Παιδάκι με Σύνδρομο Down & Σκύλος

Status
Κλειδωμένο θέμα

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Νομίζω ότι έχει ξαναμπεί αυτό το βίντεο στο φόρουμ και αν θυμάμαι καλά είχαμε σχολιάσει ότι η αντίδραση του παιδιού δεν ήταν και τόσο δεκτική. Δεν ξέρω αν μέσα στα πλαίσια του συνδρόμου εξηγείται ως θετική η ανταπόκριση του παιδιού. Πάντως η συμπεριφορά του σκύλου είναι εξαιρετική.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Νομίζω ότι έχει ξαναμπεί αυτό το βίντεο στο φόρουμ και αν θυμάμαι καλά είχαμε σχολιάσει ότι η αντίδραση του παιδιού δεν ήταν και τόσο δεκτική. Δεν ξέρω αν μέσα στα πλαίσια του συνδρόμου εξηγείται ως θετική η ανταπόκριση του παιδιού. Πάντως η συμπεριφορά του σκύλου είναι εξαιρετική.
Όχι στα πλαίσια του συνδρόμου δεν εξηγείται η αντίδραση του παιδιού. Τα παιδιά με σύνδρομο down είναι πολύ ευτυχισμένα και χαρπύμενα άτομα. Το παιδάκι ενοχλείται κάπως με τον σκύλο. :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Όχι στα πλαίσια του συνδρόμου δεν εξηγείται η αντίδραση του παιδιού. Τα παιδιά με σύνδρομο down είναι πολύ ευτυχισμένα και χαρπύμενα άτομα. Το παιδάκι ενοχλείται κάπως με τον σκύλο. :)
Τότε μάλλον είναι λάθος και στρεσσογόνα αυτού του είδους η προσέγγιση σκύλου - παιδιού ε?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Τότε μάλλον είναι λάθος και στρεσσογόνα αυτού του είδους η προσέγγιση σκύλου - παιδιού ε?
Δεν ξέρω, βλέπω ένα σκυλάκι που φέρεται άψογα αλλά ένα παιδάκι που κάπως ενοχλείται. Δεν σημαίνει βέβαια τίποτα αυτό, εφόσον είναι ένα μικρό,στιγμιότυπο από την ζωή τους.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Αααααα τέλεια!!!!!!!!!!! Το είχαν ανεβάσει απο τις 20/07/12 ε....?:rolleyes:

Σορρυ παίδες..απλά χτες έπεσα σε "κοπάδι" απο υπέροχα βιδεάκια και είπα να σας τα κάνω share..:cool:

Τώρα αυτό γιατί το έκανες Xοτικουλι ? Δεν έπρεπε~~και ειδικά αυτό!!:eek:

Status
Κλειδωμένο θέμα