιατί έχει χεσμεν... την φωλιά της,συγγνωμη και για την λέξη αλλά ειναι και φως φανάρι!!!

Last edited by a moderator:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Λυπαμαι πολυ και εγω για τον απροσμενο θανατο που ειχε το κουταβακι. Επιβεβαιωνται και σε αυτη την περιπτωση αυτα που φωναζουν πολλοι εδω μεσα οσον αφορα την αγορα σκυλου και το ποιος ειναι ο σωστος τροπος...
Για σενα(αλλα και για ολους), ειναι μια εμπειρια και μαθημα για την επομενη φορα. Μακαρι να μην γινοταν ετσι, αλλα...

maria86

Member
17 Νοεμβρίου 2010
23
0
Εννοείται ότι δεν έκοψε απόδειξη....

Το σκύλο τον πήρα έπειτα από πολύ ψάξιμο στο internet και αυτή ήταν η μονη εκτροφέας για κανισακια.
Αν ψάξετε και τώρα σε sites με αγγελίες θα δείτε ότι είναι η μόνη....πάρτε τηλ να δείτε τι θα σας πει....
και μάλιστα΄κοκορεύεται ότι είναι από γονεις πρωταθλητές και με όλα τους τα χαρτιά.
αααα....παρουσιάζεται με 4 διαφορετικά νούμερα τηλεφώνου.

Το ονομα της είναι Νικη, περιοχη Καλυβια & Γλυφαδα , www.famouspuppies.gr ( το site δεν λειτουργει)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
maria86 αν θες απάντησε λίγο στην τελευταία μου ερώτηση.

Τον συγκεκριμένο κτηνίατρο τον βρήκες μόνη σου ή σε παρέπεμψε η "εκτροφέας";;

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ξαναπές το!!! Χάλια η κατάστασή όπως και να την πιάσεις!!!
Έχει ξαναγίνει αναφορά σε αυτήν την "εκτροφέα" ;;
Κάτι μου θυμίζει το famouspuppies αλλά δεν είμαι και σίγουρη!

maria86

Member
17 Νοεμβρίου 2010
23
0
Μπορείς να το δημοσιεύσεις.
Ίσως γλυτώσεις και κάποιους μελλοντικούς κατόχους σκύλων από εκεί, από την θλίψη που νιώθεις εσύ τώρα :(

Τον συγκεκριμένο κτηνίατρο τον βρήκες μόνη σου ή σε παρέπεμψε η "εκτροφέας";;
Το συμβάν της δυσπνοιας το έπαθε Κυριακη.... αρα κτηνιατρο βρηκα πολυ δύσκολα. Η γιατρος φαινόταν πολύ καλή και δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη... φάνηκε από το βλέμμα της...τα χασε...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Άρα την βρήκες μόνη σου;

Απλώς ρωτάω γιατί έχουμε ακούσει πολλές εμπειρίες από κτηνιατρούς σε συνεργασία με πετ σοπς που αποκρύβουν τις ασθένεις των σκύλων κλπ

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έχει ξαναγίνει αναφορά σε αυτήν την "εκτροφέα" ;;
Κάτι μου θυμίζει το famouspuppies αλλά δεν είμαι και σίγουρη!
Δεν θυμάμαι κάτι... απλά ΟΚ μιλάμε και παραπέμπουμε στον ΚΟΕ και από εκεί άκρη δεν βρίσκεις τελικά!!!!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Το συμβάν της δυσπνοιας το έπαθε Κυριακη.... αρα κτηνιατρο βρηκα πολυ δύσκολα. Η γιατρος φαινόταν πολύ καλή και δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη... φάνηκε από το βλέμμα της...τα χασε...
Εντάξει αφού δεν πήγες σε δικό της κτηνίατρο πάλι καλα!!Όπως βλέπεις την κυρία την γνωρίζουν στο forum!!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Έχεις απόλυτο δίκιο Έλλη, δυστυχώς ούτε από εκεί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος..
Πολύ κρίμα, τι να πω..

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κατσαριδα δεν θα αγοραζα οχι σκυλο.!!!!
Πηραν καποια καλα σκυλια και ειπαν να ξεκινησουν εκτροφη αγνοωντας βασικα πραγματα.Δεν ξερουν ουτε ποιο σκυλι εχει παει με ποιο.
Οτι κατσει και οπως κατσει.
Λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σου,και μεγαλοκαρδια να ειχε σιγα μην το γνωριζαν.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα