Παθος για ζωη!!

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
[video=youtube;wsDf2A9S0l4]http://www.youtube.com/watch?v=wsDf2A9S0l4&feature=related[/video]

[video=youtube;BMQKskFsAhg]http://www.youtube.com/watch?v=BMQKskFsAhg&feature=related[/video]

[video=youtube;YkggLeOaD7E]http://www.youtube.com/watch?v=YkggLeOaD7E&feature=related[/video]

Πραγματικα οταν βλεπεις το παθος που εχουν για να ξαναπερπατησουν δεν μπορεις να το περιγραψεις με λεξεις!
υπαρχουν και ανθρωποι που μπορουν να διαβασουν τα ματακια τους που φωναζουν οτι μπορουν να τα καταφερουν!
και αλοι που απλα σκεφτονται μια λεξη.....
ευθανασια!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Ποτε δν θα εκανα ευθανασια στο ζωο μ ετσι απλα.
Παντα θα εξαντλουσα ολα τα περιθωρια εως τελους. Οπως κ εκανα πριν λιγο καιρο.
Δν πρεπει να ακολουθουμε την ευκολη λυση .
Πρεπει να μπαινουμε λιγο στην θεση των ζωων. Αυτο θα θελανε ?
Μεχρι εκει μπορουμε να προσπαθησουμε αραγε ? Μεχρι τον γιατρο κ να του δωσουμε 100 ευρω για να..''λυτρωσουμε'' το ζωο μας ?
Καποιες περιπτωσεις βεβαια δν επιδεχονται αλλησ μεταχειρησης.
Αλλα αλιμονο αν με το παραμικρο τα παραταγαμε λεγοντας πως πρεπει να ηρεμησει κ αλλα τετοια γραφικα...
Διαλεγουμε τα οπλα μας και αναλογως μαχομαστε.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Λοιπον,μου θυμήσατε μια ιστορια τώρα που έτυχε να είμαι μπροστα οταν είχα παει στον Τάσο (ο κτηνίατρος μας) τον Μαξ για εξετάσεις....Σκάει ξαφνικα επειγον περιστατικο...βλέπω απο την πλαϊνη πόρτα εναν τύπο (ετυχε να είναι απο την γύρω γειτονια και να τον ξέρω....μεγάλη λέρα...εχει ξυλουργειο για καλυψη και πίσω απο το ξυλουργειο στην αυλή κάνει και καλά εκτροφή ποιντερ..κερδίζει κύπελλα με διάφορους τρόπους...εχει ψώνιο και τα σκυλιά του τα ονομάζει με ονόματα που αρχίζουν απο Φ...επειδή ετσι τελειώνει το δικό του επίθετο...τεσπα...) να κρατάει αγκαλιά μια σκυλίτσα ποιντερ και η μικρή να σφαδάζει απο τον πόνο...με τα πολλά την εξετάζει ο γιατρός,είχε σπάσει πίσω λεκάνη -αν θυμάμαι καλά- και δεν επαιρνε γύψο μόνο εγχείρηση...Το σκυλί θα γινόταν καλά αλλά ο Τάσος του είπε οτι δεν πρόκειται να ήταν το σκυλί που ήταν στην απόδοση του στο κυνήγι...και πετάει την υπερ-ατακα ο θεος...."ε τοτε τη να το κανω κανε του ευθανασια"....μου επεσαν τα αυτια...λεω θεε μου δεν είναι δυνατον...το σκυλί μπορεί να ζήσει φυσιολογικα και αυτος.....απλα αφερει μια ζωή γτ δεν του προσφέρει τπτ...Ημουν ετοιμη να του κανω την ευθανασια στο ματι του τυπου.....Δεν ξέρω τι εκανε μετα....Ο γιατρός μου δεν κανει ευθανασίες....και μαλιστα με εδιωξε να μην ακούω γτ ξέρει οτι ημουν ικανη να μπω μέσα απο τον γυάλινο τοιχο και να τον αρχίσω....Σκέφτομαι αυτα και σκέφτομαι και την δική μου φάση που δεν γινόταν τπτ με τον Μαξ και έπρεπε να του κανουμε ευθανασια....κ ήταν πολύ σκληρο....και για μενα....και για αυτον...το καταλάβαινε ρε παιδια....ήξερε οτι δεν θα με ξαναδει....Μακαρι να είχα επιλογή και να μπορουσα να τον κρατήσω στη ζωη...γτ είχε πολλά να μου δώσει και να του δωσω ακόμα...

faraoulis

Active Member
3 Μαϊου 2010
41
0
Η ευθανασία είναι σαν την τσίχλα για μερικούς. Τι να πω? Βέβαια αυτός ο μυστήριος η ευθανασία θα έκανε ή θα το πετουσε στα σκουπίδια το σκυλάκι. Από την περιγραφή σου δεν θα περίμενα και τίποτα παραπάνω.
Από την άλλη όσον αφορά το Μαξ αν δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα άλλο είναι μάλλον ανθρώπινο αυτό που έκανες. Εδώ και για ανθρώπους που υποφέρουν πολύ η ευθανασία θα ήτανε καμμιά φορά και η πιο (ίσως) ανθρώπινη λύση

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini