Πέτρα στα δόντια


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
49
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εχεις δίκιο...αλλα δεν είναι επικίνδυνο 1 φορά στα 2, 3 χρόνια να κάνει ολική νάρκωση ;;;;;
Καλά δεν θα κάνεις και κάθε δύο χρόνια, με τα προϊόντα που κυκλοφορούν καθυστερείς την επαναδημιουργία και δεν είναι σε όλα τα σκυλιά το ίδιο. Σαν στους ανθρώπους είναι κάποια που από τη φύση τους έχουν κακής πάστας δόντια.
Καθαρισμό άλλωστε κάνεις όταν το πρόβλημα είναι μεγάλο, δεν πας για λίγη κιτρινίλα για καθαρισμό, δεν πάει να διαφημίσει οδοντόκρεμα :D:D:D
 
  • Like
Reactions: Zoe_luna


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Οι τυχόν παρενέργειες από μία νάρκωση, δεν μετράνε αθροιστικά, στην ζωή ενός οργανισμού. Μία παρενέργεια από εκείνη την νάρκωση + μισή παρενέργεια από την άλλη = μιάμιση συνολικά παρενέργεια. Εχει το ρίσκο της, ειδικά αν ο οργανισμός είναι γενικά ή ειδικά ευπαθής, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται ο νούμερο ένα, κίνδυνος. Οι συνέπειες όσων παρεμβάσεων ίσως αποφεύγουμε, στην σκέψη της νάρκωσης, μπορεί να είναι ακόμη και μοιραίες.

Εγώ δίνω μεγάλα μοσχαρίσια κόκκαλα, ζεματισμένα για κανά 5λεπτο. Κάνουν θαύματα!
 
  • Like
Reactions: Hammer


loukoumas

Active Member
22 Μαρτίου 2017
25
1
31
Καλησπέρα, o σκύλος μου έχει πέτρα στο ένα του δόντι που κουνιέται αλλά δεν φεύγει με τίποτα. Ήθελα να ρωτήσω αν η αναισθησία που τους κάνουν για άλλους λόγους πχ να βγάλουν χόρτα από τη μύτη τους, που είναι ενδοφλέβια με αντίδοτο για να ξυπνήσουν , είναι η ολική αναισθησία που θα έκαναν σε ένα καθαρισμό δοντιών ή ένα χειρουργείο ή κάτι πιο ελαφρύ; γιατί δεν έχω καταλάβει . Μήπως ξέρετε;
 


p__nat

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2019
278
754
Στην δική μου, που την πήγα πρόσφατα, για αφαίρεση των διπλών κυνόδοντων, της έκανε την επέμβαση με μέθη. Και σε μελλοντικό καθαρισμό, πάλι με μέθη μου είπε θα τον κάνει... Ελπίζω, άμα καταφέρουμε να προλάβουμε να βουρτσίσουμε λίγο τα δόντια, πριν καταπιούμε την οδοντόκρεμα, να τον αποφύγουμε πάντως!!
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981