Παγκ

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
η 2η επιλογη που ειναι μικρη η πιθανοτητα ειναι ενα γαλλικο μπουλντογκ. Αυτα μαδανε το ιδιο με τα παγκ? Εχουν ιδιο χαρακτηρα? Παρακαλω οποιος ξερι να με βοηθησει γιατι δεν εχω ψαξει πολυ το θεμα γαλλικο μπουλντογκ...
Καλησπέρα αμα θες διάβασε λιγο

http://www.dogforum.gr/v3/ομάδα.9.f.c.i-36/γαλλικό.μπουλντόγκ.γιατί.να.μην.το.πάρω-23681/

geraw

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2013
49
3
Oκ ακυρο το γαλλικο μπουλντογκ! :p το παγκ εχει λιγοτερα θεματα υγειας οποτε παγκ και ας μαδαει

D

Deleted member 14614

Guest
Να σε ρωτήσω κάτι? Επειδή, με βάση το αρχικό σου post, αυτό κυρίως που σε ενδιαφέρει είναι ένα μικρόσωμο σκυλί με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, γιατί δεν κοιτάς και κανένα σκυλάκι από καταφύγια/φιλοζωικές? Εκτός κι αν θες αποκλειστικά παγκ, οπότε άκυρο.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Oκ ακυρο το γαλλικο μπουλντογκ! :p το παγκ εχει λιγοτερα θεματα υγειας οποτε παγκ και ας μαδαει
Το γαλλικο πλεονεκτεί σαφως στο μαδημα σε σχεση με το παγκ. Το παγκ εχει παρομοια προβλήματα υγείας με το Γαλλικο. Το άρθρο που διαβασες προσωπικα το βρίσκω υπερβολικο σε πολλά. Για να μη βρεθεις μπροστα σε δυσαρεστες και δαπανηρες εκπλήξεις σου τονίζω και παλι την αναγκαιότητα αγοράς απο τσεκαρισμενο με πολλά κρας τεστ εκτροφέα . Εαν ακολουθησεις αυτη την οδό, και προσεξεις ορισμενα ζητηματα που εχουν να κανουν με την θερμοκρασία θα αποκτησεις και θα ζησεις για πολλά χρόνια με εναν αφοσιωμένο μέχρι την τελευταια του πνοη φίλο, που ζηταει ελαχιστα , είναι σιωπηλος,τρυφερος, αστείος ,δε θέλει πολύ ασκηση, θέλει μόνο στοργη και αγαπη.

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Και εγω θεωρω λιγο υπερβολικο το αρθρο...καθε ρατσα εχει τα προβληματα της, η προσεκτικη αγορα σπο ενα καλο εκτροφειο θα μειωσει το ρισκο αποκτησης ενος σκυλου με μελλοντικα προβληματα υγειας, χωρις ομως να το εξαλειψει...βεβαια αυτα υσχυουν για ολες τις ρατσες..εγω εχω γαλλικο κ κατα τη γνωμη μου, δε θα μπορουσα να χα κανει καλυτερη επιλογη...ειναι ολο χαρα, μας κανει να γελαμε πολυ με τα καμωματα της!!!ειναι καλη με ολους κ λατρευει τα παιδια.ειναι υπακουη κ τρυφερη, δε γαβγιζει σχεδον καθολου...ειναι ησυχη οταν μενει μονη στο σπιτι...ααα κ δεν υπαρχει περιπτωση, οτι κ να της κανεις , να γυρισει κ να σου γριλλισει...
Μαδαει, δε λεω, καποιες εποχες πιο πολυ, καποιες πιο λιγο..με τα pug φανταζομαι εχουν πολλα κοινα, λιγο πιο μικρα τα pug...αλλα σα χαρακτηρες πρεπει να μοιαζουν αρκετα...καλη επιλογη!!!

geraw

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2013
49
3
Λοιπων παιδια ολα κανονιστηκαν! Μιλησα με τον εκτροφεα και μου ειπε σε 2 μηνες θα γεννηθουν τα κουταβακια και θα περιμενω αλλους 2 μηνες μεχρι να μεγαλοσουν λιγο. Σε 4 μηνες θα εχω το νεο μελος της οικογενειας!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Λοιπων παιδια ολα κανονιστηκαν! Μιλησα με τον εκτροφεα και μου ειπε σε 2 μηνες θα γεννηθουν τα κουταβακια και θα περιμενω αλλους 2 μηνες μεχρι να μεγαλοσουν λιγο. Σε 4 μηνες θα εχω το νεο μελος της οικογενειας!

τελικά από πού αποφασισες?

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Με το καλο να παρεις το καινουριο σου φιλαρακι.
Μεχρι τοτε εχεις πολυ καιρο να διαβασεις, να ενημερωθεις και να....διαβασεις παλι :p
Καλη χρονια!!!

BullNara

Member
29 Δεκεμβρίου 2013
14
0
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα φίλε μου,
Και εγώ με την σειρά μου να σου πω ότι έκανες μια πολύ καλή επιλογή και ράτσας και εκτροφείου, σε σχέση με αυτά που είπες ότι ζητάς από τον τετράποδο φίλο σου. θα σου πρότεινα όμως να κοιτάξεις και το εκτροφείο της Φαιής Κεφαλά το οποίο είναι ένα αναγνωρισμενο εκτροφείο με πολύ καλές βάσεις με σκυλιά εξαίρετου χαρακτήρα και μορφολογικά άριστα. το τηλ είναι
694 46 18 837 και το όνομα του είναι Best of Retsos Pug Kennel. Το οποίο βρίσκεται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Στο προτείνω γιατί είναι πολύ καλοί οικογενειακοί φίλοι με τους γονείς μου και ξέρω το τρόπο που σκέφτεται και προσπαθεί να χαράξει την πορεία του εκτροφείου της. όπως επίσης έχουμε συμμετάσχει αρκετές φόρες σε εκθέσεις μαζί λόγο το εκτροφείο των γονιών μου.

maxim

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
57
0
Καλησπέρα φίλε μου,
Και εγώ με την σειρά μου να σου πω ότι έκανες μια πολύ καλή επιλογή και ράτσας και εκτροφείου, σε σχέση με αυτά που είπες ότι ζητάς από τον τετράποδο φίλο σου. θα σου πρότεινα όμως να κοιτάξεις και το εκτροφείο της Φαιής Κεφαλά το οποίο είναι ένα αναγνωρισμενο εκτροφείο με πολύ καλές βάσεις με σκυλιά εξαίρετου χαρακτήρα και μορφολογικά άριστα. το τηλ είναι
694 46 18 837 και το όνομα του είναι Best of Retsos Pug Kennel. Το οποίο βρίσκεται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Στο προτείνω γιατί είναι πολύ καλοί οικογενειακοί φίλοι με τους γονείς μου και ξέρω το τρόπο που σκέφτεται και προσπαθεί να χαράξει την πορεία του εκτροφείου της. όπως επίσης έχουμε συμμετάσχει αρκετές φόρες σε εκθέσεις μαζί λόγο το εκτροφείο των γονιών μου.

:yes: εχει τελεια Παγκ